Wereldwinkelzoetermeer Avaliações 18

1. Loja de Souvenirs
  2. Organização de Fair Trade
  3. Loja de Acessórios de Moda
  4. Loja de produtos esotéricos

In 1972 is de Wereldwinkel Zoetermeer opgericht door een aantal gepassioneerde wereldverbeteraars. En NOG STEEDS draait de wereldwinkel voor 100% op vrijwilligers. Wij zijn een fairtrade cadeauwinkel en verkopen eerllijke en duurzame producten van ver en dichtbij.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

18 avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima!

Mijn bestelling werd goed verpakt en snel verzonden.
De bestelprocedure is iets omslachtiger dan wat je tegenwoordig van een webshop verwacht, maar de communicatie erover is goed. Ik zou zonder te aarzelen opnieuw gebruik maken van hun webshop.

11 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring website en contact met wereldwinkel

De website/webshop toont veel producten, daar waar dat bij veel andere wereldwinkels niet het geval is.
Het bestelde breekbare product was zeer goed verpakt, maar tijdens het transport mogelijk iets niet goed gegaan en helaas kapot ontvangen.
Het contact hierover met de medewerkers van de wereldwinkel verliep vlot en prettig, en er is gelijk actie ondernomen om het op te lossen.

8 de maio de 2024

Snel en netjes

Het ging allemaal vlot en makkelijk. Mijn product bleek in de sale in de fysieke winkel en deze korting werd alsnog verrekend met mij. Top!

4 de agosto de 2023

Service aan huis

Via de website bestelde artikelen werden aan huis bezorgd. Omdat een artikel niet meer op voorraad bleek, werd een vervangend artikel meegebracht dat ik rustig kon bekijken. Hele klantvriendelijke service aan huis!

11 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service ook via de website.

Ik was op zoek naar een beeldje en vond deze op de website, helaas was het beeldje er niet meer. Ik werd gebeld door de winkel en met hun geweldige hulp heb ik een heel mooi alternatief toegestuurd gekregen.

9 de março de 2022

Geweldige winkeltje

Geweldige winkeltje met verrassend mooie producten. Ook altijd leuk om te horen waar en hoe de producten gemaakt zijn!

26 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada
logotipo da Wereldwinkelzoetermeer

Resposta da Wereldwinkelzoetermeer

Wij worden blij van dit soort reviews Yvette

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op je gemak shoppen in deze leuke cadeauwinkel

Leuke cadeauwinkel om eens lekker op je gemak rond te kijken en leuke spullen te ontdekken. Ik ben altijd blij verrast door de aparte dingen die ze hebben.

De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam en vertellen graag over de fairtrade achtergrond van de artikelen.

Je kunt ook via de webshop bestellen, hier staat een groot deel van het assortiment in maar niet alles. Wellicht dat ze dat nog gaan uitbreiden?

26 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada
logotipo da Wereldwinkelzoetermeer

Resposta da Wereldwinkelzoetermeer

Bedankt voor je enthousiaste review Marielle. Wij blijven de webshop continu verbeteren en uitbreiden. Mocht je specifieke producten nu missen in de webshop dan horen wij dat graag via info@wereldwinkelzoetermeer.nl.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.