Företaget har dålig service, personal som ej förstår så bra svenska. Leverans bokad i dag av möbler men som ej blev levererade då chauffören ej hittade ringklockan till ytterdörren. Den fanns väl sy... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hade beställt leverans till mellan kl 12 och 17. Kl 1046 står de utanför och vill leverera. Vi kan som tidigast komma till 11.30 men det dög inte så det blir en avbokad order och vi beställer... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
Informações de contato
Västberga Allé 61, 126 30, Hägersten, Suécia
- widrik.se
Företaget har dålig service
Företaget har dålig service, personal som ej förstår så bra svenska.
Leverans bokad i dag av möbler men som ej blev levererade då chauffören ej hittade ringklockan till ytterdörren. Den fanns väl synlig till hö om ytterdörren.
Alita ej detta företag privat.
ABSOLUT KATASTROF
Hela leverans upplevelsen är bara katastrof.
Allt från otrevlig chaufför till den helt ortoligt otrevliga och hotfulla Yassin (Trafikplanerare för Ikea leveranser)
Oseriös aktör
Kan tyvärr bara sälla mig till de som blivit otroligt otrevligt bemötta vid leverans. Hade beställt hemkörning och bortforsling av den gamla soffan men när leveransen kom så vägrade chauffören ta med den då han var själv och inte hade plats i bilen. Plats fanns dock och vi erbjöd oss att hjälpa till med tunga lyft. Efter att meddelat att vi inte kunde ta emot soffan utan att han tog den gamla med sig fick vi honom att ringa sin arbetsledning utan svar. Slutade med att han blev arg och skulle skriva att vi vägrade ta emot leveransen och sen åkte han. Förvånad att IKEA anlitar ett så oseriöst bolag.
Håller sig inte till avtalad tid.
Hade beställt leverans till mellan kl 12 och 17.
Kl 1046 står de utanför och vill leverera.
Vi kan som tidigast komma till 11.30 men det dög inte så det blir en avbokad order och vi beställer våra varor från annat företag med andra leveranslösningar.
Leverans var bokad via Netonnet och deras Scanlog lösning.
Leverans
- Beställde flera paket från IKEA via trottoaleverans.
- Paket levererades inom angiven tid.
- Chauffören var mycket vänlig och lät mig till och med låna hans vagn för att köra paketen till min trappuppgång.
- Mycket positiv upplevelse.
Fruktansvärt service
Fruktansvärt service! Otrevlig personal. Han Har kommit till platsen 7:50 och ringer mig. Jag skulle få leveransen 8-12. Då sa jag till honom att jag kommer nu och ska vara på plats 8:00. Då började han diskutera med mig, var aggressiv och sa att han ska inte vänta till 8:00. Fick inte paketet den dagen som var bokat.
Aldrig mer någon leverans med detta företaget! Om jag ska se att ikea har bokat detta företaget för leverans ska jag avbryta köpet på ikea hemsidan.
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Hade bokat och betalat för inbärning av soffa och bortforsling av den gamla soffan 08:00-12:00. Jag påpekade efter leveransen och inbärningen som skedde enligt avtal att dom skulle ta den gamla soffan med sig svarade dom bara annan bil. Sen väntade jag hela dagen. 20:00 såg jag att det ändrats och bortforsling skulle ske dagen efter mellan 08:00-12:00 ingen hör av sig, inget händer. Ingen har hört av sig trots kontakt med IKEA på 3 dagar.
Förare kör och tittar i mobilen
Förare höll på att vingla in i oss på vägen, sitter och tittar i mobilen. Inte seriöst för ett transportföretag
I särklass sämsta logistikbolaget i…
I särklass sämsta logistikbolaget i Sverige. Utan kommuner, konkurs. Tretti, kommer aldrig någonsin köpa något från Er igen
Oseriös lurendrejeri företag
Oseriös företag
En beställning från IKEA första gången kommer två delar av tre, kontaktad IKEA skickas igen ,då blir fel IGEN två delar av tre, tredje gången de *INTE ENS LEVERERAR VARAN * kontaktar IKEA DÅ säger misslyckade leverans, fjärde gången idag sitter mellan 9-13:00 kommer ingenting kontakta IKEA
Alltså hör ,att kunden vägrade och ta emot varan
Fy skäms lurendrejeri på högsta level , och undrar, hur Ikea kan samarbeta med OSERIÖSA BANNADE WIDRIKSSON !!!
Ville leverera garderob som de packat…
Ville leverera garderob som de packat fel så den var knäckt på mitten.
