Witgoed Brigade  Avaliações 1.762

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrouwbaar! Ik werd van tevoren al op de hoogte gesteld hoeveel de reparatie ongeveer zou gaan kosten (afhankelijk van de arbeidstijd). Zeer vriendelijke monteur (Kadir), hij werkte snel, was ne... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vaatwasser (23jaar) kreeg het water niet meer warm. Een soldeerpunt in het moederbord bleek doorgebrand. Het onderdeel is voor deze vaatwasser niet meer te krijgen. Ik hield al rekening met de aa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de conserto de lavadoras e secadoras
  2. Assistência Técnica de Eletrodomésticos
  3. Oficina de Produtos Elétricos
  4. Consertos

Witgoed Brigade is de Nr. 1 Witgoed reparatiedienst van Nederland. Met 48 ervaren en gecertificeerde monteurs verdeeld over het land repareren wij alle merken wasmachines, vaatwassers en drogers. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds onze start hebben we al 160.000 klanten naar volle tevredenheid geholpen. Vandaag gebeld is morgen hersteld!.

Niet goed geld terug garantie

Is een reparatie niet goed uitgevoerd dan heb je recht op een herstelreparatie of je ontvangt je geld terug voor de uitgevoerde extra werkzaamheden.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Money spent, problem never solved

A technician came to my place in December to fix the oven. He told us it was fixed , we payed and he left, no invoice by the way but ok. After a few days we tried to use the oven but the problem he had "solved" was still there. We called him and he came back a week later, said the problem was after all another (strange that he said it was fixed the first time then). Oh well mistakes can happen and we trusted him. It's now April and he hasn't come back. Stopped answering my messages. At the end we payed for a service that was never done. Definitely do not recommend this people. You lose money and the problem is still there.
I'm referring to Witgoed Services Rucphen

19 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de afspraak was snel en efficiënt

de afspraak was snel en efficiënt, de monteur was vriendelijk en snel

1 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Hoi Kees, dank je wel voor je review. Mooi dat je zo snel geholpen bent en dat de monteur prettig en efficiënt werkte. Dat is precies wat we willen.

Oplossingsgericht

Slecht nieuws dat mijn wasmachine was overleden. Desondanks een goede oplossing gevonden met de monteur. Snelle service en vriendelijke omgang

31 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Beste Ankie, bedankt voor je bericht. Fijn dat we ondanks het slechte nieuws samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat je de service als snel en vriendelijk hebt ervaren. We geven dit ook door aan de monteur.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eerlijkheid, daar hou ik van

De monteur Simo was erg aardig en heel eerlijk door te zeggen dat de vaatwasser erg oud is (16 jaar) en het niet meer waard is om het geheel te repareren. Kosten zou boven de € 200,- komen. Ik vind het jammer dat dat niet meer kan en daarom 3 sterren maar niet vanwege de monteur of het bedrijf

11 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Hoi Gerda, bedankt voor je mooie woorden over Simo, dat geven we zeker aan hem door. Fijn dat je onze eerlijkheid waardeert, daar doen we het voor. We proberen altijd te repareren als het nog zin heeft, en anders denken we eerlijk mee over een nieuwe oplossing. Stiekem vinden we dat zo’n beoordeling dan wel iets hoger dan 3 sterren mag 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De monteur kwam op de afgesproken tijd

De monteur kwam op de afgesproken tijd. En had het probleem met geduld en klantvriendelijkheid opgelost.

27 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Dank je wel Lies, mooi dat de afspraak goed is nagekomen en je goed bent geholpen.
We zorgen dat de monteur dit ook terugkrijgt

Witgoedbrigade is een aanrader

Was een enorme vriendelijke monteur die eerlijk vertelde wat er aan de hand was en me goed hielp.

6 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Fijn dat je zo’n goede ervaring had, Lennard. Duidelijkheid en eerlijk advies vinden we belangrijk. We geven je complimenten aan de monteur door!

Komt afspraken na

Komt duidelijk gemaakte afspraken. Efficiënte en effectieve reparatie. Binnen 30 minuten probleem verholpen.

6 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de reparatie snel en duidelijk is uitgevoerd. Daar doen we het voor. We helpen je graag weer als het nodig is.

