Wesco Shop Nederland Avaliações

1.082
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan maar nooit een bevestiging ontvangen van de aankoop en ook geen pakket ontvangen. Wel bedrag van creditcard afgeschreven. Conclusie: lijkt een onbetrouwbare firma.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Speelgoed voor Sinterklaas besteld op 20 november, als reactie laat Wesco weten dat levering ten laatste op 3/12 (13 dagen!) gebeurt. Maar dan nog is er vertraging want pas gisteren 9/12 geleverd (na... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De veren van onze Wesco kickmaster gaan regelmatig stuk, waardoor we deze regelmatig moeten vervangen. Hier zijn we onverwacht veel geld aan kwijt! Tenzij er een duurzamere (en vooral goedkopere!) opl... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onze peperdure pedaalemmer roest aan de deksel, ONDERLANGS BUITENKANT???? en wordt normaal gebruikt, waar de emmer voor dient te worden gebruikt, binnenshuis. Klantenservice zegt dit is geen gara... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

(1.082)

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Na 3 maanden geen goederen

Ik bestelde 17/12/22 speelgoed. Nu 3 maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. De communicatie van Wesco uit is pover. Ik heb ondertussen meerdere mails gestuurd met de vraag wanneer ik mn goederen zal ontvangen en de data wordt telkens aangepast. Heel jammer dat dit niet spontaan naar de klant wordt gecommuniceerd als er een vertraging zit op een levering.

14 de março de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Missing cable, not a good after sales service, product a little buggy, well designed

I bought a trash on 01/02/2023 and the cable is missing.

UPDATE 1: I finally received missing parts but they managed to send the wrong parts. Still no trash after two weeks, garbage is pilling up. Coming soon with more updates.

UPDATE 2: Still no news from them after more than 1 month and multiple mails.

UPDATE 3: 03/04/2023 Got the cable after 2 months and 3 hours wasted.

Also the trash has a few bugs. Sometimes it gets closed right after opening and you have to push the open button to fix it.

Thought it's well designed.

16 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd blij geweest met Wesco en nu weer een nieuwe wat past bij mijn nieuwe keuken. Na enige tijd sloot de deksel niet goed af (stond scheef).
Omdat ik de doos had weggedaan kon ik het niet terugsturen want de doos was erg groot en de gewicht van de prullenbak is ook zwaar. Uiteindelijk bood Wesco mij een nieuwe prullenbak aan en kan ik de defecte zo weer terugsturen met de doos van nieuwe. Een super fijne oplossing en ben erg tevreden met de oplossing en behandeling van mijn klacht.

13 de novembro de 2022

Prullenbak kapot

Prullenbak van max 5 jaar oud, stuk. Scharnier van de klep afgebroken en soft close systeem is lam. Wesco klantenservice reageert snel en geeft advies. Maar daar kon ik niks mee. Dure aankoop. Maar slechte kwaliteit.

16 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte service bij Wesco.

Van mijn Wesco pushboy was het pedaaltje defect en diende te worden vervangen.
1 telefoontje met de servicedienst (direct contact, geen ellenlange keuzemenu’s) was voldoende en reeds de volgende dag had ik het betreffende onderdeel in huis!
Perfecte service!

23 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Site sérieux et bon service client

J’ai commandé une poubelle puis je me suis aperçue que finalement elle n’irait pas chez moi. Le service client a été très efficace, et m’a conseillé au mieux afin que je sois remboursée rapidement. Tout s’est bien passé. Je recommande leur sérieux. Ils ont répondu à tous mes mails, et j’ai été rapidement remboursée.

10 de maio de 2022

Wat een service

Wat een service! Ik had slechts een veer nodig voor de wesco kickmaster om dat deze na een groot aantal jaren kapot was gegaan. De bestelling kwam maar niet binnen dus ik heb gemaild. Heel goed en fijn contact. Er werd meteen aangeboden om de veer nogmaals per post te versturen. Gelukkig nu wel gearriveerd. Echt heel prettig dat dergelijke service nog bestaat. Dank je wel Astrid!

