Korzystam z Kursu z Matematyki na poziomie rozszerzonym dopiero od niedawna, ale już jestem bardzo zadowolona. Z planerem nauki wreszcie poczułam, że mam wszystko pod kontrolą. Mogę stale monito... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Więcej niż Matura to kompleksowe narzędzie do nauki, które pomaga uczniom przygotować się do matury z biologii, chemii oraz matematyki podstawowej i rozszerzonej na najwyższym poziomie. Nasze kursy e-learningowe są zaprojektowane tak, aby umożliwić osiągnięcie wyników w TOP15% wyników w kraju Nasze kursy łączą w sobie elementy podręcznika, repetytorium, zbioru zadań, korepetycji i AI. Uczniowie mają dostęp do interaktywnej bazy zadań maturalnych, gdzie mogą pracować z zadaniami w trzech trybach: samodzielnie, ze wskazówkami i z wyjaśnieniem krok po kroku. Dodatkowo na naszych kursach znajdziecie wbudowane korepetycje – nauczyciele i egzaminatorzy na bieżąco sprawdzają rozwiązania zadań i udzielają wsparcia. Na Więcej niż Matura znajdziesz wszystko, aby osiągnąć wymarzone wyniki z matur.
Informações de contato
Ułańska 3, 60-748, Poznań, Polônia
- +48 500 715 416
- info@wiecejnizmatura.pl
- wiecejnizmatura.pl
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kurs z Matematyki Rozszerzonej
Z planerem nauki wreszcie poczułam, że mam wszystko pod kontrolą. Mogę stale monitorować swój progres bez stresu, że pominę często pojawiające się na maturze zagadnienia, bo każdy temat został skategoryzowany pod względem priorytetu.
Dodatkowo wszystkie funkcje platformy wytłumaczone są we wstępie do kursu, co pozwala bezproblemowo zacząć naukę.
Kurs jest bardzo wymagający
Kurs jest bardzo wymagający, ale można się bardzo dużo nauczyć. Polecam wszystkim którzy przystępują do matury, jak i tym, którzy chcieliby pogłębić swoją wiedzę o otaczającym ich świecie, tak o, dla samych siebie :)
jedyne możliwe rozwiązanie!!
kurs nauczył mnie samodzielności w podejściu do nauki, mimo możliwości otrzymania pomocy (od np. korepetytorów); pojęcia, które zawsze brzmiały dla mnie niezrozumiale okazały się tylko ciężkie na pierwszy rzut oka - zadania, które sprawdzają wiedzę mają opcję wyjaśnień, dzięki czemu nie muszę przeszukiwać całego internetu w potrzebie znalezienia odpowiedzi na pytanie "dlaczego tak, a nie inaczej??" - jest to bardzo wygodnie, zwłaszcza, że niektóre mankamenty zdarzyły się także innym kursantom i nawet na takie - były już gotowe odpowiedzi w komentarzach do zadania/lekcji/pytania.
jestem w stanie zdecydowanie polecić platformę, gdyż nauczyła mnie ona także umiejętności prawidłowego wyciągania wniosków oraz łączenia pewnych informacji, tworząc pełny obraz ciągu przyczynowo-skutkowego, co przyłożyło się do zrozumienia danego zagadnienia lub treści - jest to coś, co od 2025 r. sprawdza się na maturze (nie ma już pewniaków) - kurs do tego przygotowuje jak żaden inny, a mówię to mając doświadczenie z dwoma innymi kursami
jeżeli chcecie osiągnąć to, o czym marzycie, nie myślcie dwa razy - wybierzcie WnM i cieszcie się wysokim wynikiem na tak trudnej maturze, jaką jest biologia
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Świetny kurs maturalny
Kurs z matematyki bardzo pomógł mi w przygotowaniach do matury. Na ostatniej prostej asystent AI był mega pomocny przy rozwiązywaniu zadań z arkuszy.

