Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Wineshop. Jeg har købt både franske og spanske rødvine, og kvaliteten har virkelig overrasket positivt i forhold til prisen. Jeg har sparet omkring 1200 kr... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet hos jer mange gange. Produkter, leveringstid og pris er i orden. Ikke noget at klage over. Har imidlertid flere gange oplevet at jeres transport firma Xpressen kører med møgbeskidte biler... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har modtaget vinen, men det tog noget tid og stor smidighed fra fragtmandens side. Jeg havde fået oplyst at han ville komme kl. 1632 og frem til kl. 2032. Jeg gik derfor til motionstræning. Kl.... Ver mais
A empresa respondeu
Der er bare ikke noget at klage over Wineshop. 5 stjerner. Jeres transportfirma Xpressen vil jeg kun give 2 stjerner. Har fået en sms, når firmaet har modtaget varen med en link, som ikke virker. Næst... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er stolte af, at vi med 100 års erfaring gennem Excellent Wine, nu også kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsvine fra hele Verden til dig gennem Wineshop.dk. Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser. Vin direkte fra producenten til dig Vi gør en dyd ud af at finde de rette producenter og vores mangeårige tætte samarbejder gør, at vi sammen kan tilbyde vin lige fra små partier, egne blends til anderledes og alternative vine. Vi har valgt mellemledet fra, så vi kan tilbyde vine til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besøg også gerne vores egen fysiske butik i Lind, hvor vi hver uge fra onsdag - fredag står klar med kompetent rådgivning og vinsmagning for at finde den helt rette vin til dig. Vi tilbyder også at arrangere spiritus- og vinsmagninger i vores hyggelige og autentiske rammer, hvis du står over for et privat arrangement med vennerne, kollegaerne mm. Ring eller send gerne en mail til info@wineshop.dk så står vi klar til at hjælpe dig. Vil du med på vinrejsen? Vi vil så gerne have dig med på vores vinrejse, så du kan gå på opdagelse i vin fra hele verden og få udvidet din horisont, med bl.a. inspiration og tips og tricks fra os. Hvis du vil med, kan du holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram, hvor der løbende også vil være gode tilbud og konkurrencer.
Industriparken 16a, 7400, Herning, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aldrig noget vrøvl. Får leveret vinen inden fo et par dage.

Resposta da Wineshop
Var lidt skeptisk men det blev gjort til skamme. Virkelig gode priser. Fik et super tilbud på en god champagne. Nøgleordene må være: Nemt - hurtigt - billigt.
Ikke sidste gang jeg handler her.

Resposta da Wineshop
Billig vin, ankom efter kort tid, ingen skader. Alt var som forventet.

Resposta da Wineshop
Let tilgængelig web-site samt hurtig levering med rigtig god track n’ trace under vejs.
Jeg genkøber gerne og anbefaler derfor også gerne.

Resposta da Wineshop
Fin leverance, selvom det tog lidt længere tid end hvis man handler hos Philipson Wine. Det ville være fint hvis man kunne hente det selv.

Resposta da Wineshop
Rigtige gode tilbud på kvalitets vin i alle prisklasser. Gode beskrivelse der holder.
Super hurtig levering.

Resposta da Wineshop
Lover laveste priser og det holder i hvert fald med den dejlige Toscaner jeg købte. Rigtigt godt tilbud, jeg har tidligere købt den til nærmest det dobbelte.

Resposta da Wineshop
Fra bestilling til levering af vores vin kan vi kun sige at servicen er i top. Vi er meget tilfredse.

Nemt og hurtigt.
Levering gik også fint

Resposta da Wineshop
Har bestilt vin flere gange, og er aldrig blevet skuffet.

Resposta da Wineshop
Jeg fandt en champagne til en super pris hos Wineshop. Købsoplevelsen var fejlfri og levering skete få dage efter.
Jeg har intet at klage over og kan kun anbefale Wineshop

Resposta da Wineshop
Jeres distributør har et trackingsystem, som er ganske ubrugeligt. Lidt ærgerligt når nu pris og kvalitet er virkelig fint.
Gør ligesom jeres ejer, Phillipson, brug Byrd Delivey.

Resposta da Wineshop
Gode priser og hurtig levering.
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge på hjemmesiden

Resposta da Wineshop
Så kom flaskerne frem, chaufføren havde taget dem med tilbage, da han ikke var sikker på det var det rigtige sted han var ved at aflevere, men havde oplyst at de var leveret

Resposta da Wineshop
Yderst fint. Alt i orden bortset fra tracking. Siden første handel i juni sidste år og nu også i et nyt link fra Philipson, men... hver gang fin levering med god service fra chaufføren...

Resposta da Wineshop
Super gode vine til prisen Og hurtig levering

Resposta da Wineshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.