7 de abril de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ontwerpfout pedaalbeugel Kickmaster…

Ontwerpfout pedaalbeugel Kickmaster classic 180731
De pedaalbeugel is van een degelijke solide dikte ijzer en zo ook het beugeltje wat erop gelast zit voor de stang naar de veren van de deksel.
Echter is het erop gelaste plaatje voor bevestiging van de solide voetpedaal van een stuk dunner ijzer of aluminium. Dit gaat dan uiteindelijk na jaren toch scheuren naar de schroefgaten, waardoor pedaal te ver doorbuigt en deksels niet ver genoeg openen.
Indien dit van hetzelfde materiaal zou zijn als voor de stang naar de dekselveren zou dit ook na jaren niet gebeuren.
Verder al jaren tevreden over kickmaster, dus maar een nieuwe beugel besteld, waar ook een nieuwe pedaal bij zit, maar die is zo solide dat daar niks mis mee is.
Jammer dat die er op de foto exact hetzelfde uitziet, dus ontwerpfout is na al die jaren niet herstelt. Wat toch heel makkelijk te realiseren is, zou je zeggen.

26 de março de 2022

Slechte kwaliteit

Beste wesco,

Ik krijg net een mooie zwarte 2 bin pedaalemmer van 195 euro geleverd.

Zit de pedaalemmer onder de deuken bij uitpakken.

1e wesco zelfde model ging de klep na tijdje defect.

Dit mag niet kunnen bij deze dure pedaalemmers!!

Gelukkig mogen de pedaalemmers wel steeds retour. Maar toch jammer dit!!

17 de março de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb 6 soorten gereedschap van wesco…

Ik heb 6 soorten gereedschap van wesco dat ik kan combineren met de accu's. Gereedschap vind ik uitstekend, heb alleen geregeld problemen met de accu's. Als ze leeg zijn en ik ze op de lader doe , dat ze niet meer worden geladen. De lader brand dan groen met het idee dat ze vol zijn.
Is dit probleem bekend. Heb dat in 2 jaar tijd al met 5 accu's gehad.

Groet Michel

29 de janeiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ontwerpfout pedaal en beugel KM classic

De constructie met de pedaal en de beugel waar die aan vast zit is te zwak, waardoor de pedaal de beugel metaalmoe maakt en gedeeltelijk afbreekt. Dit is een ontwerpfout. Je denkt dat de plastic pedaal kapot is, maar het is die hele beugel.

Dit is de kickmaster classic en was al kapot na 1 jaar gebruik.

14 de janeiro de 2022

worst possible product

We’ve purchased the worst possible product from this store, paid for the brand name and got an absolute disaster of a product - the Push Two, a trash can that supposedly lets you recycle. First of all the product arrived damaged. When we tried to return it, the customer service made it difficult for us so we just decided to stick with it hoping we’d still like the product. However, there are no trash bags that actually fit, they’ll always slip into the can. The trash can gets filthy fast because trash gets stuck all the time. Taking the trash out, the cover gets stuck on the can all the time, it’s a nightmare. Worst 140€ ever spent. It even ruined our brand new wooden floors because it actually also leaked. Super unhappy with both the product and the service. Will never order there again and actively not recommending it to people who say they like the trash can because of color and design. Horrible product.

27 de junho de 2021

Prijs niet waard!

Hebben vier jaar de wesco kickmaster, maar zijn zeker niet meer blij. De witte binnenring is 2 keer helemaal doorgebroken bij een normaal gebruik van twee personen.
Vinden dit dan ook erg slecht voor een toch best prijzige pedaalemmer. Hebben hem gekocht om dat hij een mooie uitstraling had maar is de prijs zeker niet waard!

