Veja o que dizem as avaliações
Hele fijne producten, die lang mee gaan. Na kleine fout (verkeerde maat 'onderste dop' een snelle service en geweldige oplossing! Bedankt
Zeer snelle levering. Tijdens de bestelling wat vergeten in te vullen direct een mail van het bedrijf zodat alles netjes optijd verzonden kon worden
Detalhes da empresa
Sobre WeCustomise
Informações de contato
Bestelling niet geleverd.
Ik heb op 7 september een bestelling geplaatst. Deze is vandaag (21 september) nog steeds niet verzonden. Ze reageren niet op mijn contactpogingen via mail/whatsapp. Ik hoop dat ik mijn product ooit nog ga krijgen.
Goede producten en service

Slechte service
De drinkfles is top, als deze niet lek is. Helaas heb ik een kapotte drinkfles ontvangen. Na ontvangst contact opgenomen en mij werd gevraagd een filmpje toe te sturen. Dit kan ik nog begrijpen, het is logisch dat men wil controleren of de fles echt lek is.
Na het opsturen van het filmpje, werd gevraagd of ik een nieuwe fles wilde of mijn geld terug. Ik heb gekozen voor de laatste optie.
Tot nu toe weinig aan de hand. Snelle, vriendelijke reacties. Het is dan ook zo ontzettend jammer dat ik nu (inmiddels bijna twee maanden later) mijn geld nog steeds niet heb ontvangen. Telkens wordt gezegd dat het geld wordt overgemaakt, maar dat is gewoon niet het geval.
Het gaat me niet om het geld, maar om de service. Iets kan kapot zijn, geen probleem. Maar los het gewoon netjes op. Valse beloftes maken dat ik genoodzaakt ben deze review achter te laten. Erg jammer hoe deze klantenservice te werk gaat.

Heel slecht
Slechte service, slecht te bereiken. Als je beker goed is, is er niks aan de hand, maar ik ontving een lekkende en ipv dat er gezegd werd; wat vervelend u ontvangt een nieuwe!Moest ik een filmpje (als bewijs denk ik) mailen. In de tussen tijd een ring ontvangen wat ook de eerste x niet aankwam en zat er weer een week tussen. Heb ik na 4 weken de oplossing gekregen om mijn beker te retouren en als hun die track and trace ontvangen zouden ze een nieuwe sturen! Ik kon geen doos vinden, gevraagd of hun een nieuwe konden opsturen zodat ik in die doos de kapotte zou terug sturen, doen ze niet. Ook moest de beker 'heel' aankomen! Hij is kpaot! Ze reageren dagen, soms week niet op mail contact. Nergens een telefoon nummer te vinden. Uiteindelijk via de mail ontvangen en verder via de app. Steeds appte een andere medewerker en soms met dagen geen reactie! Heb uiteindelijk de beker weg gegooid omdat ik er klaar mee was en een nieuwe bij bol.com besteld. Geld kwijt en geen beker en geen tegemoedkoming! Netjes hoor!

Zeer snelle levering

Late levering
Late levering. Fles verder prima verpakt.
Stickers niet helemaal in een lijn geplakt maar niet storend.

makkelijk te personaliseren
makkelijk te personaliseren, goed om cadeau te geven. Snelle levering 👍🏼

Slecht!!!
Bij mijn fles is de naam zo geplaatst dat het niet eens zichtbaar is (aan de kant van het rietje, dus de naam wijst dan naar jezelf). Niet echt de bedoeling van een gepersonaliseerd product. Krijg als antwoord: Het voorbeeld dat zichtbaar is bij het personaliseren op onze website geeft helaas geen garantie op exact hetzelfde eindresultaat. Het lettertype, de kleur en plaatsing kan (deels) afwijken. Wat begrijpelijk is, maar totaal NIET zichtbaar is wel even wat anders!!! Om mij toch enigszins tegemoet te komen willen ze mij 10% korting aanbieden op mijn volgende bestelling. (Alsof ik hier nog ga bestellen haha) Na hierop terug te hebben gemaild kreeg ik geen reactie meer. De volgende dag weer gemaild, weer geen reactie. Toen maar via de live chat op hun website een gesprek begonnen. Hier kreeg ik meerdere bijdehante reacties. Er werd ook gezegd: we beschouwen dit niet als fout aangezien alle drinkflessen op deze manier worden bedrukt. (Hiermee word bedoeld dat de flessen machinaal worden bedrukt, lijkt me sterk maar goed dat werd gezegd) Dus wees gewaarschuwd!
Ze hebben nu een nieuwe naam sticker opgestuurd. De meneer zei dat ik de verkeerd geplaatste naam dan met een mesje en warm water eraf moet halen. Ook had ik mijn bestelling op maandagavond geplaatst maar de bestelling werd pas woensdag op de post gedaan waardoor ik pas donderdag mijn fles had. Dus voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis klopt ook niet!
Nu maar 2 gepersonaliseerde flessen besteld bij een ander Customized webshop, hier was alles perfect. Voor 12 uur besteld volgende dag in huis. Ook de naam stond precies op de plek als hoe het voorbeeld het laat zien.

Resposta da WeCustomise
Super mooie fles en snelle verzending
Op tijd bezorgt en snelle service
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
Goede waterflessen en mondkapjes
Goede waterflessen en mondkapjes. Ik ze nu al een tijdje en ze zijn nog niet kapot gegaan en de waterfles heeft nog niet gelekt!
Ze leveren goed werk
Ze leveren goed werk, Ze bezorgen snel en mijn naam blijft goed op het product staan
Fantastische spullen hebben ze
Fantastische spullen hebben ze, ben er super blij mee.kom hier zeker terug
Super mooie drinkfles en wat een snelle…
Super mooie drinkfles en wat een snelle levering zeg super
Super leuk en goed
Super leuke mondkapjes en waterflessen!!
De waterfles heeft nog nooit gelekt!
Ik raad t aan!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.