Jeg har handlet hos Wild Distillery to gange og haft en rigtig god oplevelse begge gange. Den bornholmske gin bærer tydeligt præg af godt håndværk og kvalitet – fra det flotte flaskedesign til selve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En fornøjelse at være på rundvisning på Wild Distillery, hvor Henrik på sjov og underholdende vis beskriver rejsen fra starten og til i dag. Smagsprøver på de mange gin varianter er et flot punktu... Ver mais
Et besøg på wild destilleri, og en spændende og overraskende gin-smagning. Meget kyndig dame-bartender, der kunne få smagsløgene frem, og vi blev kloge på kvalitet & sammenhæng med korrekte tonic-... Ver mais
Virkelig god og indholdelsesrig rundvisning af Henrik... top. Utroligt sødt, venligt, imødekommende og hjælpsomt personale. Fantastisk at man kan købe mad - især Thai mad - på stedet, fantastiske fysi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Midt på Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsætter vi hver eneste dag jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin. Økologisk, håndlavet spiritus med inspiration fra nordisk smag og stil.
Informações de contato
Rønnevej 74, Lobbæk, 3720, Aakirkeby, Dinamarca
- info@wilddistillery.com
- wilddistillery.com
Hurtig levering, og hvor er de bare fede mine to Hornsleth flasker, den ene er Gin og den anden er Vodka. Dog ikke smagt dem endnu
Fin service og meget hurtig levering
Fin service og meget hurtig levering
Verdens bedste gin pusher
Som altid hurtig og sikker levering. Tænkte at i stedet for en blomst til juleaften skulle min søster have en julelikør og så måtte jeg jo lige købe en til mig selv, mums for smagte den godt.
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Jordbær Gin Likør er helt sikker vores favorit. Sød kirsebær var også super til risalamande. I ren form var den måske lidt for sød for nogle af deltagerne. Men lige lidt Tonic i, så er den helt i top. Vi vender helt sikker tilbage.
Lækker likør til risalamande
Gin og vodka i varianter har vi prøvet, men denne jul kom kirsebær likøren med til risalamanden- hvilken nydelse.
Blev fristet af Henriks anbefalinger.
Handler og henter gerne i Aakirkeby igen.
Varme anbefalinger herfra
Lisbeth, Tejn
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering
Mega dårlig stil og kundeservice
Mega dårlig stil og kundeservice
Jeg gør opmærksom på at jeg ikke har modtaget rabatkoden - mine varer er ikke sendt og ekspederet endnu men betalt - så kunne man jo lige gå ind og få den påført i stedet for at give mig et beskidt svar retur. Giver en en følelse af at firmaet bare er en pengemaskine - I får i hvert fald ikke flere bestillinger fra mig og ej heller en anbefaling

Resposta de Wild Distillery Bornholm
Super nem og overskuelig hjemmeside
Super nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig og forsvarlig levering.
Smuk flaske
Effektivt og hurtig
Super god kundeservice
Flot flaske
Super service og super produkter
5 stjerner her fra
5 stjerner her fra, returnerede mine vare der var fejl købt af mig og alt gik fint og hurtigt med returneringen.
Tak til Henrik.
Kan kun give Wild Distillery min…
Kan kun give Wild Distillery min varmeste anbefalinger. Både ved fysisk fremmøde i deres butik/destilleri på Bornholm samt via deres webshop får man tip top service - og så smager deres produkter jo også godt.
Perfekt oplevelse ….
God og hurtig levering
Hurtig hjælp og en god webshop
alt fungere super godt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.