J'ai commandé par erreur une pièce au lieu de 2 et le service client a été très rapide pour corriger la commande. J'ai également eu un soucis avec une pièce livrée, le service client a été très réacti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer tevreden over het bedrijf, snelle klantenservice. Ik had een probleem met een aanzuigslang aan een hydrofoorpomp. Binnen een dag dat de mail verzonden was, hadden ze al een oplossing voorzi... Ver mais
Pomp (15 maand oud) met defecte drukwachter (was eerder ook al eens blijven hangen) helemaal warm gelopen. Nieuwe pomp in garantie gekregen. Vlot en correct overleg met personen die klachten behandel... Ver mais
waterpomp.be weigert een defecte waterpomp die pas 1,5 jaar oud is te herstellen onder garantie. Bij problemen met een pomp gekocht bij hen sta je in de praktijk er alleen voor. Reken vooral niet op... Ver mais
Detalhes da empresa
✅Uw waterpomp specialist ✅Waterpompen met aanbiedingen ✅Niet goed, geld terug ✅Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅Gratis verzending!
Informações de contato
Stationsplein 91, 5211 BM, 's-Hertogenbosch, Holanda
- 03 / 808 16 56
- info@waterpomp.be
- waterpomp.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooi en op Tijd geleverd zoals belooft, degelijk materiaal tegen een degelijke prijs !
Snelle levering , goede uitleg en correcte prijs.
Vlugge levering.
korrect en op tijd gelevert
Supersnelle levering
Supersnelle levering, en correct oplossen van een probleem.
Aankoop 06/2022
Aankoop 06/2022
Product Tallas D-EBOOST 1100 voldoet niet (heeft nooit goed gewerkt - zou aan opvoerbuis liggen door ontbreken van terugslagklep - vorig toestel "wel ander merk" heeft 12 jaar perfect gewerkt.
Geen service.

Zeer teleurstellend
Zoals de titel al zegt, zeer teleurstellend. Ze beloven volgende dag bezorgd. Zonder een woord te zeggen gewoon niet gedaan. Pas de volgende dag bezorgd. Ze zijn heel goed in PostNL daar de schuld van te geven. Nu is PostNL ook volledig onbetrouwbaar, helemaal in dit verhaal. Maar de shop blijft verantwoordelijk en daar doen ze helemaal NIETS mee. De bestelling is dus om te beginnen een dag te laat verstuurd. Vervolgens beweerde de bezorger dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Het zou naar een afhaalpunt gaan maar sommige winkels in Belgie vinden het normaal om op een doordeweekse dag gesloten te zijn. Dus ik kont het pakket niet ophalen. Een dag later kreeg ik een melding dat het afhaalpunt was aangepast en dat ik het zou horen als ik het op kon halen. Het is nu bijna 21 uur en ik heb niets gehoord dus inmiddels 3 dagen te laat en ik weet nog niets. Mijn nieuw gezaaide gras ligt te verpieteren want geen bestelling van deze shop en daar doen ze helemaal niets aan! Fijne toko!

Top klantenservice
Wat een klantenservice, steeds geholpen en correct behandeld geweest. Top!
Product defect bij levering
Product defect bij levering. Schroefdraad gedcheurd

snelle correcte levering
Bestelling prima maar levering minder.
Goed bestelproces en snelle levering. Maar ik heb geen informatie gekregen van de bezorgdienst.
Informatie over gebruik zou uitgebreider kunnen.

Resposta da Waterpomp.be
Top kwaliteit en zeer snelle levering !
Top kwaliteit en zeer snelle levering !
Een aanrader
Kwaliteitspomp snel geleverd
Op advies van de website een T.I.P. Maxima 18000 dompelpomp besteld voor het bezinksel uit mijn waterput te verpompen. Ik bedank deze mensen, de pomp heeft het werk prima gedaan . Levering werd ook zoals op de site beloofd 1 dag na bestelling uitgevoerd.
Snel geleverd????
Wacht al 4 dagen en nog steeds niet de volledige bestelling geleverd. Had beter ergens anders besteld. Sorry maar geen aanrader als je snel een pomp nodig hebt. Als je de klantenservice contacteert wordt er gewoon de schuld doorgeschoven naar de transportfirma.Als je met snelle levering adverteert moet je dit ook waarmaken.

Servicelevel laag
Servicelevel laag
Info laat te wensen over
Produkten laten te wensen over

Resposta da Waterpomp.be
Niet echt tevreden over mijn aankoop.
Snelle en correcte aflevering.
Maar, niet echt tevreden over mijn aankoop.
DAB JetInox 132 M + DAB Control-D hou veel lawaai, tegenover mijn vorige DAB waterpomp.
Snelle levering.
Zeer goeie after service
Zeer goeie after service. Probleem met een onderdeel wordt direct aangepakt, bij mij moest het vervangen worden.