Bestelt maar levering niet gekregen en betaalt
Veja o que dizem as avaliações
Bestelde net als anderen een diabecheck en na lang wachten ontvang ik een oximeter. Ook foto's opsturen en als reactie dat wel juiste produkt is. Nog paar x gemaild en steeds zelfe reactie. Zijn i... Ver mais
Bestelde net als anderen een diabecheck…
Ook foto's opsturen en als reactie dat wel juiste produkt is.
Nog paar x gemaild en steeds zelfe reactie.
Zijn inderdaad oplichters. Is er niet collectief iets te doen. Zag iemand al bij politie was geweest
Ook ik ontving niet het juiste product…
Ook ik ontving niet het juiste product en ipv Glucosemeter een goedkope zuurstofmeter. Inmiddels aangifte gedaan bij: Politie, Fraude Helpdesk, ACM en Swipe. Politie reageerde al snel mbt onderzoek.
Zijn Pure opichters
Diabetesmeter blijkt zuurstofmeter!
Al maanden diabetesmeter besteld en kreeg vele weken later een zuurstofmeter. Ik moest foto’s doorsturen van ontvangen artikel en blijven volhouden dat dit het juiste toestel is. Ik ben blijkbaar niet de enige dat zo behandeld word door deze bedriegers!
Oplichters
Zij lichten veel mensen op. Deze website zou moeten worden aangegeven zodat meer mensen niet worden opgelicht.
Krijgen pulseOximeter in plaats van een…
Krijgen pulseOximeter in plaats van een DiabeCheck!!!
Een bedrijf wat oplichtersbende is!!!!
Absolutely a scam company
Absolutely a scam company. I received what I did not order, and They tried to convince me that the gadget I received is actually what I wanted. Avoid by all means.
verkeerd produkt geleverd
verkeerd produkt geleverd: besteld een diabecheck, ontvangen een pulsr oximeter. mailen en mailen: ze kunnen blijkbaar niet lezen!!!
blijven volhouden t goede te hebben gestuurd. geld teruggeeist... niks gehad
waaaaaardeloze firma!!!!!
In januari een bestelling geplaatst
In januari een bestelling geplaatst, en betaald. Ondanks verschillende vragen waar de bestelling blijft. Reactie on geduld te hebben. Nu is het geduld op. Gevraagd om het geld, zoals de website aangeeft bij ontevredenheid, terug te storten. Hoor ik niets meer van de firma. Zeer onbetrouwbaar.
Koop niks bij Welnessafit, je bent je geld kwijt.
We ontvingen een oximeter ipv een DiaBeCheck. Ik heb er tientallen mails over gestuurd maar zij zeggen dat de verpakking veranderd is. Dat is dus niet waar. Meestal lees ik eerst de reviews, in dit geval helaas niet gedaan. KOOP NIKS BIJ WELNESSAFIT.
Dit is hun antwoord:
Wij stellen uw reactie zeer op prijs en begrijpen uw frustratie volledig.
Niettemin moeten wij, met alle respect, nogmaals benadrukken dat wij geen retourzendingen of terugbetalingen kunnen accepteren voor producten die eenmaal zijn geleverd. Dit is niet alleen ons beleid, maar ook een standaard veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat producten die ons magazijn hebben verlaten, opnieuw in omloop worden gebracht.
Wij beseffen dat dit wellicht niet de oplossing is waarop u had gehoopt, maar wij moeten dit beleid gelijk en consistent toepassen op al onze klanten.
Wij raden u aan het product te gebruiken zoals bedoeld, en indien gewenst kunnen wij u stapsgewijze instructies verstrekken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt.
Hartelijk dank voor uw begrip.
Close the page now and don't buy anything!
I had a very bad experience for 26 Euros. No money, no ordered product. No communication. Silence. Disappointment. Scam. It is pure scam! Do not buy anything!
