Snelle service, ze houden zelf bij wanneer de filters vervangen moeten worden en maken gelijk een afspraak. Super vriendelijk personeel en nemen de tijd om alles goed uit te leggen.
Veja o que dizem as avaliações
Zeer tevreden met de kraan en installatie. Het water proeft duidelijk anders als eerst we zijn iig super tevreden en raden het iedereen aan.
Mijn waterfilter is geïnstalleerd !!! Zo blij mee, geen gedoe meer met losse filters en kannen, komt gewoon uit het kraantje nu. En de discussie of Nederland nu wel of geen schoon drinkwater levert... Ver mais
Detalhes da empresa
Zuiver, zacht & gezond
Informações de contato
Steenspil 12K, 4661TZ, Halsteren , Holanda
- 0850605501
- info@wielandwater.nl
- wielandwater.nl
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Snelle service
Zeer tevreden met de kraan en…
Niet twijfelen, gewoon doen!
We zijn nu 6 maanden verder! Het water is lekker! De service is uitstekend!
Top service!!
Super goede service en kwaliteit
Super goede service en kwaliteit. Ik kan nu eindelijk gezonde water drinken uit eigen kraan.
Water is top klantvriendelijk
Water is top klantvriendelijk
Ben super tevreden echt een aanrader!
Snel geholpen
Ik ben zeer tevreden over de service van Wieland Water. De monteurs zijn ervaren, werken snel en netjes, en zorgen voor een duidelijke uitleg tijdens en na de montage. De installatie wordt professioneel uitgevoerd: schoon, compact en veilig geplaatst, met controle van waterdruk en doorstroming. Ook nemen ze de tijd om alles goed te testen en vragen te beantwoorden. Kortom: uitstekende service en vakmanschap!
Betaling ook in twee termijnen in overleg!
Topservice
Topservice, supervriendelijke werknemers en kwaliteit water.
Wielandwater
Wij zijn enorm tevreden over Wielandwater. Al jaren geleden aangeschaft en geen moment spijt. Sterker nog de beste investering wat betreft gezondheid, want toen wij geen kraanwater mochten gebruiken in Amersfoort ivm een bacterie konden wij zorgeloos water drinken en hadden wij geen last van de uitverkochte waterflessen pandemie in de supermarkten. Service is ook echt top!!
Goede service, kwaliteit en producten
Wij zijn echt heel erg tevreden met de kraan, kwaliteit en service. Sinds wij de kraan van Wieland hebben, kopen wij geen flessen water meer. Het water proeft zelfs beter dan Spa. Wij hebben in onze vorige woning een kraan geplaatst en nu in onze nieuwe woning weer een nieuwe kraan. Gezien er nieuwe modellen worden aangeboden zijn wij dit keer voor een andere type kraan gegaan.
De service is altijd top! Ze zijn altijd bereikbaar, komen snel langs en leveren topwerk. De medewerkers die langs komen zijn ook altijd super klantvriendelijk.
Toppers
Toppers heel tevreden altijd netjes werken en op tijd en het water proeft precies zoals spa blauw zo zuiver wij kunnen niet zonder wieland water
Snel en gaan efficiënt te werk
Snel en gaan efficiënt te werk. Tevreden met de service!
Wieland water Topper zijn het goede…
Wieland water Topper zijn het goede service en binnen no time is alles gefixed en de prijs top top top gefilterd water voor een prikkie 😁. Ben zeer tevreden ik raad het iedereen aan ❤️✨.
Wieland water jullie zijn de beste!!
We zijn erg tevreden
We zijn erg tevreden. Naast de goede service, is het water ook echt lekker!
Wij zijn erg tevreden
Wij zijn erg tevreden. Wij merkten zelfs op dat een plant begon op te bloeien toen wij water zijn gaan geven uit de filter kraan.
Super blij mee
Super blij mee! Goede service en lekkere smaak
1000/10 zeer goede ervaring
Wij hebben een zeer goede ervaring met Wielandwater. Komen hun afspraken strikt na, communicatie is top, service is 100/10 en water proeft zeer zuiver. Wij kunnen in elk geval niet meer zonder. Bedankt voor jullie goede bijdrage aan onze gezondheid!
Sinds ik met Wieland Water werk en dat…
Sinds ik met Wieland Water werk en dat is nu zeker 2jaar, merk ik dat ik elke dag met een goed gevoel een glas water inschenk ook voor mijn kinderen. Ik geniet echt van mijn gefilterde water. Het smaakt zo veel schoner dat je het verschil meteen proeft. De jongens zijn ook echt zo vriendelijk en lief! Na 6maanden nemen zij altijd zelf contact met je op om de filters te vervangen. Vandaag zijn ze toevallig langs geweest om te vervangen en laten alles netjes achter!! TOP!
Top services
Top services! Heb al bijna 2 jaar de systeem en 2 in 1 kraan. Zeer tevreden over de kwaliteit. Ik ondervond wat problemen, wat te maken had met mijn keuken. Wanneer ik dit voorlegde was Tyfon( de eigenaar) zeer meedenkend en heeft dit voor mij opgelost. Communicatie is top, zowel app als telefonisch. Altijd goed bereikbaar en reageert snel. Zeer vriendelijk ook, ook de monteur. Ik raad iedereen wieland aan.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.