Ik bestel vroeg in de ochtend en dezelfde dag ligt mijn bestelling al om de brievenbus!! Bizar!!!!! Geweldig!!!! Dit was echt onverwachts. Enig nadeel is dat het artikel zelf iets minder dan ver... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Ver mais
Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Ver mais
Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakke... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.
Informações de contato
Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Holanda
- wetsuit.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Service is top
Service is top! Alleen jammer dat ik 2x besteld heb en ik uiteindelijk geen verzendbevestiging heb gekregen omdat mijn product blijkbaar niet leverbaar was. Uiteindelijk heb ik zelf moeten bellen om hier achter te komen. Misschien een tip om dit zelf te doen om de klant te informeren en eventueel wat bij mij gebeurde een alternatief aanbieden. Verder dikke prima!
De zoektocht naar Lime 🍋🏄🏼♀️🤩
Hoi hoi,
Ik was na 1 keertje suppen verslaafd,ik wist al gauw m’n eigen board komt er maar door de Covid waren de boards niet aan te spelen.
Ik heb de zomer uit gesupt met het huren van de sup bij een super goed en leuk verhuur bedrijf.
Daar het toen onwijs lekker weer was kon dat gewoon in badkleding en sportkleding, maar wat als het nu kouder wordt!?
Daar ik op de site van Jobe de kleur van mijn toekomstige sup in de wetsuits had gezien,wilde ik natuurlijk dat pakkie🤩
Ik kwam uit bij jullie World Nautic Center Sliedrecht na een leuk telefoon gesprek kon ik al gauw langkomen.
Jullie werkte op afspraak vanwege de Covid en zo kreeg ik alle aandacht die er nodig was voor het passen van een evt wetsuit.
Ik werd geholpen door (OMG hopelijk goed onthouden🙈) Niek een hele open en vriendelijke jonge man.
Ik voelde me al gauw op m’n gemak,ik heb mijn verhaal gedaan en uitgelegd dat ik met koud weer ook gewoon op m’n sup wil,en natuurlijk dat kleurtje neon geel🤩
Niek kwam met de Long John Porto2mm en lag mij daar de opties van uit,na het gepas van een XS met een hoop gelach😅,was die toch wat klein!
De S was gelukkig nog wel op voorraad en zou heel snel naar m’n huis opgestuurd worden..Toppie!
Toen ik gelukkig mezelf heb kunnen bevrijden uit de XS ,ging Niek zijn uitleg verder over de bovenkleding Porto Jacket 2mm,en wauw ook die was er met het toffe neon gele kleurtje.
Dus ik zo blij als een klein kind.
Bij de kassa zag Niek dat de Long John nog bij hem in het magazijn hing,dus YEAH ik kon hem gelijk meenemen.
Zeker blij en tevreden ben ik naar huis gegaan om m’n mooie aankoop thuis te showen.
Ondertussen heb ik de Long John en het Porto Jacket al uitgeprobeerd en ben er erg blij mee,het zit me als een tweede huid, staat onwijs gaaf en is voor mij de juiste keuze qua dikte,warm genoeg.
Niek gaf ook de tip van een windstoppertje te dragen en die tip bevalt ook zeer goed.
Dussss ik ben erg blij dat ik bij jullie mijn aankoop gedaan hebt en zal ook zeker terug gaan.
Ik zeg bedankt en succes met alles en op naar een beter (zonder Covid gedoe) 2021👊🏻🤙🏻
Groetjes van Nancy
Gewoon even langs gaan!
Eerste pak online besteld. Kwaliteit viel erg tegen. Contact online verliep moeizaam (niet). Bij bezoek aan de winkel wel direct erg goed geholpen!! Uiteindelijk erg tevreden over afhandeling.
Ik belde voor advies ivm het…
Ik belde voor advies ivm het aanschaffen van een wetsuit voor mijn zoon. Ik wist niet waar ik op moest letten, maar werd fijn verder geholpen.
Eerste bestelling bleek niet te passen
Eerste bestelling bleek niet te passen. Na telefonisch overleg of een grotere maat aanwezig was meteen een grotere besteld en de te kleine teruggestuurd.
Deal metGLS is top! Geen kosten voor terugsturen. (Zit in de prijs)
Keurige bevestiging dat de retour was ontvangen. Nu alleen nog wachten op de terugbetaling van de retour gezonden wetsuit.