Resposta da Więcej niż Matura
Korzystałam z kursu z biologii i chemii z korepetycjami
1) Kurs jest po prostu przeładowany informacjami - slajdy ani trochę nie zachęcają do nauki, bo są po prostu suchymi faktami, rzadko zdarzają się obrazki, jakieś schematy itp. Informacje są przedstawione jako nudne slajdy (czasem jest ich po około 200 - co bardziej przypomina horror nauki na studiach niż do matury) Bardzo często spotykałam się z jakimiś informacjami, nazwami procesów, związków itp. o których nigdy nie słyszałam - sprawdzałam w różnych repetytoriach, podręcznikach i nic, nie wiem po co dodawać takie rzeczy, to tylko zabiera cenny czas i miejsce w głowie
2) Następna sprawa to czas - kurs jest podzielony tak, że każda lekcja ma napisane ile około powinna zająć czasu. Bardzo rzadko się z tym wyrabiałam, bo (o czym już wspominałam) kurs jest tak zawiły, że jest to po prostu przytłaczające, więc podsumowując zmarnowałam mnóstwo czasu na zrozumienie rzeczy, które finalnie do niczego mi się nie przydały
3) korepetycje - i fajna sprawa i nie
na plus: super, że można zadawać pytania przy poszczególnych krokach zadań, to szczególnie przydaje się w zadaniach obliczeniowych z chemii.
Asystent nauki AI też fajny, można zadawać pytania odnoszące jakiś haseł, pojedynczych definicji, prosto tłumaczy i odsyła do slajdów z których wziął informacje.
W moim przypadku dostawałam odpowiedzi od opiekunów dosyć szybko, więc tu też nie mam za dużo zastrzeżeń.
Minusy: Jeżeli chodzi o niektóre odpowiedzi opiekunów to są one tak zawiłe i skomplikowane, że nic się nie da zrozumieć - widzę, że to nie tylko mój problem, wiele razy widziałam odpowiedzi innych kursantów np. ,, nie rozumiem", "chodzi mi o coś innego"
Zdarzają się tez sytuacje gdzie opiekun odsyła do innego wytłumaczenia lub wskazówek do zadania - albo po prostu je kopiuje i wkleja do odpowiedzi xddd
Jeśli chodzi o odpowiedzi opiekunów na pytania czy rozwiązanie jest poprawne: czy naprawdę nie można napisać na początku: tak jest poprawna, nie nie jest ?????? Zdarzały mi się sytuacje, gdzie ocena mojej odpowiedzi była na samym końcu długiego wywodu.
4)Jedna z chyba najgorszych rzeczy ;
Na slajdach znajduje się wiele przypisów - na czerwono jest oznaczana wiedza ponad program, na bodajże pomarańczowo wiedza do podstawy 2015 i uwaga : NA SZARO wiedza wymagana do matury. Nie dało się wybrać bardziej niewidocznego koloru? Wiele razy złapałam się na czytaniu przypisów "czerwonych" bo po prostu bardziej rzucają się w oczy. nie rozumiem czemu są w ogóle tworzone te przypisy wymagane do matury - nie można ich umieścić na slajdzie? Szczególnie biorąc pod uwagę że są to często bardzo ważne i kluczowe definicje !!!!!
5)Nie rozumiem czemu materiał jest podzielony w taki dziwaczny sposób - dlaczego genetyka i ewolucjonizm jest przed człowiekiem i zwierzętami ?? W szkole przerabia się to w ostatniej klasie, przez takie ułożenie przerobiłam np. ekspresję genów w listopadzie, a w marcu musiałam robić to od nowa bo nic nie pamiętałam.
6)Ja poprawiam swój wynik maturalny, ale jak ktoś pisze maturę po raz pierwszy lub uczy się od podstaw - można się załamać, bo ciężko będzie płynnie przyswajać wiedzę.
Podsumowując - naukę zgodnie z planem porzuciłam już chyba w lutym/marcu , korzystam już teraz tylko z asystenta AI do pojedynczych haseł i oczywiście z bazy zadań i rozwiązań tam sugerowanych. Niestety mimo tego, muszę czasem odpowiedzi na moje pytania szukać sama, bo zwyczajnie szkoda mi czasu na przekopywanie się przez pytania innych, odpowiedzi opiekunów, zawiłe wyjaśnienia i slajdy na kursie.
Czuję się dobrze przygotowana, ale nie dzięki temu kursowi, tylko nauce z innych źródeł typu po prostu podręcznik nowej ery z biologii lub filmików na yt z chemii :)))
Szkoda mojego zmarnowanego czasu i oczywiście pieniędzy , bo kurs nie jest tani.
Zdaję sobie sprawę, że na każdą z moich uwag administratorzy będą mieli jakąś odpowiedź, jednak chciałabym zaznaczyć jedną rzecz- nie tylko ja mam takie uwagi :)) czytałam opinie innych zarówno tutaj jak i na więcej niż lek i widzę, że wiele elementów się powtarza, więc zalecam przyjąć krytykę, a nie ciągle wychodzić z wytłumaczeniami - kurs mi się nie podobał i tyle, nic tego nie zmieni.
Reklamujecie się naprawdę fajnie, ale nie pokrywa się to z realiami. :((
1 gwiazdka dla asystenta AI

Resposta da Więcej niż Matura
Kurs Więcej niż Matura ma świetną…
Kurs Więcej niż Matura ma świetną strukturę i zawiera wszystko co potrzebne pod maturę szczególnie z biologii

Resposta da Więcej niż Matura
Świetne, stale rozwijane kursy do matury i ogromne wsparcie ze strony nauczycieli. Polecam

Bardzo polecam
Świetny kurs. Cała teoria do matury, a do tego zadania wyjaśnione krok po kroku. Fiszki są idealne do powtórek!

