Detalhes da empresa

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,2

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Fijne arts

Al enige tijd kom ik bij Willeke voor diverse behandelingen. Haar eerlijke en heldere advies kan ik erg waarderen. Willeke is een vakkundige arts die weet waar ze voor staat en weet wat ze doet, daardoor ga ik de behandelingen bij Willeke altijd vol vertrouwen tegemoet. Tijdens de behandeling is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Kortom, ik ben blij met Willeke!

10 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al jaren zeer tevreden bij…

Ik ben al jaren zeer tevreden bij Willeke. Haar grote deskundigheid als dermatoloog maakt haar kliniek uniek in zijn soort. Je weet zeker dat je de juiste behandeling krijgt en dat die ook verantwoord en afgestemd is op jouw huid.

22 de abril de 2026

Professioneel

Willeke is niet alleen zeer professioneel en betrouwbaar, maar ook erg prettig in de omgang en flexibel. Mooie praktijk met veel faciliteiten en veel behandelingen, goede adviezen.

5 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skilled, personal and with nice results

Willeke is not only a highly skilled professional but also a pleasant person. During each consultation, I find her expertise and personal approach very pleasant.
Check her website. She stays up to date on the latest developments in her field and this is reflected in the treatments she offers.

19 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professioneel met een glimlach en fijn resultaat

Ik ben in Februari voor het eerst bij Willeke Kamphof geweest voor een huidprobleem en ben bijzonder goed geholpen. Willeke luistert goed, en komt daarna met een duidelijk behandelplan. Ze is zeer bekwaam, rustig en erg professioneel. Daarnaast is het ook een plezierig mens met denk ik een fijne dosis humor. Haar vak neemt zij zeer serieus net als mij als client. Het resultaat was zeer goed, ik ben erg tevreden. Ik kan Willeke Kamphof zeer aanbevelen en kom er graag weer terug.

27 de fevereiro de 2026

Super goed

Super goed! Willeke is een topper legt je alles precies uit wat ze gaat doen.
Ze geeft je super goed advies .
Ze werkt super hygiënisch en word super fijn ontvangen!
Ze stelt je mega op je genak.
En voor alle vragen reageert ze ook super snel
Ik raad haar echt aan !

2 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kom al jarenlang bij Willeke voor…

Ik kom al jarenlang bij Willeke voor mijn Botoxbehandelingen en ik kan haar oprecht aan iedereen aanbevelen. Vanaf het allereerste moment straalt zij rust, deskundigheid en vertrouwen uit. Willeke luistert écht naar je wensen en geeft altijd eerlijk en professioneel advies, waardoor je je volledig op je gemak voelt.

Haar behandelingen zijn uiterst zorgvuldig en precies, met een prachtig natuurlijk resultaat als gevolg. Ik krijg vaak complimenten dat ik er fris en uitgerust uitzie, zonder dat iemand kan aanwijzen waarom — precies zoals je het wilt. De resultaten zijn consistent en van hoge kwaliteit, wat voor mij de reden is dat ik al jaren trouw bij haar terugkom.

19 de fevereiro de 2026

Eerlijk, oprecht en deskundig

Ik lees hier reviews die totaal niet aansluiten bij mijn ervaring. Ik kom al jaren bij Willeke, net als veel mensen in mijn netwerk overigens. Voor mij is het juist haar directe en eerlijke manier van werken waardoor ik blijf terugkomen.

Ze verkoopt geen praatjes en geen onnodige behandelingen. Als iets niet nodig is, zegt ze dat ook gewoon. Dat is misschien niet voor iedereen. Sommige mensen voelen zich prettiger bij iemand die vooral bevestigt wat ze willen horen. Ik vind het juist prettig dat ze kritisch is en haar professionele oordeel behoudt.

Bovendien zijn de resultaten altijd goed en passend. Voor mij is dat belangrijker dan een glad verhaal.

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandelijk consult in deze…

Schandelijk consult in deze cosmetische kliniek in Heemstede!
Ik kwam voor een gratis huidconsult. Ze maakte met haar mobiel 3 foto’s liet ze zien met de opmerking dat het vooral zonneschadevlekken waren. Legde zeer kortaf een creme uit, gaf mij een folder, reageerde zeer geïrriteerd op mijn ontsteltenis over de gevolgen van die creme (2-3 weken echt niet toonbaar) en zei vervolgens ‘dit is een dermatologisch consult, geen cosmetisch consult. Moest gelijk 125€ betalen. Stond binnen 10 minuten weer buiten.
Het gratis huidconsult werd dus ter plekke, vanwege zonneschade, omgezet in een dermatologisch consult met kosten.
Ik was echt boos, waarop zij zei: ik doe het al niet meer.
Echt schandelijk deze dame!

8 de setembro de 2025

Esta empresa é sua?