Top ervaring

Er kwam snel een reactie, keuze in tijd rondom afspraak maken. De monteur was op tijd,werkte netjes en was zeer beleefd en vriendelijk

26 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Fijn om te lezen dat je een top ervaring had, Annemarie. We geven je complimenten door aan de monteur

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Witgoed Brigade, nooit meer

De motor zou stuk zijn. Om dan een verkeerd type motor te monteren was niet slim en leidde tot lekkage.
Na een week is de goede motor gemonteerd waarna de vaatwasser nog steeds niet werkte. Gaf nu een andere foutmelding dan eerst. Na weer veel gesleutel tegen de monteur gezegd om maar te stoppen. Na 3,5 uur werk nog steeds geen werkende vaatwasser. Dat heet dan een snelle reparatie en dan ook nog 150 euro moeten betalen. Na telefonisch contact met Witgoed Brigade is het betaalde bedrag teruggestort (13 april). Daarvoor geef ik ze een extra ster.

10 de abril de 2026

Beste Frans,

Jammer dat de monteur de machine uiteindelijk niet heeft kunnen repareren, Dat kan voorkomen. Daarom heeft u recht op niet goed geld terug. Dat heeft u vandaag ook ontvangen. Daarmee komen wij onze belofte na. Dan siert het u wel als u daarvoor meer dan 2 sterren aan ons toekent. Dit doet niet echt recht aan de situatie. Dit is wel heel erg zuinig van u. groet Team Witgoed Brigade

Nette kerel

Nette kerel, prima werk geleverd en prettig in de omgang

2 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Beste Renato, dank je wel voor je review. Goed om te horen dat het werk netjes is gedaan en dat het contact prettig was. Dat waarderen we. We helpen je graag weer als het nodig is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op het eerste oog leek het fantastisch!

Op het eerste oog leek het fantastisch!

De vaatwasser gaf een foutmelding en na telefonisch contact met Bonnie, de AI-assistent, kreeg ik al een minder prettig gevoel. De beantwoording was slecht en doordat ik mijn probleem steeds moest herhalen, werd het gesprek onnodig lang.

Na het telefoongesprek ontvang je via WhatsApp een link om je aan te melden en een monteur te kiezen. Vervolgens krijg je geen bevestiging en hoor je niks meer.

Vervolgens na wat zoekwerk een aantal telefoonnummers gevonden: De gekozen monteur neemt zijn telefoon niet op en als je belt met de Witgoed Brigade, krijg je opnieuw Bonnie aan de lijn met dezelfde standaardvragen.

Een dag later nog steeds geen bevestiging ontvangen, niets meer gehoord en ook niet teruggebeld. Vervolgens krijg je ineens de melding dat je reparatieverzoek niet is geaccepteerd door de monteur, zonder enige uitleg.

Als je een volledig geautomatiseerde dienst aanbiedt, zorg er dan in ieder geval voor dat er mogelijkheden zijn om in contact te komen met een medewerker. Op deze manier ga ik op zoek naar een andere partij die wél bereid is om te helpen.

8 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Beste B. Schoon,

Onze AI-bot doet zijn werk om snel te helpen, maar we begrijpen dat je er soms niet uitkomt. In dat geval zijn er altijd medewerkers beschikbaar om je verder te helpen.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 030 760 5424 om dit direct door te nemen.
Via Trustpilot hebben we ook gevraagd om je gegevens, zodat we je situatie kunnen bekijken.

We lossen het graag samen met je op.

Witgoed Brigade

Top service

Top service! Snel en met geduld gekeken en opgelost. Dankjewel.

26 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Beste Niki, bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat het snel en met geduld is opgelost. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk prima geholoen

Ik had in eerste instantie een spoed aangevraagd. Ik kreeg hiervan pas annulering op het laatste moment van die dag. Een 2de afspraak werd met een dag verzet ivm uitloop andere klus. Verder wel prima geholpen, helaas na de eerste bezoek kwam de storing al terug net nadat de monteur de straat uit was. Moest helaas weer een week wachten, maar probleem is bij de 2de keer gelukkig volledig verholpen. Vriendelijke monteur met een goede uitleg en tips

8 de abril de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Bedankt Astrid. Goed om te horen dat het bij de tweede keer volledig is verholpen en dat de uitleg hielp. We balen van de verschuivingen en de wachttijd, daar moeten we scherper op zijn. We helpen je graag weer als het nodig is.

Vakkundig en snel

Snelle service, hele kundige monteur. Probleem met de vaatwasser is snel en vakkundig opgelost.

31 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Beste Hendrika, dank je wel voor je review. Fijn dat je goed en snel bent geholpen met je vaatwasser. Dat geven we door aan de monteur. Bedankt voor je vertrouwen.

Monteur was goed

Monteur was goed bereikbaar, kwam op tijd en vakkundig

30 de março de 2026

Resposta de Witgoed Brigade

Goedemorgen Jette, dank voor je positieve review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.