Ik bestel vroeg in de ochtend en dezelfde dag ligt mijn bestelling al om de brievenbus!! Bizar!!!!! Geweldig!!!! Dit was echt onverwachts. Enig nadeel is dat het artikel zelf iets minder dan ver... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Ver mais
Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.
Informações de contato
Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Holanda
- wetsuit.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Goede service!
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een goed passende wetsuit te vinden. Goede service!
Topwinkel
Een super online ervaring met Wouter, een snelle levering de volgende dag en daarna toch nog een maatje kleiner na overleg in de chat! En ook hier weer een supersnelle levering! Echt top! Een aanrader!!!!
goed advies en fijn geholpen
Gratis verzending niet duidelijk
Op Google en Facebook adds wordt reclame gemaakt met gratis verzenden. Uiteindelijk toch gewoon €5 moeten betalen als je eenmaal op de site bent.
Gelukkig wel geleverd binnen de beloofde termijn.
Warmte tijdens zwemles !
Na het zwemmen klapperende tandjes
En ijskoude handjes
Bibberen van de kou
Iets wat ik niet meer wou
Dus... op zoek naar een wetsuit
Oh! Wat zaten die goed!
Ook de kou was voorbij
Wat een slimme zet van mij!
Nu gaan ze met plezier naar het zwembad,
Dankzij de wetsuit die ze hebben gehad!
Hier zijn we allen grote fan,
Wat een wetsuit toch allemaal kan!
Zusjes matchen tijdens de les
Wij scoorden. Yes yes yes!!!
Snellelevering
BE AWARE OF NO FREE RETURN
Free return is promised on their website, however there is no way to get return label. I contacted customer service and they said free return is only available if product arrives in bad condition or something similar that have to be by Wetsuit side.That's totally misleading!! Never again
Oppassen met dit bedrijf
Oppassen met dit bedrijf. De kwaliteit van de wetsuits laten te wensen over. 2 x een mystic wetsuit ontvangen. 1e keer na 1 keer dragen stuk. Kreeg ik een bericht dat ik 240 moest bijbetalen voor ee nieuwe dat betere kwaliteit was. Nee hoor binnen 3 weken weer kapot.
In een email contact hebben ze toegegeven dat mystic veel problemen heeft gaven ze me korting en hebben ze dit uiteindelijk weer ingetrokken.
Gelukkig is mijn familie juridisch onderlegt en ga ik dit verder laten voorkomen maar ze denken niet met je mee en zijn bot in de afhandeling. En ik zeg eerlijk in de winkel was dit niet te merken! Waren ze bij het eerste wetsuit maar gewoon eerlijk geweest had hun en mij een hoop gezeik gescheeld.
Snel geleverd en past perfect
Snel geleverd en past perfect, heb het al gebruikt afgelopen weekend
goede samenwerking
Perfecte service via chat en snel…
Perfecte service via chat en snel geleverd.Top!
deskundig en prettig advies bij keuze en passen zwemwetsuit
Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakken ik voor mijn doel een keuze had. ook heel helder advies en hulp bij passen aantrekken en uit trekken pak met borstrits. inmiddels mee gezwommen en ... past perfect en heel tevreden over keuze!
Goed persoonlijk geholpen
Goed persoonlijk geholpen. Als ik online de bestelling had gedaan, had ik zeker een verkeerd wetsuit besteld en gekocht.
goede informatie
Wetsuit.nl informeerde me goed over de aankoop van een wetsuit. Ik kreeg snel iemand met verstand van wetsuits te spreken en kon zo een goed besluit nemen over mijn aanschaf.
Eenmaal de wetsuit ontvangen was de maat te klein. Ik kon de wetsuit gemakkelijk terugsturen en werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Nu heb ik een fijne shorty-wetsuit.
Aankoop wetsuit
Na aankoop van een wetsuit verschillende keren moeten terugsturen. Altijd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, correcte informatie. Terugsturen zonder probleem en nieuwe wetsuit werd snel en correct geleverd.
Bestelling kwam veel en veel te laat
Bestelling kwam veel en veel te laat. Elke dag veranderde het aflevermoment naar een paar dagen later. Hier over gemaild waarop alleen het linkje van de track en tracé werd teruggestuurd.
Waardeloos
Snelle levering, retour is moeilijker.
Snelle levering, maar om te retourneren ging het iets minder vlot. Er zat geen retourbon in mijn pakje en na een week heb ik nog steeds geen antwoord op de vraag of ze mij een retourbon kunnen bezorgen. De instructies die in de verpakking zaten, zijn niet voldoende om iets terug te kunnen sturen. Er is een barcode nodig, maar die heb ik dus niet.
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service. Juiste maat was niet op voorraad nadat ik besteld had maar ik werd binnen 5 minuten al gebeld en dit werd opgelost. Snelle levering, ook in België, had het product de volgende dag al in huis.
Echt super goed bedrijf deskundig…
Echt super goed bedrijf deskundig advies levering zoals afgesproken toppers 👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.