Je krijgt niet wat je besteld
Ik had twee diabecheck meters besteld via de website maar kreeg twee zeer goedkope pulse/oxiometers binnen. Op website staan allerlei goede reviews via trustpilot. Dat is reden voor mij geweest om die meters te bestellen maar helaas zeer bedrogen uitgekomen. Dus wees gewaarschuwd dat de reviews op de site niet kloppen
Not sending the required product + No return of money
This Company says there is a 30 Day guarantee for sending money back, but we neither received the ordered article nor see our money back after several months.
Though after our order we received many mails trying to sell us things!
Oplichtingsbedrijf!!
Oplichtingsbedrijf!!! Wees gewaarschuwd!! Je besteld een duur artikel en ze leveren iets geheel anders. Om daarna met hun 24/7 contact je via een formatmail te laten weten dat wat je hebt besteld ook geleverd is . Wees gewaarschuwd! Hoor graag de ervaringen va anderen om deze oplichterij ( adds via social media) te stoppen
Bestelt maar levering niet gekregen
Bestelt maar levering niet gekregen en betaalt
ik kreeg een oximeter toegestuurd
ik kreeg een oximeter toegestuurd ipv van glucosemeter en zonder batterijen ook nog eens. dan ga je met ze emailen en krijg je van hun onzinnige emails terug.dit is fraude flinkeoplichterij blijf ver van dit bedrijf.
Stoppen om deze slechte glucose meters te verkopen
Stoppen om deze slechte glucose meters te verkopen.
Duurt een eeuwigheid voor de uitslag. Ze schrijven een mooi verhaal. Mensen trap er niet in.Ik heb er twee gekocht omdat het voordeliger was. Achteraf duurkoop. Oplichterij. Hoe snel wordt je rijk. Nou dat is bij Ali kopen en dan door verkopen voor veel geld. Misselijk makend.
Zoals al mijn voorgangers in de…
Zoals al mijn voorgangers in de revieuw.
Exact hetzelfe ervaren.
Geen zaken mee doen.
Firma list en bedrog.
PowerVibe
PowerVibe word aangeboden door WelnessaFit o.a. via Facebook levertijd is lang maar wat geleverd word is een ander product en wel Fluvaris. Een product dat bij AliExpress te koop is voor zo'n € 3.00
Dus dat is snel verdiend als je als koper 2 flesjes besteld voor € 40.94 en je krijgt Fluvaris waar je niks aan hebt.
Ook de melding niet tevreden geld terug is zeer twijfelachtig.
Ook nog foto's maken van wat je hebt gekregen en via de mail sturen naar naar een vriendelijk persoon, Moet zo snel mogelijk van Facebook af. Mogelijk via Radar aankaarten
Bij mij ging het precies zoals bij anderen…
Bij mij ging het precies zoals anderen al schreven. Een DiabeCheck bestellen en betalen en een oximeter ontvangen. Hun reacties op emails zijn belachelijk en slaan nergens op. Eerst vragen ze foto's te sturen en als je dat gedaan hebt is hun enige reactie dat het bestelde artikel hetzelfde is als het verstuurde artikel. Oplichterij van de bovenste plank! Trap hier niet in (ik heb het stom genoeg wel gedaan)!!
Het ontvangen product voldoet niet aan de gestelde eigenschappen.
Je denkt iets te kopen bij een in nederland gevestigd bedrijf. Maar het product wordt rechtsteeks vanuit China verzonden en geleverd. Je koopt een iets duurdere Glucosemeter DiabeCheck™ met fraaie afbeelding en ontvangt dan een meter die het zuurstof in je bloed meet en de hartslag. Bij reclameren met foto's erbij blijven ze herhalen dat het toch het bestelde product is en dezelfde functies heeft. Ze hebben geen enkele kennis van het geleverde product. Ze weten zelfs niet dat de suikerspiegel in bloed gemeten wordt in mmol/liter. Men komt ook het eigen retour beleid niet na. Ook het erop wijzen dat ze volgens nederlands recht verplicht zijn het ondeugdelijke product terug te nemen, helpt niet. Allemaal gelogen maar geld is kwijt. Nooit iets kopen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.