Heel vriendelijk ontvangen door de Dame in Zedelgem, de uitleg was klaar en duidelijk. Ik kreeg een try-out sessie die toch resultaat gaf, daardoor en ook mede dankzij de interessante prijs boekte ik... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik koos voor een VIP glossy behandeling in het centrum in Knokke. Lies verwelkomde mij met een collageendrankje & een heel duidelijk en aangename uitleg. Daarna mocht ik plaatsnemen in een zalige w... Ver mais
Mijn try-out was in het Wittetandencenter in Knokke-Heist, daar kreeg ik een goede uitleg en werd alles stap voor stap uitgelegd. Ik was al aangenaam verrast met het resultaat na 20min, ik naam het th... Ver mais
De mevrouw in het witte tandencentrum in Ieper is heel sociaal en vriendelijk alsook laat ze u comfortabel voelen. Wij hebben een glossy vip duo genomen en zijn er beide heel tevreden van ikzelf ben 8... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
⭐⭐⭐⭐⭐
Al zoveel complimenten gehad over mijn witte tanden! Ik ben echt heel tevreden met de service en het resultaat.
Eerste ervaring
Hartelijke ontvangst! Grondige toch verstaanbare uitleg over de procedure. Pijnloos en na 5 beurten al meteen zichtbaar resultaat. Nu nog 5 beurten over, dus eigenlijk heb ik nu voor gedurende minimum een jaar mooie witte tanden 😊
Vriendelijk ontvangen en alles werd…
Vriendelijk ontvangen en alles werd mooi uitgelegd!
Mijn volgende afspraak staat al gepland 😊
Super !!
Heel erg tevreden van de ontvangst tot en met het eindresultaat .
Dylan is een super lieve gemotiveerde gast .
Voor herhaling vatbaar .
Een echte aanrader
Een echte aanrader
Heel vriendelijk ontvangen en super tevreden van het resultaat.
Echt een aanrader!
Heel vriendelijke ontvangst met goed advies en super resultaat! Duidelijk wittere tanden zonder neveneffecten!
Tevreden klant
Heel vriendelijke ontvangst, goeie behandeling met zichtbaar resultaat en extra info voor de nazorg. Aanrader!
Een glanzend resultaat en super…
Een glanzend resultaat en super vriendelijke service, simpel op en top!
Zeer tevreden en goed geholpen geweest!
Zeer tevreden en goed geholpen geweest! Nette dame ook in de zaak.
Ik ben zeer tevreden van het resultaat…
Ik ben zeer tevreden van het resultaat en de begeleiding.
Aanrader!!!!
Ik ging naar het center in Ieper. Vriendelijk ontvangen, zeer professioneel, duidelijke informatie en advies, zeer tevreden over het resultaat en producten voor nabehandeling. Topprijs. Zeker een aanrader!
Ik ben content
Ik ben zeer content van mijn tanden, ik had hele bruine tanden en ze zijn zichbaar witter.Het is zeker een aanrader