Flott opplevelse med min senter orientert snorkel, gjor min freestyle swim mye lettere å lære seg å fokus på armdrag med punkt sjekk. Uten å hive etter pusten :-) Kjapp å god levering å godt innpakk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har bestilt flere ganger fra Watery.no. Det er en lett og oversiktlig nettside. Produktene blir levert raskt på døren. Det er også lett å få svar fra kundeservice på spørsmål som har dukke... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg handlet en svømmevest☺️☺️ Har lenge vært på leting etter slik til barnet mitt. Lite visste jeg at det var så mange forskjellige varianter. Str var litt vanskelig å bedømme. Valgte 3-6 år siden bar... Ver mais
A empresa respondeu
Kundeservicen er virkelig på høyeste nivå. Jeg reklamerte på et par svømmebriller, og allerede dagen etter fikk jeg svar. De informerte meg om at de hadde sendt et nytt par, og at jeg ikke trengte å... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Varene ble levert til avtalt tid.
Badedrakten og badehetten var fine i størrelsen og av god kvalitet.
Gode nettsider
Gode priser
Rask levering
Gode produkter
Enkel og fin nettside, som gjorde handelen effektiv. Varene kom på tre dager, og barna var veldig fornøyde med det nye badetøyet sitt.

Resposta de Watery.no
Mottok varene kjapt, god kommunikasjon og helt hjem fungerte prikkfritt.

Resposta de Watery.no
Jeg likte at det så ryddig ut. Man fikk reserver i kassa og man fikk gratis frakt!!

Veldig fornøyd med badebleiene

Resposta de Watery.no
Dette gikk knirkefritt! Bestilte to kule badehetter og de var i postkassa få dager etter.

Resposta de Watery.no
Enkel og rask. Drakten ser akkurat ut som på bildet.

Resposta de Watery.no
Rask levering og varene var som forventet. Veldig fornøyd.

Resposta de Watery.no
Alt kom frem. Rask levering.

Resposta de Watery.no
They’re good goggles, but not a great choice if you practice a lot and don’t like small lenses.

Resposta de Watery.no
Det var en flott opplevelse å handle produkt hos Watery. Jeg ser frem til å bruke produktene både i vann og hjemme. Det ser ut til å være av solid kvalitet.

Resposta de Watery.no
Kjapp å god levering å godt innpakket. Mangler ice bath ifrå bestillingen men regner med denne kommer snart :-)

Resposta de Watery.no
Delivery on time,Material quality top notch and everything look amazing.

Resposta de Watery.no
Helt utrolig useriøst. Sender produkter i feil størrelse. Skylder på egen produsent som grunn til at produktet er i feil størrelse og prøver derfor å frasi seg alt ansvar. Umulig å ha en saklig dialog med kundeservice. Bare tull og rot. Selv om jeg i utgangspunktet likte produktene kan jeg aldri handle her igjen.

Resposta de Watery.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.