Veja o que dizem as avaliações
Ordre afsendt første hverdag efter bestilling. Alle bestilte varer var på kager og medsendt. Der var en defekt på den ene vare, som efterfølgende er byttet uden problemer. Dog én stjerne ned, da den... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har flere produkter fra Winkwink.dk, har altid modtaget dem hurtigt, godt pakket ind, de har aldrig fejlet noget, og har altid levet op til forventningen. Al kontakt med kundeservice er foregået... Ver mais
A empresa respondeu
Er rimelig godt tilfreds med min silikone mund/f....., men kunne godt bruge noget meget mere voldsomt.. Men har vel givet mig ca. 50 udløsninger i weekenden og mandag .. Tænker den ville være pe... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Winkwink.dk er en af Danmarks største webshops med lingeri og sexlegetøj. Vi har et bredt udvalg bestående af mere end 4000 produkter. Vores leveringstid er 1-2 dage og vi sender alle pakker i en neutral og diskret emballage. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på 69 13 44 47 eller på mail til kundeservice@winkwink.dk mellem 9-15 mandag-fredag.
Informações de contato
Risbrigvej 10, 6330, Padborg, Dinamarca
- kontakt@winkwink.dk
- winkwink.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Stedet du skal købe, hvis du ikke vil have dine varer
Jeg havde bestilt en dateboks fra Dately, da jeg faldt over et godt tilbud. Jeg måtte dog efter en uge selv skrive til dem for at finde ud af at grunden til der ikke var afsendt noget skyldtes at de ikke havde varen på lager alligevel. Fair nok, fejl sker.
Jeg blev foreslået et delvist anderledes produkt, som jeg afslog. Jeg fandt selv en anden date boks fra Dately som jeg foreslog i stedet, og som på hjemmesiden stod som værende på lager.
Efter en uge for jeg svar fra deres kundeservice. Gæt engang.. de havde heller ikke denne vare på lager og har fortsat ikke opdateret hjemmesiden på trods af at de er blevet opmærksomme på fejl i lagerbeholdning.
De har tilmed trukket pengene få dage efter bestilling... @WinkWink/Scandia Trading ApS, hvordan er det nu lige med lovgivning omkring tidspunkt for opkrævning af betaling ift. afsendelse af ordre... Det burde i vist også lige få styr på.
Jeg annullerede herefter min ordre.
Opdateret d. 6/10/2025:
Jeg skrev for en uge siden til WinkWink, at jeg ønskede en refundering efter mit forløb hos dem. De har fortsat ikke svaret mig eller behandlet min annullering af ordren.
Opdatering 6/10/2025:
Jeg har i dag fået en mail efter seneste opdatering her på siden, om at de nu har iværksat min refundering. Årsagen er ifølge WinkWink, at min mail er endt i deres spam filter.
Helt perfekt!
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig levering, etc. Kan varmt anbefales.
Jeg bestilte vare d
Jeg bestilte vare d. 17 Jan og havde det den 18 Jan, super hurtig levering👍🏻👍🏻👍🏻 så skal det også siges at jeg fik en sms om eftermiddagen at en af varerne desværre ikke var tilgængelig (fejl på hjemmeside) men at jeg kunne få penge tilbage eller vælge en anden vare til x kroner over den bestilte vares pris👍🏻 det gjorde jeg og havde varerne som skrevet dagen efter🤩 så Jeg vil sige en fed oplevelse af en super service🤩🤩 kan kun anbefale winkwink💪🏻👍🏻🤩🤩
Jeg er meget utilfreds med den…
Jeg er meget utilfreds med den oplevelse, jeg havde med dette køb. Hjemmesiden lovede en leveringstid på 1 dag, men min pakke ankom først efter hele 8 dage. Og som om det ikke var nok, virkede produktet heller ikke, da jeg endelig modtog det. Jeg vil kontakte kundeservice for at rapportere problemet og forhåbentlig få en passende løsning.
Stor ros her fra!
Stor ros her fra!
Jeg har fået en serie hjem som hedder "cutie"
Hvor der er forskellige slags vibratoer og intimt lejetøj.
Kvaliteten er virkelig god og skånsom i mod huden, så det er en ren fornøjelse at modtage nogle produkter som lever op til ens forventninger.
Jeg ville klart anbefale folk til at handle hos jer, så de kan få en ligeså god oplevelse som mig.
-Fra en meget tilfreds kunde.
Lynhurtig levering
Bestille produkter fra Winkwink fredag formiddag og modtog dem lørdag aften. Ekstremt tilfreds med både leveringstid og produktet! Handler her gerne igen.
Meget hurtig levering samt svartider
Meget hurtig levering. Fik dog en fejllevering.
Skrev med deres support, ekstrem hurtig responds tid. Og allerede kort tid efter, så havde han samtlige løsninger.
Kan klart anbefale dem
Utroligt hurtigt levering
Utrolig hurtigt levering, den bedste kundservice og de fedeste produkter til gode priser på hjemmesiden!
Udover det så er Jeg er KÆMPE fan af på sociale medier! :-D
Kundeservice i verdensklasse
Lars fra kundeservice var super behjælpelig og lynhurtig til at svare på spørgsmål. Jeg er blevet yderst godt behandlet hos WinkWink.dk, og handler glædeligt her igen. Lynhurtig levering, gode priser og et spændende sortiment.
Super fine ting jeg har modtaget
Super fine ting jeg har modtaget, god kvalitet og gode priser 😀
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her 👍😉
Kan kun sige at jeg er blevet meget…
Kan kun sige at jeg er blevet meget tilfreds Knus
God hjemmeside og gode priser og hurtig…
God hjemmeside og gode priser og hurtig levering
Super hurtig og effektivt.
Service i top
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.