Echt een aanrader, als je wilt stoppen met roken. Fijne behandelaar die je sirieus neemt. De wekelijkse bel afspraken zijn naast de vergoede hulpmiddelen een goede stok achter de deur! Goede hand... Ver mais
Ik was bijna 5 jaar een serial-vaper, maar het is me toch in 1x gelukt om ermee te stoppen. Ik heb een korte periode nicotinepleisters gebruikt en deelgenomen aan de online groepssessies van WeQuit. E... Ver mais
Ze zijn ontzettend professioneel. Je meld je aan, en ze nemen snel contact met je op. Groepssessies op afgesproken tijdstippen. Behandelaar was geen 'coach' die een dagcursus had gevolgd maar had in... Ver mais
It’s fascinating to know you can quit smoking with WeQuit… in theory. Unfortunately, I registered a month ago and still haven’t been able to get any support. I work as a store manager, usually 09:00... Ver mais
Ons programma om te stoppen met roken en vapen is gebaseerd op een bewezen effectieve methode: cognitieve gedragstherapie in combinatie met nicotinevervangers (indien je die wenst te gebruiken). Het traject: In 6 online sessies stop jij onder begeleiding van een psycholoog, blijvend met roken en vapen. Dit kan samen met een klein groepje medestoppers, of 1 op 1 met je behandelaar. Je krijgt een werkboek en we bieden gratis nazorg. Kosteloos: Het hele traject is kosteloos. Verzekeraars vergoeden ons traject 1x per kalenderjaar, 100%, inclusief nicotinevervangers of medicatie. Geen wachtlijst: je kunt jezelf direct online inplannen en binnen 3 dagen stoppen met roken en vapen.
beyond Republica Campus, Papaverhof 59, 1032 LX, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Goh was erg sceptisch over dat dit wat zou worden, maar warempel. Na 28 jaar proberen te stoppen eindelijk gestopt! De ervaringen die gedeeld werden met de groep waren zo herkenbaar en hartverscheurend soms dat ik het echt niet meer wilde. En wist dat die sigaretten gewoon leugens waren en helemaal niet fijn.

Resposta de WeQuit
Tot groot geluk, trof ik een coach waar ik direct een goede klik mee voelde. De ervaring die zij deelde met me, gaf me precies dat wat ik nodig had om sterk te blijven.
Het vertrouwen en de aanmoediging die zij me gaf, maakte dat ik erg open en eerlijk kon zijn. Zo kon ik de moeilijke momenten goed relativeren en omzetten in iets positiefs!

Resposta de WeQuit
Ervaren begeleider die goed kan doorvragen. Klein groepje waardoor er aandacht is voor iedereen.

Geen aanrader!
Vorige week tijdens mijn intake gesprek werden er gouden bergen beloofd. Ze zouden alles regelen van A tot Z. Direct aangemeld en vol goede moed wilde ik beginnen aan mijn stoppoging. Helaas ging het al snel de verkeerde kant op, ze zijn niet bevoegd om medicatie voor te schrijven dus dit moest via de huisarts gaan, een huisarts mag geen medicatie voorschrijven zonder betrokken te zijn in het gehele traject. Na vele telefoontjes (huisarts naar WeQuit/ ik naar de huisarts & ik naar WeQuit) eindelijk akkoord op medicatie. Dit zou worden geleverd door Nationale apotheek, helaas werd ik direct gebeld dat de aanvraag was afgewezen want het document was van vorig jaar dus ze mochten dit niet in behandeling nemen. Inmiddels al flink chagrijnig omdat dit zoveel moeite kost en het stoppen met roken traject zou juist vlekkeloos moeten verlopen, echter had ik nog hoop dat het allemaal goed zou komen.
Gisteren zou ik om 19:00 uur mijn eerste sessie hebben, om 18:55 ingelogd via de link en alle benodigde documenten uitgeprint, helaas werd ik niet toegelaten in het gesprek en heb ik ruim 20 minuten geprobeerd toegang te krijgen.
Na dit alles heb ik ze vandaag gebeld met de mededeling dat ik het niet zie zitten het traject door te zetten bij ze.
Mijn advies is dan ook, zoek door naar een betrouwbaar bedrijf wat alles voor je regelt om stoppoging zo makkelijk mogelijk te maken.