Resposta da Więcej niż Matura
Super wsparcie w nauce do matury
Świetny kurs! Wszystkie najważniejsze materiały są dostępne w jednym miejscu. Wiedza jest jasno i logicznie uporządkowana! Asystent AI robi super robotę! ❤️

Bardzo dobrze opracowane kursy
Bardzo dobrze opracowane kursy, obszerne wyjaśnienia do zadań. Korzystam z kursów powtórkowych z biologii i chemii i udało mi się bardzo podciągnąć wyniki z próbnych arkuszy, mam nadzieję że w maju też nauka z WNM zaprocentuje :D

Bardzo polecam
Bardzo polecam, uczę się z kursami z chemii i matematyki. Zagadnienia jasno wytłumaczone, z bazą zadań mega się pracuje - Więcej niż Matura to super rozwiązanie dla osób które samodzielnie się przygotowują i zależy im na wysokim wyniku. Doceniam gotowy plan, dzięki któremu zawsze wiem co mam danego dnia robić - zarówno nowy materiał i powtórki. Polecam i pozdrawiam 😃

Polecam kurs z matematyki
Polecam kurs z matematyki, wszystko fajnie zorganizowane, lekcje przejrzyste a nauczyciele bardzo pomocni 🙂

Najlepszy kurs maturalny
Więcej niż Matura to game-changer jeśli chodzi o naukę. Ogromnym ułatwieniem jest fakt, że wszystko znajduje się w jednym miejscu i łatwo mogę znaleźć to, czego w danym momencie potrzebuję. Super, że są też fiszki i asystent AI, bo zdecydowanie ułatwiają przygotowanie do matury 📚 Dzięki, świetna robota!

Świetny kurs
Bardzo podoba mi się że cała wiedza jest w jednym miejscu i że po każdym temacie są zadania z poprzednich matur oraz pani na filmikach naprawdę świetnie tłumaczy trudne zagadnienia. Jedyne czego mi brakuje to odpowiedzi na pytania z lekcji odtwórkowo - zadaniowej.

kurs z fizyki
Czy wy możecie dodać kursy z fizyki bo może ktoś chce iść na inżyniera? bo więcej niż matura nie powinna mieć tylko biol-chem dla "lekarzy" którzy i tak wyjdą po jednym roku bycia na studiach. Polecam kurs z matematyki (rozszerzenia) bo mi się przydał na dobrym 90% (mogło być lepiej)

Tragedia
Korzystałam z kursu Więcej niż Matura przez kilka miesięcy. Kurs z biologii jest w porządku, ale tylko dla osób, które już miały biologię rozszerzoną i potrafią uczyć się z dość nudnych slajdów, wtedy może się przydać głównie do ćwiczenia zadań. Natomiast kurs z chemii to moim zdaniem porażka, jeśli ktoś zaczyna od zera, to się w tym nie odnajdzie, a wyjaśnienia zadań są przedstawione w stylu „ja wiem, ty się domyśl”. Kurs z korepetycjami to również słaba opcja, płaci się 100 zł więcej miesięcznie, żeby dostać odpowiedź po dwóch dniach, a i tak często jest ona niejasna albo odsyłają do innego pytania zamiast konkretnie odpowiedzieć. Ogólnie nie polecam, zmarnowałam kilka cennych miesięcy nauki, z których nic nie wyniosłam, a do tego straciłam sporo pieniędzy.

Witam
Witam,
bardzo lubie korzystać z bazy zadań i bardzo efektywnie mi się z nią pracuje, jednak mam swoje zastrzeżenia odnośnie samych lekcji. Pomimo naprawdę wczesnego startu nauki nie wyrobiłabym się z rzetelnym przerobieniem wszystkich lekcji. W teorii kurs oparty jest na wymaganiach maturalnych, jednak w mojej opinii zawiera on wiele nieprzydatnych na maturze informacji, przez co ciężko skupić sie na najważniejszych aspektach. Po przerobieniu około połowy lekcji przeniosłam się na repetytorium bezpośrednio oparte na wspomnianych wymaganiach, nauka zajmuje mi o wiele mniej czasu, a zadania wychodzą nawet lepiej. Chciałabym jednak docenić podział lekcji zgodnie z poziomem trudności i dostępnego na serwisie asystenta AI opartego na treści kursu, który udziela szybkich i sprawdzonych odpowiedzi na pytania pojawiajace sie podczas codziennej nauki.
Pozdrawiam

Bardzo fajnie zorganizowany kurs
Bardzo fajnie zorganizowany kurs. Zwięzły jasny pomocny fajnie podzielony na teorie i zadania
Jedyny minusik za ilustracje AI

Resposta da Więcej niż Matura
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.