Utebliven soffleverans på utsatt datum, ingen info
Beställde soffa från IKEA, bokade leveranstid 2,5 veckor senare. Har fått två mail från IKEA om att ”din order är på väg” och när jag loggar in och kollar orden står det fortsatt att beräknat leveransdatum och tidsspann är det som jag bokat. Har dock ej fått någon info från Widrikssons. På utsatt datum och tid dyker ingen soffa upp och ingen hör av sig. Vid kontakt med IKEA idag, dagen efter, vet de ej vad som skett. De kan inte svara på när soffan kan levereras men ska undersöka saken. Nu får vi leva utan soffa ett tag eftersom vi hade gjort oss av med den gamla soffan.
Så dåligt!
Bara positivt!
Hade bokat leverans via IKEA och egentligen enbart leverans till porten/trottoaren. Leveransen blev 30 minuter försenad men jag blev uppringd och informerad om detta. Nu till saken, MYCKET trevlig leverantör som kom och levererade! jag fick även mina produkter levererat upp till min dörr. Snabbt, enkelt, smidigt och ett trevligt bemötande! Mer än nöjd!
Perfekt leverans
Perfekt leverans. Jag var orolig efter att ha läst här, men allt gick enligt förväntan. Leveransen skedde inom tidsspannet, föraren ringde 20 min innan och kollade att jag var hemma. Allt gick smidigt vid mottagandet och han var trevlig.
Ikea-leverans
Ikea-leverans. Kom i tid, artig och trevlig chaufför.
Sämsta jag varit med om
Sämsta jag varit med om. Tretti.se byt åkeri omgående. Ni är service inriktade och trevliga att ha att göra med och även stort företag. Att ni låter upplevelsen för kunden bli sådan katastrof gång på gång, som ni säkert förlorar en massa pengar på då det inte fungerar som det ska.
Beställde hemleverans, uppbärning och bortforsling kyl och frys.
När personen dyker upp vid 10 tiden tänker han endast ställa varorna vid porten.
Omöjligt då jag lever själv. Åker igen med min kyl och frys. Har då tömt allt inför leveransen.
Tretti.se ordnar med senare leverans samma dag.
Kommer då strax efter kl 19. Då får jag återigen tjafsa om att de tar med min gamla kyl och frys.
Ingen pratar heller Svenska. Det jag då förväntar mig
är ju att man kan prata hyffsad Engelska.
Första chauffören beter sig som jag är problemet och är allmänt dryg och otrevlig. De som kom sen upplever jag som att det är väldigt jobbigt att utföra sitt jobb och inte heller direkt trevligt bemötande.
Nä köp inget som ska levereras av detta åkeri. Vi betalar er för att ni har jobb och det verkar bara vara jobbigt och kunderna bara besvärliga. Bedrövligt.
Kommer aldrig fram i tid
Kommer aldrig fram i tid. Ibland inte ens rätt dag. Personalen som levererar ser varken glad eller motiverad ut.
Väntar på en ikea leverans mellan kl 13…
Väntar på en ikea leverans mellan kl 13 och 17. Jag ringde en stund innan till både Ikea och Widrikssons och de säger att allt ser bra ut även om det står på ikeas app att ”ordern packas”, och inte är ute för leverans även om den borde komma inom en timme. Ingen hör av sig och får absolut ingen uppdatering från någon om att leveransen inte kommer komma. Vi hade bärhjälp som väntade hemma hos oss och vi hade sålt våran säng och har därför inget att sova på. Ikea bokade om leveransen till en annan dag, men vi behöver ju sängen?
Nu försöker jag komma i kontakt med widrikssons och har just nu suttit i telefonkö i över 30 min…
Väntade på leverans från IKEA mellan…
Väntade på leverans från IKEA mellan 16-20. De följde inte instruktionerna att ringa 30 min innan. När klockan var 20.15 hade jag suttit i en tom lägenhet sen klockan 16 och väljer därför att lämna då ingen leverans kommit inom utsatt tid. Ingen hörde av sig om att de var försenade och jag hade ingen att kontakta. På väg därifrån ringer de plötsligt och är framme. Ingen förvarning vilket det stod i instruktionen. Jag fick snabbt vända tillbaka och går för att öppna bommen där de ska köra in men där står ingen bil. Innan jag fick fatt i de igen och varorna kunde levereras var klockan nästan 21. Den sämsta service jag fått…
Toppen!
Föraren ringde och meddelade att han var några minuter bort. Fick mina varor levererade vid tomtgränsen. Toppen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.