Te veel false advertentie,Te veel null uren contract e te veel profiteroles ( Bedrijf en bureau zonder bedoeling op het werkt Markt!) Site met nep-advertenties waar is ook verplicht om te reageeren... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helaas verplicht 1 ster te geven ze verdienen het niet Ze maken zich schuldig aan uitbuiting En ze betalen bedrijven ervoor Probeer al jaren aan het werk te komen na een cva maar ik mag niet van h... Ver mais
Schrik echt van de slechte reviews,mijn ervaring met uwv is alleen maar positief.Netjes aan telefoon en fijne communicatie. En alles netjes geregeld.
As pessoas também visitaram
Bijna wekelijks onderhoud
De site is zeer slecht. Ten eerste hebben ze bijna elk weekend onderhoud en is de site niet bereikbaar.
Ten tweede moet je inloggen met DigiD bij Werk.nl en als je naar de site van UWV wilt moet je daar opnieuw inloggen. Dit terwijl beiden onderdeel zijn van het UWV. Dat moet één geheel worden. Werkt veel makkelijker.
Dat zijn mijn minpunten voor deze site.
Helaas bleek al gauw dat er geen…
Helaas bleek al gauw dat er geen instantie is (in gemeente Breda) die mij uit een zware tijd wil helpen, om die reden heb ik besloten geen stappen meer te zetten via Werk.nl, maar los van alle instanties die dus toch niets doen behalve manipuleren en controleren stappen te zetten naar verbetering. Om die reden heb ik verzocht mijn account van werk.nl af te halen. Ik hoef niet op zo'n site vindbaar te zijn als daar geen goede reden voor is. Allereerst was ik zeer verbaasd hoe moeilijk en omslachtig dit is. Dit kun je zelf gewoon niet doen. Verzoek tot verwijdering aangevraagd en daar gaan vervolgens weken overheen. Ben gebeld om de reden voor verwijdering uit te leggen en alles wordt begeleid met post. Niet dat het helpt, want ik krijg net weer gewoon een mail. Ik zou een bericht hebben alleen helaas vind ik dat nergens. Sowieso wil ik het niet vinden, maar stuur me ook geen mails meer. Hopelijk heb ik dat nu voor elkaar. Wilt u stoppen met mij mailen? Zoals afgesproken en bevestigd per post.
Bedankt.
Aardige mensen bij UWV maar weinig kennis
Er werken aardige mensen. Maar kennis is beneden peil. En iedere keer krijg je weer iemand anders aan de lijn. Heb het gevoel dat de meeste medewerkers er een week werken. Vragen worden niet beantwoord. Of ik hoor steeds iets anders. Dit vreet energie ☹️
slechtste bedrijf ever ze nemen je…
slechtste bedrijf ever ze nemen je helemaal niet eens serieus ook al praat je over serieus dingen ze nemen je veel in de zijk ik hou daar echt niet van
waardeloze instelling
waardeloze instelling
ongeschoold personeel
Schrik echt van de slechte reviews,mijn…
Ik geef hier het verhaal weer van anderen die dit niet kunnen of durveneen…
Ik geef hier het verhaal weer van een paar mensen die dit zelf niet kunnen, die v.w.b. hulp zoeken m.b.t. werk totaal niet geholpen worden. Ik weet vanuit mijn vroegere baan, dat je je als werkloze in moest/kon schrijven bij het Arbeidsbureau(AB).. en er kosteloos voor je bemiddelt werd naar een nieuwe baan ook kon je zelf bij het AB in hun bestand zoeken naar een baan. Iedereen die ik ken op zoek naar een baan wordt absoluut niet meer geholpen. Het lijkt er veel op dat er niet echt een tekort is aan mensen om te werken, wat steeds gezegd wordt maar meer dat er geen ontmoeting tot stand gebracht wordt tussen vraag & aanbod op de arbeidsmarkt tussen werkgevers en werklozen. Het UWV disfunctioneert op alle uitvoeringspunten, hoog tijd dat dit verandert.Overigens UWV hiervan op de hoogte stellen heeft geen zin, ik doe dit voor anderen
Miscommunicatie alom
Miscommunicatie alom. Ik wilde een andere adviseur maar intern verliep dat niet helemaal vlekkeloos. Hoop dat ik gauw een baan vindt....zonder hulp van hun
Uwv is 1 grote bende
Uwv is 1 grote bende. Ze luisteren totaal niet na je en ze brengen je in de problemen.
Ja dit is uwv opzadelen met stres kosten en zorgen en dan zeg je ik stap na de nationale ombudsman. Je wilt het niet geloven binnen een paar minuten kreeg ik telefoon van uwv een officiële waarschuwing 3 maand verbod.
Ze zorgen wel dat je ten gronde gaat!! Hier tel je niet meer als burger!!!!! Ik laat mij niet zo behandelen!!! 3 maand verbod nou maak dr maar 100 jaar van met deze mensen wil je niet eens in gesprek
Be careful with this company and don't…
Be careful with this company and don't let yourself be scammed!!!!This is a massacre and robbing people of their money... I had to make a CV for UWV on the werk.nl website and after filling out all the data etc. and sending the CV form, it took me over a month I received a bill from werk.nl for 30e for sending my CV through their website... Thieves and fraudsters because there should be information about the payment for such a service before using their services...
Onmenselijk
Mijn dochter had vandaag ern afspraak met een uwv arts joyce oliviera ze krijgt een wia uitkering. Ze heeft meerdere malen gezegdt dat haar vader afgelopen zondag is overleden en morgen word gecremeerd.deze arts maskte nog even een afspraak dat ze morgen voor de crematie nog even op afspraak bij haar moest komen.onmenselijk gedrag!! Ongelooflijk dat zo iemand dit werk mag doen
Terrible website
Terrible website, hours spent on giving out my very personal information, in trust to be then flooded by phone calls from all kinds of horrible people. Most of all - uneffective.
