Jeg har handlet hos Wild Distillery to gange og haft en rigtig god oplevelse begge gange. Den bornholmske gin bærer tydeligt præg af godt håndværk og kvalitet – fra det flotte flaskedesign til selve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En fornøjelse at være på rundvisning på Wild Distillery, hvor Henrik på sjov og underholdende vis beskriver rejsen fra starten og til i dag. Smagsprøver på de mange gin varianter er et flot punktu... Ver mais
Et besøg på wild destilleri, og en spændende og overraskende gin-smagning. Meget kyndig dame-bartender, der kunne få smagsløgene frem, og vi blev kloge på kvalitet & sammenhæng med korrekte tonic-... Ver mais
Virkelig god og indholdelsesrig rundvisning af Henrik... top. Utroligt sødt, venligt, imødekommende og hjælpsomt personale. Fantastisk at man kan købe mad - især Thai mad - på stedet, fantastiske fysi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Midt på Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsætter vi hver eneste dag jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin. Økologisk, håndlavet spiritus med inspiration fra nordisk smag og stil.
Informações de contato
Rønnevej 74, Lobbæk, 3720, Aakirkeby, Dinamarca
- info@wilddistillery.com
- wilddistillery.com
Super fin rundvisning med fine…
Super fin rundvisning med fine smagsprøver:-) Lækker gin, lækkert sted og flot service.
God gennemgang af virksomheden og…
God gennemgang af virksomheden og processen.
Fin rundvisning og gode smagsprøver
Fin rundvisning og gode smagsprøver. Kan anbefales :-)
Fantastisk rundvisning og fortælling om…
Fantastisk rundvisning og fortælling om deres vej hvortil de er i dag . Og smagsprøverne helt fantastisk.
Spændende rundtur og fortælling om…
Spændende rundtur og fortælling om ginproduktionen. Lækre smagsprøver bagefter. Kan klart anbefales!
Det var en super fed oplevelse at…
Det var en super fed oplevelse at besøge jeres destilleri, og jeg har allerede sagt til mange i min omgangskreds at de skal besøge jer. Udover I har en god historie, så leverede Henrik også en god del humor, det var fedt. Og så til jeres produkt, det er rigtig godt! Jeg købte 2 flasker Gin, en med Slåen og en med Rabarber, de er meget lækre. Jeg kommer igen, når vi kommer til Bornholm igen. Endnu engang tak for en dejlig oplevelse.
Super oplevelse med rundvisning og…
Super oplevelse med rundvisning og smagsprøver. Meget sødt personale.
God og personlig rundvisning
God og personlig rundvisning
Virkelig god smag på produkter
Gin top! Beratung „gut gekühlt“
Das ist eine sehr einladende Location. Die verschiedenen Gin Sorten sind ausgezeichnet, sehr schmackhaft und interessant.
Wir waren etwas irritiert über die knappe geradezu unterkühlte Beratung. Es fühlte sich sehr an als ob wir stören würden. Ich stellte noch einige Frage zu den Jahres-Gin-Flaschen mit den hübschen Bildern von Bornholm. Auf meine Frage nach dem „2025“ wurde unfassbar empört reagiert. Gern hätte ich dann eben einen von 2024 oder 2023 mitgenommen, aber leider führte das „Gespräch“ nicht in die Richtung. Nun ja. Wir haben 3 verschiedene Sorten gekauft, weil das Produkt wirklich sehr gut ist. Schade wegen des „Botanicals“.
Lækre gin som bonus
Spændende historie. Dejlige lokaliteter,og skøn ginsmagning som uventet bonus. Et besøg værd, og så endda gratis, bortset fra de flasker gin vi købte med hjem 😉
En god og interessant opæevelse
Vi fik en fin rundvisning og fik fortalt virksomhedens historie om et lokalt iværksætter eventyr, afsluttet med smagsprøver hvor vi fik en flot introduktion til virksomhedens mange fine produkter
Henrik er en fantastisk formidler og…
Henrik er en fantastisk formidler og det er tydeligt at mærke, at de brænder for det. Vi fik en fantastisk og spændende rundvisning. Men ikke mindst fik smagt på mange af deres skønne produkter og fik også købt masser af lækre flasker med hjem. Wild Distillery er vanedannende og helt klart et besøg værd.
Spændende oplevelse
meget informativ og interessant gennemgamg af jeres fremtidige og nuværende ideer
En rundvisning man ikke vil undvære
Super rundvisning- fra start til slut - helt perfekt.
Rundvisning på destilleriet
Rundvisning på destilleriet
Medlevende, interessant. Masser af smagsprøver. Søde ansatte
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.