Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et sæt fælge med dæk 03.07.2025 High On Cars, som faktisk hjælper de unge mennesker, var faktisk grunden til, jeg troede Wheel Parts.dk var et ærligt firma, men NEJ. High On Cars, skuffen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handlede med Emre, som hjalp mig med et sæt komplette vinterhjul til min Q6. Jeg var lidt i tvivl om hvilke fælge jeg ville gå med, og dertil foreslog Emre jeg lige trillede ud forbi butikken hvor h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet dæk hos Wheel-Patrts, hvor jeg fik en fair pris på mine dæk, og derudover fik jeg gratis montering oveni. Super service fra personalet derude!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udvalget er stortset ubegrænset, der er ikke det som ikke kan skaffes og priser i alle klasser så alle kan være med. Flot og overskueligt showroom med en masse demo fælg i alle varianter så man kan op... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios Automotivos
  2. Loja de Autopeças
  3. Loja de Pneus

Escrito pela empresa

Vi prioriterer vores kunder højt, vi yder vores bedste for at DU som kunde kan få den bedste vejledning samt en god og behagelig kundeservice. Vi satser som altid på at være en af de billigste på marked, og sørger vi altid er opdateret med det nyeste på marked - har vi ikke det du søger, skaffer vi det hjem, så simpelt er det.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Minus stjerner....Købte et sæt fælge med dæk 03.07.2025

Købte et sæt fælge med dæk 03.07.2025
High On Cars, skuffende, når personer, man følger, reklamerer for produkter fra Wheel Parts.dk.
Efter utallige telefonopkald og mange mails, utroligt frustrerende situation, hvor de lover, at beløbet vil blive tilbageført, men det sker desværre ikke, kun flere dårlige undskyldninger.
Det er i dag d. 14.03.2026, har stadig ikke modtaget noget.
Køb ikke noget fra dette svindelfirma, lige meget hvad de lover.

3 de julho de 2025

Vinterhjul Q6

Handlede med Emre, som hjalp mig med et sæt komplette vinterhjul til min Q6.
Jeg var lidt i tvivl om hvilke fælge jeg ville gå med, og dertil foreslog Emre jeg lige trillede ud forbi butikken hvor han så kørte en fælg ud til bilen så jeg nemmere kunne visualisere udtrykket inden endelig bestilling. Desværre viste det sig så at den fælg jeg havde bestilt ikke kunne leveres før efter flere måneder (grundet producenten) så jeg valgte derfor en anden farve og fik dem leveret istedet. Da dét havde skubbet leveringstiden en del og jeg havde en bagkant for montering, så rullede Emre selv ærmerne op og tilbød montering på en lørdag 😎 -dét synes jeg sgu er god service 💪🏼 Alt i alt kanon og professionel service!

25 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet med Emre flere gange i…

Har handlet med Emre flere gange i forbindelse med mine leasingkunder, og de leverer hver eneste gang. Super service, hurtig respons og høj kvalitet. Kan klart anbefales — og han skaffede de flotteste fælge til min E63s 😊

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Emre hos Wheel Parts.

Han tog sig tid til at lytte til mine behov og kom med ærlige og kyndige råd om både dæk og fælge.

Man kan mærke, at han virkelig ved, hvad han taler om, og at han vil sikre, at man får den bedste løsning til sin bil. Alt blev leveret og monteret som lovet, og jeg er super tilfreds med resultatet. Tak for hjælpen, Emre – jeg kommer helt klart igen!

29 de setembro de 2025

Ringe service.

Ringe service.
Man skal selv følge op på ens ordre, når levering overskrider, hvad der loves på hjemmesiden. Der svares ikke på emails. Og skal handlen annulleres, går der 3 uger og 5 telefonopkald, før pengene er ført tilbage.
Pengene trækkes i øvrigt dagen efter ordre er afgivet, selvom der er 14 dages levering.

Jeg vil ikke anbefale at handle her.

11 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En meget gennemført service og produkt…

En meget gennemført service og produkt . Bestilte nogle dæk og fælge og fik dem på aftalt tidspunkt . De var hjælpsomme med at sætte dem på og ovenikøbet hjalp de mig med at opbevare mine andre dæk.

