Detalhes da empresa

2. Agência fotográfica
  3. Serviços de fotografia
  4. Estúdio fotográfico

Escrito pela empresa

Hos Witt Studios hjælper vi virksomheder med erhvervsfoto, eventfotografering, portrætter, produktbilleder og professionel videoproduktion. Vi producerer autentiske billeder og videoer til websites, sociale medier, employer branding, kampagner og kundeevents.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling af Martin

Kæmpe anbefaling af Martin! Vi stod med en stor opgave med både medarbejderportrætter og projektvideoer, og Martin løste det med en professionalisme og et overskud, man sjældent møder. Han er lynhurtig til at spotte de rigtige vinkler, og hans efterbehandling af materialet er i absolut topklasse. Det har givet vores branding et massivt løft. Det er her, man får fuld valuta for pengene og mere til

8 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fed energi, professionel fotograf.

Vi har brugt Witt Studios af flere omgange. Martin kommer altid med en mega fed energi, og nogle gode ideer, så man får nogle flere og andre billeder.
Så professionel tilgang til jobbene, og tingene er altid leveret til tiden, og i god kvalitet.

8 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft et rigtig godt samarbejde

Vi har et rigtig godt samarbejde med Witt Studios. Kommunikation, planlægning og udførelse har været professionelt hele vejen igennem, og det færdige materiale lever fuldt ud op til vores forventninger.

Billeder og video har givet vores virksomhed et stærkt visuelt løft, og vi har været meget tilfredse med både processen og resultatet.

Kan klart anbefales til virksomheder, der ønsker professionelt visuelt materiale og en samarbejdspartner, der leverer kvalitet.

8 de janeiro de 2026

Leverer varen hver gang

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Martin. Han er top professionel og meget behagelig at arbejde sammen med. Vi bruger ham både til billeder og videoer erhvervsmæssigt.

4 de maio de 2026

Kære Ishøj Hegn,
Vi takker for de meget fine ord. Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme på besøg hos jer. Og super dejligt at arbejde for jer. Det er altid godt forberedt og det giver bare nogle fantastisk resultater :)

Top professionelt

Jeg har brugt Witt som fotograf både til erhverv og privat, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Martin er top professionel og utrolig dygtig til at fange de rette øjeblikke.
Jeg benytter helt klart Witt Studios igen :-)

30 de março de 2026

Kære Jeanett,

Tusind tak for anbefaling. Vi glæder os allerede til næste shoot :)

De bedste hilsner

Fra idé til handling.

Fra idé til handling.
Fra vi drøftede vores idé, til den var oversat til video, med stor forståelse af budskabet, og videoen var produceret gik ingen tid.
Vores mål med videoen blev ramt som hovedet på et søm, den er levende, fanger seeren og giver præcist vores tiltænkte budskab.

19 de março de 2026

Kære Casper,
Ja, med god forberedelse, kommer det jo nærmest af sig selv.
Super dejlige omgivelser at skyde i, og dejligt I var med på vores ideer :)

Vi glæder os allerede til næste shoot.

fantastisk oplevelse

fantastisk oplevelse
meget professionel udført arbejde

19 de fevereiro de 2026

Kære Steen,
Dejligt at høre. Men det er jo også nemt, med dig foran kameraet :)
Altid en fornøjelse, at komme på besøg i butikken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witt Studios leverer konsekvent skarpe…

Witt Studios leverer konsekvent skarpe og gennemarbejdede billeder af vores erhvervslejemål og ejendomme. Vi har brugt dem i længere tid og er meget tilfredse med kvaliteten. Martin har et stærkt blik for detaljer og finder altid de rigtige vinkler, så hvert projekt fremstår både professionelt og indbydende.

29 de abril de 2026

Kære Casper,
Altid en kæmpe fornøjelse, at være på shoot for jer. Spændende opgaver og et godt flow. Vi takker for tilliden.

Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Martin er super nærværende og god til…

Martin er super nærværende og god til at fange de gode billeder, han er god til at instruere, og bare en hygglig tid mens han tager shoote. Jeg er meget tilfreds med mine billeder.

1 de abril de 2026

Kære Motin,

Tusinde tak for de fine ord.
Og selv tak for et super hyggeligt shoot, med nogle super fine billeder. Sig endelig til en anden gang.

Witt Studios

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais