Wijnjuweel Avaliações

1.824
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Importador e atacadista de vinhos

Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.824)

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Te laat…

Geen idee hoe t smaakt naar lang moeten wachten is nog niet geleverd)de wijn was voor Oud en Nieuw dus ik was niet bli!
Een slap mailtje dat er vertraging was die er dan iets mee🤷‍♀️

23 de dezembro de 2025

De wijn is heerlijk.

De wijn is heerlijk.
De manier van verpakken snap ik wel, het zal goedkoper zijn, maar vind 18 flessen in 1 doos heeeeel zwaar. en dan niet alleen voor mij ook voor de vervoerder.

26 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Late en onvolledige levering

Duurde een week voordat levering er was
2e doos kwam nog een week later

23 de outubro de 2025

Resposta da Wijnjuweel

Hallo, wat vervelend dat u langer op uw pakket moest wachten. Het is inderdaad langer onderwg geweest, dan wat normaal gesproken de levertijd is. Inmiddels is alles geleverd hebben we gezien. We wensen u veel plezier met de wijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een van mijn pakketjes kwam niet aan en…

Een van mijn pakketjes kwam niet aan en toen ik daar melding van maakte hadden ze een retour zending ontvangen met andere producten dan wijn en werdt er gezegd dat ik ze verwisseld had. Er werd niet verder uitgezocht waarom het niet goed ging. Uiteindelijk heb ik zelf alle bewijzen aangeleverd en nu zeggen ze dat mijn wijn onderweg is dus ben benieuwd. Ik ga daar niet meer bestellen, slechte service.

13 de outubro de 2025

Resposta da Wijnjuweel

Hallo, inderdaad heeft de retourzending voor wat verwarring gezorgd. We krijgen niet dagelijks een pakket met chocolade en biologische azijn :) Overigens bieden we onze excuses aan, in geval u zich beschuldigd voelt, dat was niet de bedoeling. We wilden het alleen even navragen. De vervangende levering is inmiddels aangekomen, we wensen u veel plezier met de wijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wijn wel betaald nooit geleverd geven…

Wijn wel betaald nooit geleverd geven geen thuis
telefonische contact en geven geen antwoordt op
verstuurde Mails

21 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Wijnjuweel

Goedenmiddag, na controle is gebleken dat het pakket onderweg kapot is gegaan en aan ons teruggestuurd. Dat is natuurlijk vervelend. Een vervangende levering hebben we in opdracht gegeven. Onze excuses voor de vertraging in het antwoord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede wijn en Goede prijs

Goede wijn, voor goede prijzen. Levering is ook eigenlijk altijd goed.
Duurt wat langer omdat het uit Duitsland komt, maar geen probleem.

12 de outubro de 2025

Goede wijnen

Goede wijnen, service en snelle levering. Ik bestel vaker. Wellicht een tip om ook andere wijnen toe te voegen aan het assortiment?

10 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prachtige, betaalbare wijnen, maar lange levertijd

Prachtige wijnen tegen betaalbare prijzen. Levering is stevige dozen. Levertijd echter vaak veel langer dan de 3 tot 4 dagen die worden genoemd. De laatste keer heb ik bijna twee weken op mijn wijn moeten wachten. Mails hierover werden niet meteen beantwoord en telefonisch was de bereikbaarheid zeer slecht.

15 de setembro de 2025