Veja o que dizem as avaliações
Super webshop & winkel!! Heb daar mijn adidas campus leopard besteld, bleek uiteindelijk te groot, dus omgeruild in een kleinere maat! Goed contact & behulpzaam dacht ook zeker mee! Nu schoenen voor m... Ver mais
Online besteld terwijl de schoenen niet op voorraad waren in de winkel. Ik kreeg feedback via sociale media over de stand van zaken wanneer de schoenen bij hen geleverd zouden worden en daarna bij mij... Ver mais
Detalhes da empresa
Authentic Sneakers,Streetwear & More
Informações de contato
Holanda
- wmifashion.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
de schoenen waren voor mijn vader zijn…
de schoenen waren voor mijn vader zijn verjaardag en zouden binnen 24/48 uur verstuurd worden heb er uit eindelijk 2 weken op gewacht. ik had in tussen tijd contact opgenomen met klanten service zei vertelde me dat het pakketje al verstuurd was na 4 dagen van de bestelling tevens ontving ik het pakketje pas anderhalve week daarna.
Kunt geen contact met ze krijgen
Kunt geen contact met ze krijgen, halveren zelf je bestelling zonder enige reden!
Helft snel bezorgd, helft later
Update, beide schoenen zijn ontvangen! Kwaliteit top.
En n.a.v. de review is er ook contact opgenomen. Fijn!
Originele review:
1 paar van de bestelde 2 paar ontvangen, 8 feb besteld vandaag, 2 maart nog niet het 2e paar ontvangen. Geen reactie op e-mail, maar wel gisteren een aanmeldingsemail van pakket bij PostNL ontvangen.
Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, maar waarom weet niemand 😉
Ik ben zeer tevreden met mijn mooie…
Ik ben zeer tevreden met mijn mooie rode Nikes. Mooie toevoeging aan mijn schoenencollectie. Ze lopen goed in.
Amazing products + amqazing customer…
Amazing products + amqazing customer support (questions detally explained within few moments) + fast delivery. Most likely they have me for life as customer.
Na bestelling van sneakers 3 december
Na bestelling van sneakers 3 december, nu 17 december nog niets ontvangen en zoals zchtbaar is inmiddels bij dhl
Ook na mail contact proberen te krijgen geen reactie.
06 nummer op site altijd in gesprek en geen terugbel actie.....
In de winkel altijd fijn geholpen, maar nu eigenlijk geen enkele service, om een klant die hoopt alsnog zn cadeau te krijgen voor de kerstdagen even te informeren
Jammer dit zo toch te moeten concluderen.
Neemt niet weg, dat ik zo maar weer zou kunnen bestellen. Maar dan moet je zeker geen haast hebben
Het beeld dat ik had besteld werd…
Het beeld dat ik had besteld werd persoonlijk thuis geleverd top!
Niet veel woorden voor nodig
Niet veel woorden voor nodig. Ultieme aanbod voor liefhebbers met de beste service die je kunt krijgen. Bestel al jaren, nooit ontevreden.
Na bestelling duu-…
Na bestelling van mijn schoenen duurde het erg lang- ik kreeg maar geen bericht dat ze onderweg waren. Toen ik mailde met de vraag waarom het zo lang duurde, kreeg ik meteen een mail terug waarin ze vertelden dat de zending met mijn schoenen erin kwijt geraakt was en ze nieuwe voor me zouden bestellen als ik dat wilde, zodat ik niet zo lang meer zou hoeven wachten. En zo geschiede. Al bij al lang gewacht voor ze er waren, maar….keurige en fijne communicatie vanuit service desk en prachtige schoenen ontvangen! Dus heel blij en tevreden!
Ape goud
Bestelling problemen, contact gehad en direct opgelost . Dag nadien bestelling geleverd . Doe zo verder
Ga kijken want het is top
Leuke collectie. Zeer vriendelijke mensen voor vragen.
Ik kom zeker terug om nieuwe items te kopen 😉
Verzending duurde langer dan verwacht
De verzending duurde wel lang maar werd keurig verpakt verzonden en het product is uitstekend
bij WMI fashion schoenen besteld
bij WMI fashion schoenen besteld, levertijd 2 a 10 dagen. Na 10 dagen nog steeds niks ontvangen.
moeizaam contact gehad met WMI, gingen uitzoeken waar de schoenen bleven, helaas zijn zoek geraakt bij de post.. Nu zou ik mijn geld terug krijgen..maar tot op heden nog steeds niks..Waardeloze winkel om zo om te gaan met jullie klanten..
Makkelijk om te bestellen en super…
Makkelijk om te bestellen en super snelle en goed verpakte levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.