Helt klart et sted jeg kommer igen når der skal nye tænder på bilen 👍🏻

9 de agosto de 2024

Resposta de Wheel Parts

Tusind tak for fine ord 👃

God fornøjelse med dine nye fælge

Wheel-Parts

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og DK’s fedeste…

Super god service og DK’s fedeste fælge. De sidder helt perfekt, fuld styr på ET mål så de sidder lige i skabet

30 de agosto de 2024

Tusind tak for handlen Jonas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et sæt JR34 fælge til min BMW F31…

Købte et sæt JR34 fælge til min BMW F31 med Xdrive. Forhandleren sørgede for, at jeg kunne få de bredeste 20” på bilen, med det perfekte ET mål, så de sad helt til skærmkanten. Jeg fik en super god pris, fantastisk kundeservice og et setup der spiller perfekt, uden at lave ballade med 4-hjulstrækket. Varm anbefaling herfra!

1 de agosto de 2024

Resposta de Wheel Parts

Det er altid en fornøjelse at have dig forbi butikken

Tak for de fine ord 👃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktede wheel parts fordi jeg skulle…

Kontaktede wheel parts fordi jeg skulle have fælger til min porche cayenna coupe. Skulle forudbetale da de skulle laves specielt til bilen. Lidt leverings tid. Men ellers gik alt smurt og de passede perfekt.

1 de maio de 2024

Hej Usman

Vi glad for du kan bruge dine produkter.
Perfekt pasform og lækkert setup

Tak for de fine ord

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købe ikke noget fra Rawa som ejer…

Købe ikke noget fra Rawa som ejer firmaet han er ikke en man der står ved sit ordre købt et sæt fælge til min mclaren 570S som ikke passer til den det kostede mig 40000 kr han løste ikke noget som helst dette er en person som ikke skulle have lov til at have et cvr nr

7 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvornår har du sidst mødt en proaktiv dækmand?

Jeg rakte ud til 2 forskellige forhandlere af JR/Japan racing fælge via deres officielle hjemmeside.

Det første firma stoppede med at svare da jeg stille nogle indgående spørgsmål til fælgenes mål.

Andet firma, Wheel-parts.dk var ikke bleg for at svare på ALT hvad jeg kunne komme på.
Yder mere endte de med at køre ned hvor vi min bil stod på vinter opbevaring, for manuelt at måle, så jeg fik de optimale fælge-mål og dermed det bedste look. Denne ydelse skulle de ikke have noget for, det var i øvrigt på deres eget initiativ!

Efter montering osv. modtog jeg en besked om aftenen, for blot at sikre at alt var okay - som bil ejer gennem 25 år, har jeg aldrig tidligere oplevet en så proaktiv og service minded dæk virksomhed.

I øvrigt, var total prisen under 10.000dkk for fælgene, så det er bestemt ikke fordi produktet var ekstra ordinært af karakter.

3 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil ikke anbefale at handle her

Vil ikke anbefale at handle her. Købte et sæt fælge med dæk. Fælgene og dæk var skæve. Fik dem afbalanceret ved lokal dækfirma, som var meget forundret over den dårlige kvalitet. Leverandøren troede ikke på dækfirmaet og jeg bøvlede meget frem og tilbage med Wheel Parts

18 de setembro de 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, jeg havde min Porsche 911/996 Turbo til opgradering. Andre havde prøvet sig men med en meget begrænset held. Patric gav aldrig op, der blev brugt en del timer, men det er jo lige meget når resultatet blev god. bilen havde kørt ca. 170.000km. og den kører som en drøm nu med 700nm/500hk. Bare glad i låget

12 de maio de 2022

Fuldstændig vanvittig god oplevelse

Fuldstændig vanvittig god oplevelse. Aldrig i mit liv har jeg fået så god service og hjælp under noget køb!

Det var en længere process at finde fælge til min bil, da det var en helt ny model og ingen rigtig vidste hvad der ville passe. Wheel Parts hjalp med at prøve fælge på bilen, på stedet!

Hele processen var behagelig, og jeg vil aldrig handle et andet sted fra nu af.

23 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais