Mijn oude zelfgemaakte website een upgrade gegeven. Kaylee heeft mij overtuigd dat mijn website echt wel aan vernieuwing toe was, een hele fijne samenwerking paar problemen met de mail server snel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werd vriendelijk benaderd door een medewerker van Web Partners. Direct na onze fysieke kennismaking had ik direct een goede klik met Kylee Stoelwinder. Spontaan, eerlijk en oprecht. Zij kon mij hee... Ver mais
Ik was benaderd door web-partners om een website door hun te laten bouwen als startende ondernemer Het eerste concept zag er al gelijk mooie en professioneel uit! Er wordt goed geluisterd naar aan... Ver mais
Super fijn bedrijf werken snel en zorgvuldig goeie samenwerking en snelle afhandeling van zaken ben zeer tevreden als klant
Detalhes da empresa
Wij bij Web Partners Creëren professionele, op maat gemaakte websites die bedrijven laat opvallen. Wij staan voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak.
Informações de contato
Holanda
- web-partners.nl
Goed gesprek over vindbaarheid bedrijf
Heb echt goede feedback gekregen over de vindbaarheid van mijn bedrijf hoe ik het de komende tijd aan kan pakken.
Mooie en professioneel
Het eerste concept zag er al gelijk mooie en professioneel uit! Er wordt goed geluisterd naar aanpassingen en veranderingen vanuit mijzelf en ook daarin werd ik 100% in gesteund! Goede uitleg waarom iets wel/niet zou werken op een website
Jammer dat sommige aanpassingen wat langer duurde of niet begrepen werden via de app
Ben heel tevreden
Lieve mensen, goede en mooie websites
Na benaderd te zijn door dit bedrijf hebben ze vanaf dag 1 mij goed geholpen en gevraagd in detail naar wat ik graag wilde met mijn website. De mensen die daar werken zijn heel behupzaam en zijn snel met reageren op eventuele vragen. Na een aantal meetingen hebben ze voor een hele mooie website gezorgd voor mijn bedrijfje, ik ben er helemaal blij mee!
-Raven Beauty-
Web Partners heeft voor mij een prachtige website achtergelaten
Web Partners heeft voor mij een duidelijke website gemaakt. Hoe ik het in mijn hoofd had. Geen wijziging was teveel. Fijn team om mee te werken.
Bedankt groet, Irma
Enkele reactie die ik kreeg nadat de website online was:
* mooie website!
* Goed gedaan Irma!
* ziet er super goed uit! Je aanbod is ook mooi en onderscheidend 👌. Goed bezig!
* Zo wat ziet je site er goed uit.
Hoop dat je veel klantjes krijgt.👍👍
* Gefeliciteerd met de lancering.
* Ziet er mooi uit! Veel succes🍀
* Heel veel succes, ziet er goed uit! 👍
* Mooie site! 😍
* Wauw Irma Bolten - Noordermeer goed bezig👏🏻 heel veel succes🍀
Zoek niet verder, dit is het juiste adres.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, open en gedreven om de klant te helpen. Denken graag mee en leveren een mooi eindproduct waar veel personalisatie en expertise achterzit.
Goede klantvriendelijke service
Goede service, snelle afspraken. De heren weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Ze passen het ontwerp en bijbehorende content aan op behoefte. Maken perfecte inschattingen. Toppers!
Ik ben benaderd als startende…
Ik ben benaderd als startende onderneemster voor hulp voor een website. Uiteindelijk is er een mooie website ontstaan, wel zelf veel input gegeven maar dat is niet erg. Hele vriendelijke mensen, fijn geholpen door Lamar en Gijs, denken fijn mee en prettig in omgang! Aanrader!
Ik ben heel tevreden met mijn…
Ik ben heel tevreden met mijn samenwerking met Web Partners. Hele snelle en nette communicatie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Prima communicatie
Kenneth heeft een super goede uitleg…
Kenneth heeft een super goede uitleg gegeven over Webpartners en wat zij voor mijn bedrijf zouden kunnen betekenen. Ik heb geen gebruik gemaakt van deze unieke aanbieding maar dat is omdat het op dit moment niet bij mijn bedrijf past. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, prima uitleg, jong dynamisch bedrijf
Dank jullie wel!
Ik ben pas kort ondernemer en ben door Web Partners benaderd over een campagne waarbij ze startende ondernemers wilde kick starten door een website te maken.
In eerste instantie was ik voorzichtig en terughoudend, maar dit was onnodig.
Ik ben fijn geholpen en alle opmerkingen die ik had hebben ze serieus verwerkt in een website die voldoet aan mijn ambitie niveau.
Het kan dus wel goed en met aandacht.
Aan te raden voor andere startende ondernemers
Super leuke groep mensen en zeer…
Super leuke groep mensen en zeer behulpzaam.
Website professioneel, duidelijk en met goed overleg
Tijdens de intake gesprekken is er goed geluisterd naar mijn wensen bij de website. Vervolgens is die snel en professioneel in elkaar gezet. Ook over de punten waar ik minder tevreden over was, werd open over gecommuniceerd en naar wens opgelost.
Analysegesprek
Ik heb een analysegesprek gevoerd vandaag met Lamar van Web partners. In het gesprek was er aandacht voor mijn onderneming en over wat voor mij belangrijk is. Er werden goede voorbeelden gegeven en het was een duidelijk gesprek. Bedankt hiervoor!
Helpful advice for business
They listened to my needs for a business website and gave me some practical advice about the website structure and user experience to the details. Lamar was very genuine and helpful. It was a nice conversation, thanks!
Professionele en toegankelijke ondersteuning voor mijn website
De afgelopen tijd heb ik samengewerkt met Webpartners om de zichtbaarheid van mijn website op Google en andere platforms te verbeteren. Tijdens dit proces hebben ze niet alleen de technische optimalisatie aangepakt, maar ook de vormgeving en teksten herzien, zodat alles optimaal aansluit.
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. De communicatie was duidelijk en vlot, en ze bieden veel waarde voor een eerlijke prijs. Als beginnende ondernemer heb ik hun ondersteuning enorm gewaardeerd. Ik kan Webpartners dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en toegankelijke websiteoptimalisatie!
Hartstikke leuke ervaring
Hartstikke leuke ervaring!
Zeker aan te raden, het is leuk samen werken en met een mooi eindresultaat!
Ook de communicatie binnen het bedrijf is top, en geven goede tips over wat wel of niet te doen met je website.
Ontzettend blij dat ik de samenwerking…
Ontzettend blij dat ik de samenwerking ben aangegaan met Web Partners voor mijn website.
Ik hoef alleen te zeggen wat ik mooi vind en zij bouwen het precies na
Aanrader!
Gesprek als erg prettig ervaren - Agentics
Gesprek als erg prettig ervaren. Volledig mee genomen in de mogelijkheden. Het is dat er toevallig iets anders op mijn pad is gekomen, anders was ik zeker weten een samenwerking aangegaan!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.