Waterpik Avaliações 330

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte reservedelsslange med håndtak til min gamle waterpik WP100. Veldig enkelt å bytte den selv. Jeg er veldig fornøyd med at man kan kjøpe denne delen som er mest utsatt for skade/slitasje.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne fungerer utmerket for rengjøring rundt tannbro, langs tannkjøttet og mellom tettsittende tenner. Som en liten høytrykksspyler som kommer til over alt. Anbefaler den originale modellen som brukes... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det virker som om dette firmaet kun skal selge. Beklager å si det, men support d.v.s. svare på eposter og kontakt via Facebooksiden, virker ikke å være en prioritet. Man ser på Facebooksiden deres at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt den i et halvt år og er veldig fornøyd. I mine øyne så er den bedre enn tanntråd, den er bedre på å få løs matrester fra jekslene lengst bak. Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Odontológicos

Sobre Waterpik

Escrito pela empresa

Waterpik™

Munskölj med vattenstråle! Rekommenderat av tandvårdspersonal. Rengör mellan tänderna och längs tandköttskanten med hjälp av en riktad vattenstråle. Den spolar bort matrester och bakterier där vanlig tandborstning inte kommer åt. Ett bra komplement för god tandhälsa.

Varför välja Waterpik?

• 30 dagars öppet köp: Prova våra produkter i lugn och ro hemma.
  • Snabb leverans: Med lager i Göteborg och huvudkontor i Malmö säkerställer vi snabb och pålitlig service i hela Norden.

Om oss

Waterpik drivs av Myori Nordic AB - ett Malmöbaserat företag med huvudkontor vid Lilla Torg i Malmö. Med lager i Göteborg kan vi erbjuda snabb leverans och pålitlig service i hela Norden. Sedan 2004 har vi på Myori levererat noggrant utvalda produkter som gör vardagen enklare och mer hälsosam.

Besök vår hemsida

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nyttig for å holde overgang tenner og tannkjøtt rent

Nyttig for å holde overgang tenner tannkjøtt rent. Apparatet mister trykket ved etter 1 års bruk og det går hull på ledningen etter 1-2 års regelmessig bruk.

31 de outubro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Takk for en fin tilbakemelding. Og så fint du ellers er fornøyd med produktet. Det anbefales at du bytter endestykket hver 3-6 måned. Samt at renser maskinen jevnlig for å opprettholde godt trykk. Vi har også erstatningsslanger hvis man skulle være uheldig å få hull på ledningen. Ønsker deg en fin dag! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Water flossers are good dental hygiene

Waterpik is well-designed and I consider it essential and effective in cleaning between teeth and at gum level. Having had several Waterpiks, I have found the durability of components has been 2 years for everyday use. In consideration for quality, politics and climate issues of transport, I regret Waterpik is manufactured in China.

22 de outubro de 2022

Resposta da Waterpik

Hi Cheryl! Thanks for your in depth feedback! we will of course take this in consideration. Wish you a good day!

Meget rask levering.

10 de outubro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at du satt pris på rask levering! Ønsker deg en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raskt levert i god forfatning

Raskt levert i god forfatning. Varen som beskrevet av selger.

8 de outubro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Så bra du er fornøyd. Takk for en fin tilbakemelding. Ha en fin dag!

Rask levering

Rask levering, med god info underveis. Topp service!

1 de outubro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Tusen takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har en ting å bemerke

Jeg har en ting å bemerke. Bruksanvisningen burde være på norsk. Ellers greit.

27 de setembro de 2022

Hei Elisabeth,

Takk for tilbakemeldingen din.
Vi forstår godt ønsket om bruksanvisning på norsk. Denne anmeldelsen er fra 2022, og siden den gang har vi forbedret tilgjengeligheten av brukerveiledninger på lokalt språk.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Med vennlig hilsen,
Waterpik

Fornøyd

Fornøyd. Virker som forventet

19 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Så bra du er fornøyd og takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag! :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestillingen og leveringen gikk veldig…

Bestillingen og leveringen gikk veldig greit. Synes at selve slangen til apparatet er av skjør kvalitet og lett å ødelegge/ brekke av. Burde vært av en mykere type plast og dermed mindre utsatt for å brekke når en lager bevegelser for å nå alle sider i munnen.

2 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Supert at bestilling og levering gikk bra. Slangen skal være av god kvalitet, jeg skal ta med din bekymring videre slik at vi kan kvalitetssikre våre produkter i fremtiden. Ønsker deg en god helg!

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt, du får utrolig rene tenner uten plakk og tannsten.

15 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Fantastisk! Ønsker deg en god helg!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stor og klumpete og mye dårligere…

Stor og klumpete og mye dårligere vanntrykk enn forventet. Fjerner IKKE plakk. Veldig skuffet.

8 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei Astri, Så leit å høre at du ikke er fornøyd med produktet. Send oss gjerne en mail til support@waterpiknordic.com dersom det er noe vi kan bistå med for å få den til å fungere optimalt for deg.
Litt usikker på hvordan du får målt om den får fjernet plakk/biofilm. Resultater fra kliniske undersøkelser viser at denne fjerner 99,9% plakk/biofilm, så kanskje det er en brukerfeil?
Bare for å være sikker, så er definisjonen på plakk at det er et bakteriebelegg på tennene, særlig på steder med ujevn overflate og/eller områder med mangelfull tannrengjøring. Plakk består av mikroorganismer fra pasientens normalflora, partikler fra spyttet og fra maten vi spiser. I stedet for plakk brukes ofte betegnelsen biofilm.
Vi hører gjerne fra deg :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The appliance doesn't work

The appliance doesn't work. I've complained and all I received is requests for the invoice. I want my money back.

7 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Hello David! this is very unfortunate. Can you tell me where you have complained, i cant seem to find it? Please send us a new request to: support@waterpiknordic.com and i will be happy to help you! hope to hear from you. Have a great day!

Helt suverent

Helt suverent. Kunne hatt ladeindikator.

1 de setembro de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Tusen takk for suveren tilbakemelding! Takk for et godt forslag, det er vi selvfølgelig skal ta videre! ha en fin dag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Utmerket supplement

Ultramodellen er et førsteklasses produkt og anbefales ubetinget.. så fremt man har plass til konsollen på badet.

Junior mangler litt på trykkreguleringen og har relativt lite vannkammer. En god spyling vil trenge 1-2 påfyllinger og bryter opp spylerutinen. Det kan være uheldig.

Håndstykket til ultramodellen er lett å manøvrere selv om det er koblet på vannslange. Juniors er mer keitete å betjene. Bevares , det går men dog .

. I likhet med alle supplementer til tannbørsten er det lett å bli plassert på reservebenken ( i skapet ) om ikke nyervervelsen er på ballen fra første innhopp. Det er derfor best å spytte i nevene og kjøpe den som leverer best også.. dersom det er praktisk mulig .

Var borti WP første gang for mer enn tredve år siden og kvaliteten selv da var førsteklasses.

21 de agosto de 2022

Resposta da Waterpik

Hei! Det har du helt rett i, vi selger et fantastisk produkt for god tannhygiene. Ønsker deg en fin dag! :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais