Natuurpunt Winkel Avaliações

3.285
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering - goed verpakt. Wel graag even kanttekening maken: mijn schoonmoeder wilde de kalender bestellen en belde hiervoor waarna gezegd werd dat het enkel online kon. Ik zorgde dan voor de be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De plantjes waren helemaal door mekaar geschud, zijn bijna op sterven na dood. Verpakt in veel plastiek. De wortels lagen bloot. Gereclameerd bij Natuurpunt, want ze betalen niet direct terug. Kortom,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De natuurpuntwinkel verkoopt zuivere producten. Je weet dat wat je krijgt een eerlijk en goed product is. En ze houden zich aan hun beloftes. Meestal zijn ze zelfs nog net iets sneller als ze oorsp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zeer klantvriendelijke aanpak. De kwaliteit van het vogel voedsel is uitstekend. Bovendien onmiddellijke reactie bij vragen en bovendien nog een waardevolle tip hoe de levering door post nl beter te... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração
  2. também em
  3. Centro de Jardinagem
  4. Viveiro de plantas

In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.285)

833 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte afhandeling en hulp bij de…

Vlotte afhandeling en hulp bij de opmaak en uitvoeren van de bestelling.

21 de setembro de 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, vlot geleverd

15 de setembro de 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Vlugge en goede levering

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Ruime keuze

Ruime keuze van voeding . Veel mogelijkheden om het aan onze tuinbezoekers aan te bieden .

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Een gemakkelijke website

Een gemakkelijke website. Het nodige artikel is vlug gevonden. De levering is zeer vlot verlopen.

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Was heel snel geleverd

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maak van je tuin een waardevolle plek

De vogeltjes blij gemaakt en de natuur gesteund met kwaliteitsvol voer. Top!

14 de agosto de 2026

Hallo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.

makkelijk en snel besteld

makkelijk en snel besteld. Nadien vlug en correct geleverd

14 de setembro de 2026

Hallo,

Bedankt voor je review! Super om te zien dat je tevreden bent; we helpen je graag weer een volgende keer.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

"strooivoedsel voor vogels in uw tuin" het mengel herzien

ik heb 2x 12 kilo graanmengsel gekocht
maar de vogels laten al de kleine zaden liggen, probleem de helft van de zak zijn
kleine zaden;

17 de setembro de 2026

Hallo,

Wat jammer dat de vogels vooral de kleine zaden laten liggen, zeker als die een groot deel van het mengsel vormen. Vogels kunnen behoorlijk kieskeurig zijn en hun voorkeur kan ook per seizoen en soort verschillen. Bedankt voor je duidelijke feedback, we nemen dit graag mee.

Team Natuurpunt winkel

Goede prijzen goede kwaliteit

Goede prijzen goede kwaliteit

16 de setembro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We kregen de bestelde planten in twee…

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie waard.

15 de setembro de 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hout verweerd en trekt krom

Na twee vogel broedkastjes gekocht te hebben, is het nadeel dat het hout na een winter kromtrekt. Dat is jammer.

18 de agosto de 2026

Hallo,

Dankjewel voor je bericht. Wat vervelend dat het product niet naar wens is. Neem contact op met onze klantenservice. Stuur gelijk een foto mee voor een snelle afhandeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering.

11 de setembro de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

op tijd geleverd niets op aan te merken…

op tijd geleverd niets op aan te merken goede service
en je help de natuur een beetje

10 de setembro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De juiste producten voor een goede…

De juiste producten voor een goede prijs,snelle levering 👌

9 de setembro de 2026

Correct verloop

Correct verloop. zoals ik het gehoopt had, geen stress, goed aangekomen, zeer content.

7 de setembro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De door mij bestelde artikelen zijn…

De door mij bestelde artikelen zijn perfect aangeleverd..

8 de setembro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk winkeltje voor meer tuinplezier.

Ruim aanbod, scherpe prijzen en een snelle verzending. De vogeltjes in de tuin zijn eveneens opgetogen.

8 de setembro de 2026

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Altijd heel snelle levering

Altijd heel snelle levering, wat voor mij niet echt hoeft, correcte afhandeling van de betaling. De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

7 de setembro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles wordt altijd op tijd geleverd

Alles wordt altijd op tijd geleverd, heel mooie bijenhotels. En mijn verwende tuinvogels houden van het vogelzang.

4 de setembro de 2026