Het pak wordt snel geleverd
Het pak wordt snel geleverd. De service aan de telefoon kan beter. Als ik zeg dat het pak echt te strak zit en het mijn smoort, hoef ik niet steeds te horen dat dat zo hoort. Dat hoort nl niet. Dan zou ik graag horen dat daar begrip voor is en dat er andere pakken zijn en kan gerust kan ruilen , zoiets.
Verder oké
Groet,
Nathalie
Portland Fullsuit chestzip maat s 3/2 mm
Ik heb bij wetsuit.nl een Portland Fullsuit chestzip besteld, deze kwam op 15 mei aan. Toen deze wetsuit aankwam heb ik hem natuurlijk meteen uitgeprobeerd, helaas kwam ik er toen achter dat er een stukje neopreen los zat vlak bij het kruis. Dit kan natuurlijk gebeuren, dus nam ik contact op met de klantenservice van wetsuit.nl om te laten weten dat mijn wetsuit beschadigd was toen ik hem kreeg. Helaas ging wetsuit.nl hier niet mee om zoals ik had gehoopt. Ik belde, toen zeiden ze dat ze over twee dagen meer informatie hadden, twee dagen later nog niks gehoord. Daardoor belde ik nog een keer, toen gaven ze me een mailadres dat niet bestond. Hierna nog een keer gebeld, toen kreeg ik te horen dat de aanvraag voor een nieuw wetsuit goedgekeurd was door Jobe, nu (20- 6) nog steeds geen nieuw wetsuit en excuses ontvangen. Erg teleurgesteld in de 'geleverde' service. Tijdens deze periode is het wetsuit verder kapot gegaan, terwijl ik het normaal gebruikt en onderhouden heb, een naad bij de borstflap heeft losgelaten waardoor deze borstflap meer water doorlaat dan deze zou moeten doen. Ook is de wetsuit bij het kruis verder kapot gegaan. Erg jammer.
Heel blij met mijn wetsuit
Heel blij met mijn wetsuit. Het binnenbad waar ik normaal zwem is i.v.m. corona nog altijd gesloten. Met mijn wetsuit zwem ik nu iedere dag in het buitenbad. Iets wat ik al meer dan 50 jaar niet meer gedaan had. Wetsuit past goed. De levering was lekker snel. Heel blij ermee.
Snel en accuraat
Snel en accuraat. Prettig was t spontane telefoontje dat ik kreeg toen de order wel lukte, maar de betaling niet.
Zeer snelle levering
Gemakkelijke website. Snelle levering.
Twijfel je aan je maat of pas jij niet in standaard confectiematen?? Wetsuit.nl!!
Twijfel je aan je maat of pas jij niet standaard in confectiematen?? Dan is wet suit.nl de place to be!! En is het zeker de moeite waard om naar Sliedrecht te gaan voor persoonlijk advies. Voor zowel mijn man als mijzelf een wetsuit gekocht bij Wetsuit.nl. Wat voor ons belangrijk was, was de voorraad van wetsuit in niet standaard maten. Mijn man is namelijk 2m07 en kleding voor hem is niet in elke winkel te krijgen. Super goed advies gekregen van Wouter en heel blij met zijn Jobe Long John voor het catamaranzeilen. Echt het perfect advies. Wouter heeft oog voor welk wetsuit bij welk figuur past. Zo ook bij mijzelf: een blik is genoeg voor hem om te zien welk wetsuit het beste bij mij zou passen en ook hier zit het wetsuit als gegoten.
IDEAL deed het niet vanwege een storing bij mijn bank. Toen ik belde met wet suite.nl hebben ze direct een oplossing voor me gevonden. Ik had mn wetsuit de volgende dag al binnen!
Een zeer tevreden klant
Ik ben een zeer tevreden klant, het product komt overeen met de vermelding op de site. Keurig op tijd ontvangen en ik werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van de klantenservice.
perfecte wetsuit
snelle levering. goede en correcte omschrijving bij het product. zit goed, maten kloppen, als je langer bent dan zou ik wel adviseren een maat groter.( dit heb ik namelijk ook gedaan)
Snelle service en goede informatie en…
Snelle service en goede informatie en foto’s per product.
Goede maat dankzij de chat
Ik ben goed geholpen in de chat om de juiste maat te kiezen.
Ik denk dat het ene Wouter was.
Top!!
Super service
Super service! Binnen 1 dag wetsuit ontvangen en al 3x gebruikt. Echt geweldig om hiermee in open water te zwemmen.
Prima webshop! Voor herhaling vatbaar.
Prima webshop! Bestel hier vaker wat.
Duidelijke omschrijving van de artikelen en snelle levering! Ben tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.