11 de fevereiro de 2021

Broodtrommel Grandy Zwart

Zojuist mijn Wesco Grandy Zwart ontvangen. Wat een enorme teleurstelling. Een kras op de bovenkant en de hendel heeft enorme bruine vlekken.
Vervolgens wil je het product retourneren maar geen woord over hoe het opgestuurd kan worden alleen maar informatie over hoe je je herroepingsrecht kunt uitoefenen. Mijn advies: Als je niet teleurgesteld wilt worden koop hier niet!

8 de janeiro de 2021

slecht sluitende trommel.

we hebben eind juni een mini grand rood gekocht om de thee in te bewaren. wat een nare trommel is dit zeg. hij sluit niet goed! Heb er mee proberen te leven maar uiteindelijk besloten er wat aan te doen.Ik heb de scharnieren er af moeten halen (popnagels uitboren) en wat blijkt: de gaatjes in het trommeldeel zitten niet op hun plek.... heb het scharniertje wat "los" moeten rommelen zodat er wat speelruimte was tussen boven- en onderdeel en nu sluit hij dan eindelijk fatsoenlijk. Is er geen eindcontrole in de fabriek om te kijken of alles correct sluit??? Een echte AFRADER

31 de outubro de 2020

Wesco roestbak…

Klantenservice zegt dit is geen garantie.
Product voldoet voor zo'n prijs echt niet aan de verwachtingen en voor ons dus NOOIT meer een Wesco ondanks het prachtige ontwerp.
Heb mijn vorige Brabantia 12 jaar gehad zonder enig probleem.
We kiezen nu dus maar niet meer viir het mooie design maar gaan voor praktisch.

1 de outubro de 2020

Resposta da Wesco Shop Nederland

Beste Petra, dank voor je review. Vervelend dat je na meer dan 5 jaar gebruik uiteindelijk toch niet tevreden bent. Door gebruik zijn er stukken lak van de deksel gesprongen waardoor er roest kan ontstaan. Hoewel we bij de constructie gebruik maken van de beste materialen kan door intensief gebruik lak van het deksel worden gestoten. Dan is na 5 jaar roestvorming helaas niet uitgeloten. Gelukkig heb je in ieder geval 5 jaar of meer kunnen genieten van je Wesco Baseboy. Fijne dag nog, Team Wesco.

Ik zou het liefst 0 sterren geven

Ik zou het liefst 0 sterren geven. Wat een slechte kwaliteit voor het geld dat je betaalt. Ziet er goed uit maar qua techniek valt het gewoon uit elkaar binnen een jaar. Het demping mechanisme van de deksel kan los komen en valt in de vuilniszak. Bij onoplettendheid ben je de demper kwijt bij het wisselen van de vuilniszak. Het kan ook zo zijn dat de rubber rand om het deksel los laat en in de vuilnisbak valt bij het wisselen van de zak. Ook qua uiterlijk is het betreurenswaardig na enige tijd; het roest en verchroomde delen beginnen af te bladderen. Ook niet fijn schoon te maken door de rand over de binnenbak en de kleine deksel. Nooit meer een Wesco!

7 de setembro de 2020

Resposta da Wesco Shop Nederland

Goedemorgen Fabien, jammer dat je niet tevreden bent met de Wesco die kennelijk hebt en al een lange tijd in gebruik hebt. Het is lastig te beoordelen wat je probleem is met de beschrijving die je geeft. Ik kan het volgende zeggen: de onderdelen die vast horen te zitten, zitten goed vast. De Wesco producten zullen bij normaal gebruik niet roesten. Ook het probleem dat je met de demper hebt is helaas niet duidelijk. Als je ons een email stuurt via info@wesco-com kunnen we je proberen verder te helpen. Met vriendelijke groet, Jan / Team Wesco.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijn dat er losse reserve…

Erg fijn dat er losse reserve onderdelen voor normale prijzen te bestellen zijn! Snel geleverd en werkt perfect!

20 de maio de 2020

Resposta da Wesco Shop Nederland

Goedemiddag Dorus, dank voor je positieve review! Daar doen we het voor! Het Wesco Team

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.