Echt een aanrader, als je wilt stoppen met roken. Fijne behandelaar die je sirieus neemt. De wekelijkse bel afspraken zijn naast de vergoede hulpmiddelen een goede stok achter de deur! Goede hand... Ver mais
Ik was bijna 5 jaar een serial-vaper, maar het is me toch in 1x gelukt om ermee te stoppen. Ik heb een korte periode nicotinepleisters gebruikt en deelgenomen aan de online groepssessies van WeQuit. E... Ver mais
Ze zijn ontzettend professioneel. Je meld je aan, en ze nemen snel contact met je op. Groepssessies op afgesproken tijdstippen. Behandelaar was geen 'coach' die een dagcursus had gevolgd maar had in... Ver mais
It’s fascinating to know you can quit smoking with WeQuit… in theory. Unfortunately, I registered a month ago and still haven’t been able to get any support. I work as a store manager, usually 09:00... Ver mais
Ons programma om te stoppen met roken en vapen is gebaseerd op een bewezen effectieve methode: cognitieve gedragstherapie in combinatie met nicotinevervangers (indien je die wenst te gebruiken). Het traject: In 6 online sessies stop jij onder begeleiding van een psycholoog, blijvend met roken en vapen. Dit kan samen met een klein groepje medestoppers, of 1 op 1 met je behandelaar. Je krijgt een werkboek en we bieden gratis nazorg. Kosteloos: Het hele traject is kosteloos. Verzekeraars vergoeden ons traject 1x per kalenderjaar, 100%, inclusief nicotinevervangers of medicatie. Geen wachtlijst: je kunt jezelf direct online inplannen en binnen 3 dagen stoppen met roken en vapen.
beyond Republica Campus, Papaverhof 59, 1032 LX, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Persoonlijke positieve hulp, ondanks dat ik soms de fout in ging werd er positief gekeken naar de situatie

Resposta de WeQuit
Goede begeleiding en hulpmiddelen. Tevens helemaal vergoed!

Resposta de WeQuit
Doordat je samen met de begeleider alles doorneemt over stoppen met roken ga je dieper in op de stof. Het lijkt allemaal oppervlakkig als je het zelf snel zou doorlezen, maar omdat je de opdrachten samen bespreekt is er een extra push om het echt serieus te nemen. Je wilt immers niet de tijd verdoen van iemand die zich inzet voor jou. Ik had een zeer professionele en aardige begeleider, hij heeft mij echt geholpen.

Resposta de WeQuit
Miscommunicatie vanuit hun kant, systemen wat niet werken en een sessie naderhand erin zetten zodat het lijkt te kloppen vanuit hun kant. Triest en niet de moeite waard om dit via dit bedrijf te doen.

Resposta de WeQuit
Ik had goede begeleiding gehad tijdens het stoppen met roken. Ik ben nu 75 dagen gestopt. Zodra de begeleiding afgelopen is, kun je ook nog steeds ondersteunt worden of terecht met vragen.
Heel erg bedankt!

Beste,
Ik ben met wequit nu een jaar gestopt met roken. Ben heel tevreden over de behandeling. Nooit gedacht dat het mij zou lukken.

Resposta de WeQuit
Na wat googlen om de stoppen met roken op de website aangemeld, snel contact met een medewerker en de volgende dag al pleisters en zuigtabletten binnen. Hele prettige vrouw, erg goed geholpen door Deborah
Nogmaals bedankt

Resposta de WeQuit
Goed opgezet programma,fijn werkboek waarin je ten alle tijden terug kunt kijken. I.c.m. de medicatie (wat in overleg per persoon word aangepast) voor mij perfect. Na 25 jaar roken nu 4 maanden gestopt.

Fijn en goed geholpen
6 sessies en kon in overleg ook afwijkende tijd afspreken. Nog steeds gestopt

Resposta de WeQuit
Door mensen echt bij de gesprekken te betrekken, moest je heel eerlijk zijn. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verantwoording bij mij lag. Wilde ik stoppen met roken?
Het doel van de praatgroep was stoppen en daar wilde ik bij horen, ik moest de verslaafde in mijzelf dus overtuigen. Het was best moeilijk, maar als je eenmaal in de positieve flow zit van dit programma dan is het enige antwoord: weg met die sigaret, want dat wil je! De verwondering , dat het mij gelukt is, is overweldigend. Ik geloofde het gewoon niet. Ik.....ik was gestopt, ik ben gestopt en ik weet hoe waardevol dit is , ik ga nooit meer roken!!!!

Resposta de WeQuit
Het was net dat duwtje wat ik nodig had om definitief te stoppen met roken. Je krijgt 6 weken begeleiding door een ervarende coach. Al met al een hele goede begeleiding gehad bij WeQuit . Ben nu 3 maanden gestopt na 45 jaar te hebben gerookt.

Resposta de WeQuit
Ik ben heel dankbaar en blij dat ik het stoppen met roken via WeQuit heb kunnen uitvoeren. Heb hele fijne gesprekken gehad en de steun die ze geven is gewoon TOP! Ik raad het iedereen aan die wilt stoppen met roken om dit bij WeQuit te doen! Thanks toppers voor alles wat jullie hebben gedaan om mij te helpen en te ondersteunen bij deze reis!

Resposta de WeQuit
Niet afwijzend of negatief maar benadrukken wat roken nu echt met je doet, vervolgens positief naar niet roken toewerken.
Belangrijk daarbij handvaten gekregen hoe vol te houden op lange termijn, de 1e weken lukte altijd wel.

Resposta de WeQuit
Het was een goede ervaring en met behulp van medicatie rook ik al 5 weken niet meer
Ook de sessies hielpen hierbij
Ik raad we quit dus aan om zeker een kans te geven

Resposta de WeQuit
This program has changed my life. I have tried quitting probably 20+ times over the past 25 years. The combination of the nicotine replacement, coaching sessions, and ongoing group sessions has helped me plan for remaining a non-smoker even during the most challenging times. Thank you!

Resposta de WeQuit
Het was een heel open en kundig gesprek met een docent die weet waar ze over praat en heel goed begeleid

Resposta de WeQuit
Goede begeleiding, goed advies omtrent hulpmiddelen. Nu al ruim 100 dagen gestopt, zonder uitglijders 😉

Resposta de WeQuit
Ik zag in eerste instantie begeleiding niet zo zitten. Maar als je het vergoed wil hebben , moet je begeleiding accepteren. Gelukkig. Door te delen met andere, voel je je gesteund.

Resposta de WeQuit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.