Resposta de WeQuit
Beste mensen! Ik raad jullie af om via deze boeven te stoppen! Tijdens het intakegesprek kreeg ik te horen dat het hele traject kosteloos zou zijn. In november kreeg ik een aanmaning van hun voor een een bedrag van 50euro. Nou gaat het mij niet om die 50 euro, maar wel om het feit dat ze niet intern op onderzoek uit gaan wat hun medewerkers zeggen tegen de klanten tijdens zo’n intakegesprek. Ze hebben mij meerdere malen gezegd dat ze het gaan onderzoeken wat BS bleek te zijn want uiteindelijk hebben ze mij aangemeld bij bvcm incassobureau waardoor het bedrag 90,48 is geworden en dreigen dat Deze bedragen minimaal € 126,00 maar kunnen oplopen tot boven de € 1.000. Deze mensen zijn gewoon boeven want hoezo krijg ik een aanmaning als er geen kosten verbonden zijn aan jullie programma. Ze moeten open kaart spelen met hun klanten. Dit is gewoon niet normaal. Let aub op waar je aan begint een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Resposta de WeQuit
Ik ben bij alle online bijeenkomsten geweest maar krijg ineens herinneringen en aanmaningen voor een factuur die ik sowieso al niet heb gehad. Ik zou een keer niet zijn komen opdagen en daarvoor rekenen ze 50 euro. Ik ben gewoon keurig bij de bijeenkomsten geweest dus de factuur is onterecht. Op telefoontjes, mailtjes enz. wordt niet gereageerd. Met een beetje geluk krijg je aan de telefoon de reactie 'ik zal het doorgeven' maar aanmaningen blijven maar binnenkomen. Op mails wordt al weken niet gereageerd. Toen ik mij aanmeldde was alles nog diezelfde dag geregeld en dit is in weken nog niet op te lossen. Administratief een grote puinhoop daar.

Resposta de WeQuit
ben 8maanden geleden gestopt via WEQUIT eerste fase goed bevallen goede begeleiding eerste paar weken !
zou na 6maanden gebeld worden van hoe het gaat nog hulp nodig is niet gebeurd contact gezocht heeft iemand gebeld met de mededeling dat ik voor nabehandeling gebeld ga worden binnen 2 weken nu zitten we in maand 8 moet nog steeds gebeld worden voor de nazorg !
conclusie begin traject prima de rest aanfluiting .

Resposta de WeQuit
Zeven weken geleden contact opgenomen met Wequit. De intake en levering van de hulpmiddelen liep voorspoedig. Na een week de eerste stop rook dag. Elke week contact met mijn coach Gerda. Nu zeven weken verder en rook vrij. Wequit geeft je het gevoel trots op jezelf te zijn. Dat na 34 jaar roken.

Resposta de WeQuit
Het was fijn om in een groepje te zitten, waar iedereen in hetzelfde schuitje zit. Zo begrijp je elkaar goed en kun je elkaar juist ook aanmoedigen.

Resposta de WeQuit
Ben niet van de oefeningen en werkboeken, maar het bleef hangen en het werkte wel in de praktijk moet ik toegeven! Ze geven Advies op maat en had een vriendelijke coach die heel veel geduld had, omdat ik steeds afspraken verzette wegens het werk. Maar ze hield vol en nog steeds getopt met roken, 7 maanden al! Was helpend!

Resposta de WeQuit
Goede commucatie, zeer behulpzaam en motiverend!

Resposta de WeQuit
Goede uitleg en fijne coach ook superleuke groep maar helaas na 11 weken niet roken weer aan het roken.volgende keer maar weer opnieuw dan

Superfijne ervaring!
Professioneel, warm, hartelijk en goed geholpen. Ruimte voor zorg op maat!

Resposta de WeQuit
Via facebook in aanraking gekomen met WE-QUIT. Werd daarna ook gelijk naar me gebeld, aardige dame aan de telefoon. Samen met lotgenoten stoppen dmv video bellen heb me goed gedaan. Om te horen waar anderen mee zitten, leer je toch van. Enige nadeel vond ik, dat je elke week weer dat woordje roken hoorde, waar je eigenlijk zo min mogelijk over wil horen, tenminste ik. Ben nu nog steeds een niet roker. Al is in sommige situaties nog wel een beetje moeilijk. Maar zoals met alles, je moet er achter blijven staan, dus die moeilijke momenten moet je even door heen.
Fantastisch geholpen, ik heb het samen met mijn vriendin gedaan echt een hele top begeleiding gekregen met heel veel advies nu 4 maanden gestopt helemaal TOP
Het is erg fijn om een groep achter je te hebben fijn om met mensen te praten die met dezelfde strubbelingen lopen
I have my first appointment today at 18:00 . Nobody call me !
I will not recommend!
Everything it’s bulshit!

Resposta de WeQuit
Door FB in contact gekomen met WeQuit. Al maanden aan tobben,dus mij in een opwelling ingeschreven bij WeQuit, en werd de volgende dag al terug gebeld door een heel aardige dame. Alles in gang gezet voor het gebruik van eventueel medicijnen, pleisters of andere hulpmiddelen,en al afspraak voor het eerste videobel gesprek met coach en medestoppers. Dat alles is nu al achter de rug en ben ondertussen al 7 weken succesvol gestopt. WeQuit heeft goed geholpen en een was een stok achter de deur, maar je moet absoluut de goede mindset hebben, anders gaat het niet lukken!! Maar al met al een fijne ervaring!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.