Gröninger Cleaning Systems B.V. Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben wederom een Nilfisk Saltix 10 stofzuiger besteld. Prima prijs, goede kwaliteit en snelle levering!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na de bestelling hebben we kunnen bijhouden waar het pak zich bevond. De levering was op de aangeduide dag. We zijn zeer tevreden over hoe alles verliep. Top !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg een defecte slang en het werd meteen opgelost in Schiedam op hun zaak. Een halfuurtje gewacht met een bakje koffie en hij doet het weer perfect!!

Detalhes da empresa

1. Serviço de lavagem a pressão
  2. Serviço de Limpeza de Carpetes
  3. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  4. Fornecedor de equipamentos de aspiração industrial

Gröninger Cleaning Systems is een wereldwijd opererende leverancier, ontwerper en fabrikant van (hoge- en lagedruk) reinigingssystemen en -apparatuur.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

39 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handvat / pistool was defect bij…

Handvat / pistool was defect bij aflevering. Is inmiddels in behandeling bij Karcher.

13 de janeiro de 2023

Beste Bram,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen, dit kan niet de bedoeling zijn.

We hebben inmiddels van Kärcher Benelux begrepen dat er meerdere klachten zijn met de knop van het pistool (voor de Puzzi). Zij zijn hiermee bezig en zoeken naar een passende oplossing.

Voor nu zal mijn collega contact met je opnemen om alvast een nieuw werkend pistool te leveren.

Groet,
Charlotte

Prina service

Verschillende malen besteld, altijd goed verlopen

21 de dezembro de 2022

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Fijn om te lezen, bedankt voor de review :)!

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken, ga vooral zo door.

10 de outubro de 2022

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Bedankt voor de review :)!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geregeld

16 de setembro de 2022

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Bedankt voor de review! Goed om te lezen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gekocht een Kärcher

Gekocht een Kärcher, deze stond alszijnde op voorraad op de website, vervolgens volgt er een mail dat machine niet op voorraad is, wordt op dat moment geen exacte levertijd afgegeven. Duurde uiteindelijk meer dan een week voordat deze in huis was. In de tussentijd nog in de webshop gekeken en machine stond nog steeds op voorraad in de webshop.

zoals hieronder beloofd met mij contact op te nemen, heeft nooit iemand dit gedaan, geen afters sales jammer.

22 de junho de 2022

1/2
Beste Alex,

Wat vervelend om te lezen, dit kan niet de bedoeling zijn. Onze excuses hiervoor.
Mijn collega is dit aan het uitzoeken en neemt persoonlijk contact met u op.

Ondanks dat er tijdens het bestelproces iets mis is gegaan, hopen wij dat u de aankomende jaren veel plezier heeft van uw tapijtreiniger!

2/2
Beste Alex,

Van mijn collega begreep ik dat hij u eerder al had gemaild, maar na uw opmerking heeft hij u vanmorgen alsnog telefonisch gesproken. Gelukkig is er inmiddels een passende tegemoetkoming met u afgesproken en nogmaals onze excuses voor deze situatie. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet meer kan gebeuren in de toekomst.

Charlotte

Snel

Snel, netjes

25 de maio de 2022

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Goed om te lezen. Bedankt voor de review :)!

snel

snel geleverd

3 de dezembro de 2021

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Goed om te lezen :) Bedankt voor de review!

Snelle service

Snelle service! Product zoals beschreven. Levering snel.Graag volgende keer weer!

16 de setembro de 2021

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Bedankt voor de review Martin! Als wij in de toekomst ergens mee kunnen helpen, horen wij het graag :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering van in mijn geval producten wat elders moeilijk te vinden zijn

1 de setembro de 2021

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Dat is fijn om te lezen! Bedankt voor de review :)

Correct en duidelijk

23 de agosto de 2021

Resposta da Gröninger Cleaning Systems B.V.

Bedankt voor dit positieve bericht :)!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.