Het is simpelweg onvoorstelbaar dat een…
Het is simpelweg onvoorstelbaar dat een overheidsbedrijf met zo'n budget na 10! jaar niet eens de eigen website heeft verbeterd, na zoveel signalen van ontevreden gebruikers. Dit is een horrorverhaal, alleen het inschrijven/verlengen en andere functionaliteiten zijn onoverzichtelijk en omslachtig. Het is onmogelijk om een cv te uploaden, etc. Een handige 20-jarige ict-er kan een betere website bouwen. En dan vindt men het gek dat de burger het vertrouwen in de overheid kwijt is.
wat een troep website. Overheid met hun rommel.
Alles. je moet je cv invullen, oké denk ik upload wel 1. nee mag niet je moet hun website gebruiken, oké probeer de website wel. loopt vast, crashed, 404 deze website gebruikt geen https! (Really!) Wat een troep. ofwel doei privacy ofwel waarom ben ik hier ook alweer? Ohja voor een cv.
Het is met grote bezorgdheid dat ik de…
Het is met grote bezorgdheid dat ik de kwestie van het UWV, een Nederlands staatsbedrijf, aan de orde stel. Er zijn talrijke meldingen dat het UWV op een ongepaste manier gebruik maakt van mensen, hen vaak dieper in de schulden brengt dan ze al waren.
Ikzelf ben een van de vele mensen die aanzienlijke bedragen hebben verloren door de interactie met dit bedrijf, zonder enige vooruitgang te zien in welk aspect dan ook van de diensten die ze aanbieden. Het is een ontmoedigende situatie, en ik ben actief op zoek naar anderen die soortgelijke ervaringen hebben gehad met het UWV.
Het is moeilijk voor te stellen wat anderen hebben verloren - niet alleen financieel, maar ook in termen van tijd, gemiste opleidingsmogelijkheden en andere potentieel levensveranderende aspecten. Het is betreurenswaardig dat de Nederlandse staat deze situatie lijkt te accepteren en er zelfs aan deelneemt.
Het is van vitaal belang dat deze kwesties worden aangepakt en dat er stappen worden ondernomen om degenen die door deze praktijken zijn getroffen, te helpen en te beschermen. Het is onze gedeelde verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat bedrijven zoals het UWV verantwoordelijk worden gehouden voor hun acties.
Geen respect
Het uwv heeft totaal green respect voor afspraken en laat staan respect voor ons.
Ze gaan 17:00 gewoon naar huis zelfs wanneer ze niet klaar zijn en jij zit te wachten op antwoord.
brief met beslissing dat…
brief met beslissing dat ziektewetuitkering stopt en ik ww moet aanvragen. Brief na 9 dagen nog niet ontvangen. ff mailtje met brief naar me sturen nee hoor. Het treiteren is begonnen of brief is per postduif verzonden? tja en met die storm van vandaag....
medisch rapport door mevr. Oostveen.....is pure onzin!! tegenstijdigheden zwart op wit. en geen medisch dossier opvragen? tja.....
op basis daarvan is besloten. maar dat pik ik niet. vanaf morgen behartigt de Verzuimspecialist mijn belangen . maffia-toestanden , het is niet te geloven.
enneh ik ben niet de enige . ken nog 2 mensen die al 4 jaar aan het vechten zijn voor gerechtigheid>>
niet te geloven de onmenselijke manier van handelen.ze trappen je nog verder de narigheid in. maar niet bij mij.....de veruimspecialist krijgt vergoeding om in bezwaar etc en eventueel reechtzaken te doen met een vergoeding van het UWV. hoe gek is het in Nederland. En het uwv maar treiteren, onjuistheden verkondigen, liegen en bedriegen. ik lust ze rauw!! en mij kost het helemaal niks. ik zal ze gek maken. Hr Hooijmans en mevr. Oostveen maak uw borst maar nat, de shit komt met naam en toenaam naar jullie toe. Ben er helemaal klaar voor!! Oja, niks anoniem: G. de Geus te Creil
Jullie hebben precies de verkeerde genaaid.
Normaal ben ik niet van het schrijven…
Normaal ben ik niet van het schrijven van slechte revieuws. Over UWV heb ik weinig te klagen. Maar in 2021 ben ik gecriminaliseerd, gestalkt, vernederd, zijn er papieren vervalst, ben ik financhieel aangetast, Mevrouw Jackelien Reekers werkende te Almelo werkbedrijf UWV is niet integer, en hoort niet binnen een overheidsinstelling te werken.
Het is een puinhoop bij het UWV
Niet alles loopt helaas vlekkenloos bij het UWV. De ene afdeling kan bij de andere niet in het systeem kijken. Informatie die je hebt verstrekt is dus niet zichtbaar voor iedereen dat er miscommunicatie ontstaat.
Helaas verplicht 1 ster te geven ze…
Helaas verplicht 1 ster te geven ze verdienen het niet
Ze maken zich schuldig aan uitbuiting
En ze betalen bedrijven ervoor
Probeer al jaren aan het werk te komen na een cva maar ik mag niet van hun werken alleen vrijwilligers werk dit noem ik dan bedrijven subsidiëren om mensen uit te buiten gratis personeel leveren aan bedrijven
Dit is slaven drijven maar we noemen het dan reïntegratie en zo ontlopen ze de wetgeving
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.