Är det tonåringar som sitter i deras kundtjänst? Efter tre dagar från min beställning så hade jag inte fått nån orderbekräftelse eller någonting. Jag skrev då ett Mail till dom. Ca 2 timmar efteråt... Ver mais
Fick ett samarbete med wesmile och jag har aldrig riktigt trott på att man kan få så stor skillnad med blekning hemma men upplevde helt ärligt att jag fick ett bättre resultat än hos många kliniker. E... Ver mais
Behandlingen med startkitet fungerade tyvärr inte på mina tänder, det blev ingen skillnad. Till först använde jag tydligen för lite gel, men även efter nya instruktioner o när jag la på rejält av gele... Ver mais
Jag beställde blekgel till skena, dom levererade 3 st blekpennor, vilket jag inte beställt. Jag har mailat företaget men inte fått svar, Tack och lov finns Klarna som har pausat betalningen av prod... Ver mais
WeSmile erbjuder tandblekning hemma för privatkunder. Det som gör oss unika på marknaden är vår tandblekningsgel som använder den verksamma substansen Ftalimido-peroxi-kapronsyra (PAP) istället för väteperoxid som är både skadligt för tand och emalj. Alla våra användare upplever mycket goda resultat efter endast ett fåtal behandlingar.
Herrgårdsvägen 10 B, 69532, Laxå, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 20% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snabb och smidig leverans med otroliga produkter, de har verkligen förstärkt mitt självförtroende nu när jag kan le med kritvita tänder
Grejen gick sönder efter 2 veckor och tyckte inte det blev någon sån skillnad. Kanske jag gjorde något fel men vet inte vad som hände.
Värdelöst, testade stripsen vilket inte funkade alls. Dom satt inte bra på tänderna och de gled runt. Var bara en jobbig process
Produkten har verkligen gjort underverk med mina tänder.
Supernöjd..
Jag upplevde också att tänderna inte ens ändrade färg. De förblev samma nyans efter 7 dagar, och då gav jag upp. Jag köpte tandbleknings-strips i april, och efter att blivit missnöjd mailade jag dem, men fick inget svar. Dock fick jag ett mail nu om att de gärna vill ha våran åsikt så tänkte att det kan vara värt och lyfta problemet jag upplevde då igen. Jag tycker att det var bra pris och hade höga förväntningar när det stod att det var en ny ingrediens i genomfört med vanliga tandbleknings produkter, men blev tyvärr missnöjd.
Prisvärt! Snabb behandling av order. Lättanvända produkter med bra resultat.
Min mamma märkte skillnad direkt så därför vill både jag och mamma rekommendera Wesmile 😁
Produkterna funkade inte alls trots att man följer instruktionerna. Kundservice svara efter 4 försök att nå dem.
Ingen leverans och ingen respons från kundtjänst efter 3 försök. Undvik.

Resposta da Wesmile
Istället för att bleka tänderna alls blev det som en konstig hinna som fick tänderna att upplevas blekare, den försvann efter tandborstningen. Fick problem med ilningar och känslighet redan efter andra användningen. Rekommenderas ej.

Resposta da Wesmile
Använde tandblekningskitet enligt medföljande instruktioner (som f.ö var bristfälliga, står olika om man läser på den svenska jfr med den engelska versionen, och en tredje variant på hemsidan). Dokumenterat varje dag med medföljande nyanskarta och efter 12 dagar är det ingen skillnad öht. Har försökt kontakta kundservice men inte fått svar. Däremot fick jag ett autogenererat mail från dem där de efterfrågade recension att lägga på hemsidan. Tror inte de vill publicera det här där.
KÖP INTE!

Resposta da Wesmile
Lampan gick sönder efter 3 användningar. Försökte reklamera men kundtjänst svarade inte på mina meddelanden. Efter mitt tredje meddelande fick jag svar om att ärendet skulle läggas ner och att reklemation inte var godkänd.
Rekommenderar inte.

Resposta da Wesmile
Snabb leverans men den funkade bara 2 gånger sen funkade inte lampan i skenan. Jag reklamerade den och det var 2 månader sen. Ingen ny eller pengarna tillbaka..

Resposta da Wesmile
Resultatet var över förväntan! Visst blev tänderna vitare efter att ha använt deras tandblekningskit. Jag såg resultat redan efter första gången och ännu bättre efter 3 gånger. Lätt värt dem pengarna!
Köp inte! Finns så många bättre alternativ. Till att börja med är inte skenan formbar så den kommer inte åt alla tänder. Dessutom gäller deras pengarna-tillbaka-garanti bara om du har tagit bilder av ditt resultat i förhållande till en bit papper som medföljer, varje dag sedan behandling började och massa andra specifika kriterier som ingen rimligen sätter sig in i innan man köper en produkt (som ironiskt nog inte ens ger resultat så om deras garanti skulle utkrävas flitigt om den var tydliga med under vilka förhållanden den gällde)

Resposta da Wesmile
El-tandborsten & tandblekningen är bland de bästa jag har provat. Även stort plus för snabb hemleverans! ✨