Pakketje niet ontvangen. Anwb heeft getracht uit te zoeken maar niet gevonden. Ik mocht kiezen tussen geld terug of opnieuw verzenden Ik heb gekozen voor geld terug omdat ik onvoldoende vertrouwen h... Ver mais
Heb bij de Outlet actie van de ANWB een mooi waterdicht jack (Hedap) van Human Nature aangeschaft. Zoals bij alle eerder aangeschafte Human Nature kleding is ook dit weer een top aankoop! Het jack is... Ver mais
Helaas zijn wij erg teleurgesteld over de service van de ANWB Webwinkel. De door ons online bestelde en betaalde fietsendrager zou worden geleverd bij de winkel in Meppel, aangezien wij daar in de buu... Ver mais
Tijdens het bestellen van campingstoelen in een 1+1 gratis actie, vergaten we 2 stoelen aan te klikken. Deze stoel werd heel snel bezorgd en toen merkten we onze fout op. We hebben via WhatsApp met an... Ver mais
ANWB Webwinkel: alles voor wandelen, fietsen, kamperen en vrije tijd
2596 EC, The Hague, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede prodcuten, prijs prima zeker omdat je korting krijgt als je lid bent

Resposta da ANWB Webwinkel
Goede service, site is duidelijk overzichtelijk. Neemt geen risico met vervoerder voor leveren. Maakt geen gebruik van dhl of post.nl maar onafhankelijke vervoerder Top

Resposta da ANWB Webwinkel
Alles perfect in orde en zeker voor herhaling aan te kopen, gewoon goed.

Resposta da ANWB Webwinkel
De bestelling wordt in tweeën geleverd. De bestelling die niet door de ANWB rechtstreeks wordt geleverd is binnen. Van de levering vanuit ANWB is alleen bekend dat deze op 8 november is verstuurd. Geen track & trace, geen levering. Telefonisch contact levert alleen op dat ik nog een week moet wachten op de track & trace. En als die er over een week nog niet is, dan weer bellen. Gek voor spullen die op voorraad zijn. Gelukkig zijn andere bestellingen in het verleden wel goed gegaan, dus een tweede ster.

Resposta da ANWB Webwinkel
Goede jas, goed afgewerkt. Lekker warm. Levering volgens afspraak. geen lucht in de verpakking.

Resposta da ANWB Webwinkel
Ik had wandelschoenen uitgezocht, ze zijn snel geleverd en voldoen prima aan de verwachting.

Resposta da ANWB Webwinkel
Wandelschoenen gekocht bij de anwb. In verschillende maten laten bezorgen, want passen in de winkel was niet mogelijk. Heel fijn dat het retourneren zo goed geregeld was: een zelfklevend retourlabel was al bij de bestelling meegeleverd. Uiteindelijk een maat gehouden en dexrest teruggestuurd: fijne schoenen. Goed geregeld anwb!

Website overzichtelijk.
Snel geleverd.
Mooi product (wandelschoenen) geleverd van uitstekende kwaliteit.

Goede zoek hulp.
Prettige overzichtelijke winkel.
Mooie betaalbare producten.
Ik slaag hier bijna altijd.

Resposta da ANWB Webwinkel
Deskundig geholpen bij aankoop schoenen en jas. Medewerker nsm tijd voor advies en gaf tips voor gebruik en onderhoud

Resposta da ANWB Webwinkel
Koop graag outdoor kleding bij ANWB, want de prijs/kwaliteit verhouding is prima! Had nu nieuwe laarzen nodig, omdat de schoen versleten was en zag dat ik die 9 jaar geleden had gekocht! Over kwaliteit gesproken!! Verder werkt de site goed en duidelijk, de levering is snel en de communicatie is ook prima.

Resposta da ANWB Webwinkel
Door een aanbieding een zeer scherpe peijs voor een prima product

Resposta da ANWB Webwinkel
Kleding van goede kwaliteit. En schoenen ook . Op gehaald filiaal vriendelijk geholpen.