Wetsuit.nl | world nautic center Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel vroeg in de ochtend en dezelfde dag ligt mijn bestelling al om de brievenbus!! Bizar!!!!! Geweldig!!!! Dit was echt onverwachts. Enig nadeel is dat het artikel zelf iets minder dan ver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para caça

Informação fornecida por fontes externas variadas

wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

142 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Topwinkel

Een super online ervaring met Wouter, een snelle levering de volgende dag en daarna toch nog een maatje kleiner na overleg in de chat! En ook hier weer een supersnelle levering! Echt top! Een aanrader!!!!

17 de abril de 2023

Warmte tijdens zwemles !

Na het zwemmen klapperende tandjes
En ijskoude handjes
Bibberen van de kou
Iets wat ik niet meer wou
Dus... op zoek naar een wetsuit
Oh! Wat zaten die goed!
Ook de kou was voorbij
Wat een slimme zet van mij!
Nu gaan ze met plezier naar het zwembad,
Dankzij de wetsuit die ze hebben gehad!
Hier zijn we allen grote fan,
Wat een wetsuit toch allemaal kan!
Zusjes matchen tijdens de les
Wij scoorden. Yes yes yes!!!

1 de março de 2023

BE AWARE OF NO FREE RETURN

Free return is promised on their website, however there is no way to get return label. I contacted customer service and they said free return is only available if product arrives in bad condition or something similar that have to be by Wetsuit side.That's totally misleading!! Never again

3 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Oppassen met dit bedrijf

Oppassen met dit bedrijf. De kwaliteit van de wetsuits laten te wensen over. 2 x een mystic wetsuit ontvangen. 1e keer na 1 keer dragen stuk. Kreeg ik een bericht dat ik 240 moest bijbetalen voor ee nieuwe dat betere kwaliteit was. Nee hoor binnen 3 weken weer kapot.
In een email contact hebben ze toegegeven dat mystic veel problemen heeft gaven ze me korting en hebben ze dit uiteindelijk weer ingetrokken.
Gelukkig is mijn familie juridisch onderlegt en ga ik dit verder laten voorkomen maar ze denken niet met je mee en zijn bot in de afhandeling. En ik zeg eerlijk in de winkel was dit niet te merken! Waren ze bij het eerste wetsuit maar gewoon eerlijk geweest had hun en mij een hoop gezeik gescheeld.

24 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

deskundig en prettig advies bij keuze en passen zwemwetsuit

Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakken ik voor mijn doel een keuze had. ook heel helder advies en hulp bij passen aantrekken en uit trekken pak met borstrits. inmiddels mee gezwommen en ... past perfect en heel tevreden over keuze!

16 de setembro de 2022

goede informatie

Wetsuit.nl informeerde me goed over de aankoop van een wetsuit. Ik kreeg snel iemand met verstand van wetsuits te spreken en kon zo een goed besluit nemen over mijn aanschaf.
Eenmaal de wetsuit ontvangen was de maat te klein. Ik kon de wetsuit gemakkelijk terugsturen en werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Nu heb ik een fijne shorty-wetsuit.

5 de agosto de 2022

Aankoop wetsuit

Na aankoop van een wetsuit verschillende keren moeten terugsturen. Altijd heel vriendelijk geholpen aan de telefoon, correcte informatie. Terugsturen zonder probleem en nieuwe wetsuit werd snel en correct geleverd.

13 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling kwam veel en veel te laat

Bestelling kwam veel en veel te laat. Elke dag veranderde het aflevermoment naar een paar dagen later. Hier over gemaild waarop alleen het linkje van de track en tracé werd teruggestuurd.
Waardeloos

13 de julho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, retour is moeilijker.

Snelle levering, maar om te retourneren ging het iets minder vlot. Er zat geen retourbon in mijn pakje en na een week heb ik nog steeds geen antwoord op de vraag of ze mij een retourbon kunnen bezorgen. De instructies die in de verpakking zaten, zijn niet voldoende om iets terug te kunnen sturen. Er is een barcode nodig, maar die heb ik dus niet.

24 de junho de 2022

Uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service. Juiste maat was niet op voorraad nadat ik besteld had maar ik werd binnen 5 minuten al gebeld en dit werd opgelost. Snelle levering, ook in België, had het product de volgende dag al in huis.

21 de junho de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.