W sobotę coś mnie podkusiło i wykupiłem Weeb 90 dniowy Premium i tak jak czułem połowy kanałów nie mam ,Polsat ogólnie wszystko co nadaje grupa Polsat ,Canal+nie ma nic,nie wiem co za osoba tam siedzi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Witam Kupione premium 90 dni 10 04 26 potwierdzenie przelewuwysłałem!!!zero vouchera!!! Zero odpowiedzi na maila!!!Głucho i cicho!!! Tydzień czasu minął i nic!!! Jak chcecie stracić pieniądze to we... Ver mais
Oszustwo. Nie ma kontaktu bezpośredniego, telefonu, na maile odpowiadają boty. Nie można usunąć konta ani wprowadzić zmian na nim. Płatność w bitcoin albo walucie obcej. Nie dajcie się oszukać!
Używam tej stronki od dobrych dziesieciu lat. Co moge o nich powiedzieć? Generalnie dają radę, w sensie że mam telewizje zawsze ze sobą, mogę ją wyswietlać na telewizorze I oferują kanały, ktorych reg... Ver mais
Kończę z tą platformą raz na zawsze
Kończę z tą platformą raz na zawsze
Mega syf
Mega syf, brak kontaktu z serwisem, nie odpisują, kanał raz działają raz nie, co chwile buforowanie albo zawieszanie, i nie jest to wina internetu czy urządzeń sprawdzane na różnych dostawcach jak upc, vectra etc i ipad, iphon, mac, laptop, X98H jest to samo nie polecam gowno jakich mał, syf
Odradzam!Brak podstawowych kanałów dla nowych użytkowników, Odradzam
Nie polecam!
Wykupiłem konto “premium” ,nie mam dostępu do podstawowych kanałów, pomimo iż u znajomych,którzy polecili mi WeebTv i mają konto premium wszystkie te kanały działają.Wyslalem e-mail z zapytaniem , oto odpowiedź:
“ Dzień dobry,
dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od Użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich Kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych na Kanałach Wideo.
Pozdrawiam,
Karolina”
Nie ma to oczywiście żadnego sensu, bo sprawdzaliśmy serwis w tym samym momencie, i ciągle ja nie mam takiego samego wyboru.
O odzyskaniu pieniędzy przy zrezygnowaniu z opcji premium nie ma mowy-więc zdecydowanie odradzam.
Fajna cena
Fajna cena, ale TVP1 nie działa i często inne programy się zacinają :/
Od kilku tygodni wysylam emaila do nich…
Od kilku tygodni wysylam emaila do nich proszac o usuniecie mojego konta. Za pierwszym razem odpisali i zapytali dlaczego chce usunac konto. potem brak odpowiedzi. wyslalem juz kilka emaili i brak odpowiedzi...
jak moge usunac konto? co moge zrobic?
Biuro obsługi to jakieś żarty!
Biuro obsługi to jakieś żarty!! Nie można dostać odpowiedzi na zadane pytania bo jakas Karolinka odpisuje te same automatyczne wiadomości. Zadawałam w kółko te same pytania w 15 mailach i ciągle nie dostawałam konkretnej wiadomości. Porażka... o kod aktywacyjny też trzeba się upominać bo inaczej odrazu się nie dostanie. Nie polecam !
Jestem rozczarowany tą platformą..
Jestem rozczarowany tą platformą..
Jestem rozczarowany tą platformą, słaba obsługa klienta. Teraz mówią, że nie obsługują przez e-mail, ale ich czaty wcześniej. nigdy nie działały. To nie jest przejrzyste, ale później posortowałem to według nazwy na moim wyświetlanym zdjęciu
Weeb tv- wygaśnięcie kodu na długo orzed opłaconym czasem
Weeb tv- czy komuś wygasł kod długo przed opłaconym czasem? czy powyższa firma rozwiązała problem?
Bardzo problemowy odbior czeste awarie i bardzo dlugi czas naprawy
Bardzo problemowy odbior ,czeste awarie
Kiepski dzial techniczny
Nie wiem o co chodzi tym poniżej
Nie wiem o co chodzi tym poniżej. Złośliwość, czy konkurencja? Ja od wielu lat korzystam z zadowoleniem. Czasem jest jakiś problem, ale ogólnie luz.
nie moge clkoicie otworzyc strony…
nie moge clkoicie otworzyc strony weeb.tv aa mm oplacone konto premium
Mam weeb.tv 6 lat.Nie narzekam,po…
Mam weeb.tv 6 lat.Nie narzekam,po opłaceniu tv nadal dziala.Pojawiaja sie nowe kanaly rowniez, polecam.Darek NL
Nie polecam nikomu
Nie polecam nikomu, czekam na kod aktywacyjny prawie miesiac , plus dwie oplaty a tv dalej nie ma,laska ciagle wysyla mi te same email, nie robiac nic w tej sprawie
Od tego roku są problemy dziś w sobotę…
Od tego roku są problemy dziś w sobotę nie ma tv cały dzień a mam wolne i chciałbym z rodziną oglądać tv jestem w mają tv od 8 lat i chyba poszukam innej telewizji wcześniej nie mogliśmy narzekać ale.od 2025 roku dramat
Totalne dno...byly juz problemy ale to…
Totalne dno...byly juz problemy ale to co sie dzieje ostatnio to porazka.Strona potrafi nie działać kilka godzin dziennie,bo ''problemy techniczne ",szkoda ze codziennie..
Ludzie omijajcie z daleka,szkoda waszych pieniędzy...
tragiczne nie kupuj
tragiczne, nikomu nie polecam. w wazniejszych momentach nic nie dziala. wiecznie zacina i bufuruje. tak bylo od dawien dawna, a czlowiek glupi placi nadal. serio nie polecam
odradzam nie warto szkoda nerwow
co to jest maja wszystko konkretnie w dupie
nic nie dziala pomimo za zaplacilem
zasype ich meilami dopoki nie odpisza
koncze z nimi
Według mnie strona fajna
Według mnie strona fajna, za 27zł jest dużo kanałów i są kanały Canal+ i HBO, za które normalnie trzeba dużo płacić. Kanały się prawie w ogóle nie ścinają, czasami są jakieś ścinki ale stosunkowo rzadko. Jeśli ma się dobry, stabilny internet to powinno wszystko śmigać. Interfejs już trochę starszej daty ale da się przyzwyczaić:)
Gowniany serwis
Gowniany serwis, kase biora od razu a dostep zablokowany. Mozna zglaszac problem pisac maile i maja w dupie. Jak oni wogole istnieja z takim serwisem..
Niedziala kod premium
Kupiłem kod premium który po wpisaniu czy skopiowaniu nadal nie działa. Komunikat błędny kod. Sprawdzałem interpunkcję i spacje na wszelaki sposobi nic.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.