Pakketje niet ontvangen. Anwb heeft getracht uit te zoeken maar niet gevonden. Ik mocht kiezen tussen geld terug of opnieuw verzenden Ik heb gekozen voor geld terug omdat ik onvoldoende vertrouwen h... Ver mais
Heb bij de Outlet actie van de ANWB een mooi waterdicht jack (Hedap) van Human Nature aangeschaft. Zoals bij alle eerder aangeschafte Human Nature kleding is ook dit weer een top aankoop! Het jack is... Ver mais
Helaas zijn wij erg teleurgesteld over de service van de ANWB Webwinkel. De door ons online bestelde en betaalde fietsendrager zou worden geleverd bij de winkel in Meppel, aangezien wij daar in de buu... Ver mais
Tijdens het bestellen van campingstoelen in een 1+1 gratis actie, vergaten we 2 stoelen aan te klikken. Deze stoel werd heel snel bezorgd en toen merkten we onze fout op. We hebben via WhatsApp met an... Ver mais
ANWB Webwinkel: alles voor wandelen, fietsen, kamperen en vrije tijd
2596 EC, The Hague, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Sketchers gekocht, goed produkt tegen zeer scherpe prijs en ondanks de feestdagen een snelle levering

Resposta da ANWB Webwinkel
Product was niet op voorraad in de winkel, kon het wel online bestellen. Snelle levering, erg blij!

Resposta da ANWB Webwinkel
Sinds begin december wacht ik al op een noodradio gekocht via de anwb webwinkel. Was een kerstcadeau voor mijn opa. Nog steeds niet binnen, de partij in kwestie geeft aan dat DHL het pakket niet ophaalt, maar waarschijnlijk is hun AliExpress order gewoon nog niet binnen. Annuleren kan zogenaamd ook niet. Retourneren mag pas als die noodradio ooit binnen komt.
Ik dacht dat ANWB beter was dan deze Temu zooi in de webwinkel-etalage zetten.
Edit: Leuk copy+paste antwoord van ANWB uit 2025 op deze review, dat geeft direct de kwaliteit van de klantenservice aan. Tevens heb ik geen Facebook noch Instagram om contact op te nemen. Écht ideaal!

Resposta da ANWB Webwinkel
Ik heb al verteld dat het goede schoenen zijn die lekker lopen

Resposta da ANWB Webwinkel
Fijne schoenen gekocht, echt super goedkoop. Blij mee, maar dat ben ik altijd van de ANWB

Resposta da ANWB Webwinkel
Bestelde artikel niet ontvangen via post.nl.
Heb natuurlijk contact opgenomen met post.nl maar daar was weinig interesse want pakket was afgeleverd bij jumbo eersel en darrmee was case gesloten. Bij jumbo staat een grote pakketkluis van post.nl maar zij nemen geen pakket aan over de toonbank en geven die terug aan de bezorger. Het is nu welles nietes wat met pakket is gebeurd. Bezorger heeft dit niet in een bericht gemeld, post.nl heeft het niet onderzocht en jumbo weigert te kijken of het misschien toch is achtergebleven. Een goede bezorger had het gewoon in de kluis van post nl moeten leggen.
Hoe het ook zij de koper zonder kopersbescherming is klos enloopt tegen een muur van onwil op

Resposta da ANWB Webwinkel
Een noodradio besteld bij ANWB ( vertouwd toch?) , voor noodsituaties ! Nu 4 weken verder nog steeds niks binnen . Achteraf zelfde model op aliexpress gevonden :( heb dit niet verwacht van Anwb.

Resposta da ANWB Webwinkel
Snelle levering in een plastic zak ipv een stapel karton aan dozen en vulmateriaal.
Levering op de aangegeven tijd.
Product (regenjas) mooi en degelijk.

Resposta da ANWB Webwinkel
Betrouwbare winkel, goede kwaliteit spullen. Snelle levering en keurig verpakt.

Resposta da ANWB Webwinkel
Zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling ,Niks op aan te merken gewoon een fijn vest lekker warm.😉

Resposta da ANWB Webwinkel
Erg goede en juiste hulp om de goede maat te krijgen van deze uitstekende jassen cq dikke overhemden

Resposta da ANWB Webwinkel
Bestelling gedaan op 5 december (ik dacht: ben ik eindelijk eens op tijd met een kerstcadeau voor mijn moeder)
Ziet ernaar uit dat het toch niet gaat lukken, want ik heb niets binnengekregen; ook geen info, niets.
Bij bellen krijg je een bandje dat zegt dat ze niets kunnen doen.
Geld weg dus geen cadeau. Toch nog een stressvolle kerst.

Resposta da ANWB Webwinkel
Goed personeel en mooie kwalitatief goede spullen

Resposta da ANWB Webwinkel
Magnetische handwarmers Ocoopa: uitstekend product, geeft snel warmte, ideaal voor mensen die gemakkelijk of vaak koude handen hebben.
Een aanrader.

Resposta da ANWB Webwinkel
Op 4 december heb ik een bestelling geplaatst. Een dag later kreeg ik een automatische e-mail met de loze boodschap: “We zijn druk bezig met je bestelling!” Daarna: complete radiostilte. Tien dagen lang geen enkele update, geen track & trace en geen enkele indicatie van levertijd.
Contact opnemen met de klantenservice bleek een frustrerende ervaring. Ik heb meer dan tien minuten naar een eindeloze herhaling moeten luisteren over hoe “druk” het was, zonder ooit iemand te spreken. Uiteindelijk heb ik de verkopende partner van ANWB gebeld, waar in vriendelijke maar zinloze bewoordingen werd uitgelegd dat bellen geen zin heeft en dat ik simpelweg moet afwachten tot het pakket ooit arriveert.
Wat ANWB hier vooral te verwijten valt, is het totale gebrek aan transparantie. Nergens wordt vermeld dat levering mogelijk maanden kan duren. Inmiddels lijkt het er sterk op dat dit een dropshipping-constructie is via Chinese webshops, iets wat totaal niet past bij het imago dat ANWB pretendeert.
Update: pakket uiteindelijk ontvangen op 23 december.

Resposta da ANWB Webwinkel
Goede en duidelijke informatie over de verschillende producten waardoor het eenvoudig was om een keuze te maken. De rest van de afhandeling van de bestelling was ook prima