Plaatsen de container met precisie, ik heb weing ruimte maar de chauffeur wist het er goed neer te zetten. Tevens helder over tarieven De opmerking over de matrassen cind ik raar, staat immer bij he... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Klant staat voorop! Al regelmatig containers / grond / zand geleverd gekregen, goede kwaliteit, altijd volgens afspraak en zelfs vaak dezelfde na nog geleverd. Wissels groep is altijd bereikbaar en... Ver mais
Het personeel op kantoor heeft schijnbaar geen verstand van zaken , informatie gevraagd welke container we nodig hadden en blijkt het een veel te kleine container te zijn! Erg jammer had ons veel werk... Ver mais
Ophoogzand besteld en geleverd in de bestelde hoeveelheid. Keurig binnen het vooraf aangegeven tijdblok. In overleg met de chauffeur gestort op de plaats waar ik het wil gebruiken. Prima service en... Ver mais
Detalhes da empresa
Wissels Groep is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1920. Sinds 2012 is de Wissels Groep actief vanuit het nieuwe pand aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9 in Zutphen. We houden ons bezig met 4 hoofdactiviteiten: - Verhuur van afvalcontainers aan bedrijven en particulieren - Overslag, recycling en transport van afval - Transport van bouw- en infra materialen en volume-objecten - Verkoop van zand, grind en grond
Informações de contato
Verlengde Ooyerhoekseweg 9 , 7207 BJ , Zutphen, Holanda
- 0575 526 748
- info@wissels.eu
- wisselsgroep.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Goede en snelle service
Goede en snelle service, van bestelling tot levering en ophalen. Alles volgens afspraak. TOP!!
Een prettig bedrijf fijn geholpen!
Alles keurig volgens afspraak
afvalcontainer
geleverd volgens afspraak voor een redelijke prijs
Top bedrijf
Top bedrijf. Ze helpen waar nodig. En voor een goede prijs.
Goed geregeld allemaal
Goed geregeld allemaal.
Aardige chauffeur
😄
Fijne communicatie en snelle reacties.
Het is allemaal gegaan de bak paste…
Het is allemaal gegaan de bak paste niet op de oprit dus werdt ik netjes gebelt voor een ander altenafief en de bak werdt ook weer netjes optijd oogehaald
Netjes en behulpzaam
Zeer tevreden
Zeer tevreden met de levering en het snelle ophalen van een puincontainer
Prima georganiseerd
Vlotte en aangename bediening!
Vlotte en aangename bediening. Keurig op het toegezegde tijdstip. Vriendelijk en behulpzame Chauffeur.
Container zand
Container besteld voor het afvoeren van zand, ging echt super handig via de site en het ophalen ook! Daarvoor voor eerst gebeld met een vraag en heel netjes geholpen en antwoord op mijn vraag gekregen. Allemaal heel goed geregeld!
Wissels heeft bij ons een puin…
Wissels heeft bij ons een puin container en ophoogzand geleverd.
Dit alles volgens afspraak goed geregeld.
Prettig in het contact
Prettig in het contact. Met het plaatsen van de container meedenken met de situatie.
Perfect gedaan wat er beloofd is
Perfect gedaan wat er beloofd is. Afspraak maken ging erg makkelijk via internet.