Team Welledone Service Avaliações 35

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilfredsstillende betjening, billig udførelse af opgaven. jeg er glad. Kan varmt anbefales til andre som mangler 1-xtra hand udført well"e" done! :)

A empresa respondeu

4. Fabricação de Ferraduras
  5. Pintor
  6. Manutenção de propriedades

Escrito pela empresa

Om os Som en af de mest betroede enkeltmands firmaer i Skagen by, siden min start den 14/1- 2014. Hvor der var efterspørgsel på en der kunne lidt af det hele, Jeg må mene at kunne lidt af hvert. Med mine uddannelser som både skibsassistent med epoxy kurser/truck certifikat , plade&konstruktionssmed og lastbil chauffør har jeg både erfaringen og evnen til at påtage mig en række forskellige opgaver. Jeg har ry for at være pålidelig, billig og effektiv. Min ambition er at alle skal have råd til 1-xtra hand. Som opgaverne blev stører følte jeg at "1-xtra hand" blev for misvisende. Opgaverne blev for store til at kalde sig som "ham der bare hjalp til" Derfor skiftede vi navn til Team Welledone service. Der med ikke sagt at vi ikke kan give en hånd med mere. Som skrevet lidt højere oppe, her på siden, så kan opgaverne ikke blive for små. Indtil skrivende stund har vi betjent 892 tilbage vendende, firmaer såvel som også de private kunder. Hvis du vil vide mere, så tag et kig rundt på denne hjemmeside eller facebook i mit billede arkiv og danne dig et indtryk af mine kompetencer eller bare kontakte mig for at få et uforpligtende overslag på lige netop din opgave. Det koster ikke noget at kigge på et fremtidigt stykke arbejde.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtig og effektiv

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Team Welledone Service

Tak for det Gurli. Jeg er glad for at du er glad, det er vigtigt at have et godt ry. jeg glæder mig til fremtidige opgaver vi ses :)

Hurtigt og omhyggelig

Welledon kommer altid hurtigt efter man har brug for ham. Arbejdet bliver altid udført tilfredsstillende. Meget venligt og behageligt person. Kan anbefale welledon på det varmeste.

10 de janeiro de 2025

Resposta da Team Welledone Service

Tak Anna og tak for kaffe. Du er en sej dame, du stod for alt din flytning stort set selv. Vi ses, når du skriver igen :)

Jamie was amazing

Jamie was absolutely amazing and a total credit to the Equality and Advisory Service. Thank you for being so kind and patient and listening to me and making me feel better after speaking with you. You are an absolute angel and I applaud you. Thank you x

20 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Team Welledone Service

Tålmodighed er en af prioriteterne, tak for opgaven . Jeg er glad for at en af mine service-assistenter kunne hjælpe dig ;)

3 de dezembro de 2024

Resposta da Team Welledone Service

super tak for at kalde det en "gude tjeneste" Skulle det være en anden gang :)

I er bare gode

I er bare gode, og det er nemt at få en aftale med jer.

19 de agosto de 2024

Resposta da Team Welledone Service

Det Skal altid være nemt. tak for dit opkald :)

Top Job

Min have var et stort rod, og de klarede det hele til punkt og prikke

18 de julho de 2024

Resposta da Team Welledone Service

hej Norbert tak for opgaven :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så dejligt, man kan ringe til Welle

Sød og kompetent betjening.
Altid klar til stort og småt.
Jeg kan kun anbefale Rasmus Welle.
Han er meget dygtig.
Vh Annette

13 de junho de 2024

Resposta da Team Welledone Service

Tak for din anmeldelse Annette.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais