Har haft mange gode oplevelser med køb fra Woden - gode sneakers hurtigt leveret! Denne gang måtte jeg returnere, da modellen ikke helt passede mig. Også dette forr er gik hurtigt og problemfrit👍
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte gummistøvler i mocca og oplevede at de flækkede på indersiden ved storetåen og tværs over på begge fødder efter 1 måned. Jeg fik dem erstattet med et par nye, men oplevede desværre det samm... Ver mais
A empresa respondeu
Plejer at elske Woden, har købt deres sneakers adskillige gange. I efteråret købte jeg så et par gummistøvler - de er desværre revnet synkront på begge støvler. Jeg har henvendt mig en del gange over... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service! Jeg har efterhånden købt en del fodtøj fra Woden, både i butikker som i Wodens netbutik - altid til min fulde tilfredshed. Ved min sidste bestilling var jeg lidt for hurtig og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Vi tror på produkter og mennesker, hvorfor vores sko er omhyggeligt designet og produceret af passionerede og dygtige mennesker. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv.
Informações de contato
Balticagade 12 A, 8000, Aarhus, Dinamarca
- +4538400444
- customerservice@woden.com
- woden.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 72% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De blødeste og lækre og lette sko
De blødeste og lækre og lette sko
Har to par og det bliver ikke de sidste.
Fantastisk komfort
Fantastisk komfort, og fodtøj i en rigtig lækker kvalitet. Jeg bruger kun Woden, da det er det bedste til mine sarte fødder. Jeg går rigtig mange timer hver dag, så de bliver virkelig brugt. Nu har jeg så fået min mand med på vognen. Han har for nylig købt et par Melvin støvler i grøn. Han siger de er fantastiske at gå i, og er fuldt ud tilfreds. Han måtte dog gå to størrelser op, end normalt. Det skal man lige huske, da de er meget små i størrelsen
4 x utætte gummistøvler
Fantastisk pasform, fede at se på, men efter at nu ha’ returneret mit 4.par pga at de efter kort tids brug absolut ikke var vandtætte ved snuderne, vil jeg altså ikke anbefale disse støvler som gummistøvler, men som en støvle til brug når det IKKE regner 😬

Resposta da WODEN A/S
Super godt køb
Er yderst tilfreds og rigtig glad for mit køb og ikke sidste gang jeg køber derfra. Støvlerne er bare så gode at gå i og passer rigtig godt.
altid perfekt service under hele…
altid perfekt service under hele forløbet - køb til modtagelse
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Kan varmt anbefale skoene fra Woden. Jeg har flere par, de er smarte og virkelig behagelige at gå i.
Mine fødder er virkelig glade for…
Mine fødder er virkelig glade for woden. 😊 jeg købte Sandaler fra Woden i sommers og gik nærmest kun med dém. Nu har jeg så købt nogle gummistøvler. Og de er altså lige så gode. De er tilmed ret så pæne. Så jeg bruger dem også på dage uden regn. 😊👌❤️
Dejlig købsoplevelse
Dejlig købsoplevelse.
Og så er det bare de blødeste og lækreste varer de har
Super fin oplevelse
Jeg har meget svært ved at finde sko
Jeg har meget svært ved at finde sko, men modellerne Ydun og nora passer perfekt til mine fødder.
Jeg går faktisk ikke i andre sko.
Jeg har prøvet at bestille en anden model, men den måtte jeg sende tilbage, det var der ikke noget problem.
Tilfredsheden hos min datter
Tilfredsheden hos min datter, som fik skoene i julegave.
En hurtig og nem handel. Tak for det
ISA WATERPROOF
Støvlerne er ikke de kønneste jeg har haft, men de sidder virkelig godt på fødderne, og så kan man holde varmen i dem, så jeg er virkelig tilfreds
Lækre støvler, god service
Super service -hurtig levering og…
Super service -hurtig levering og støvlerne sidder perfekt og er som en drøm at have på. Kan varmt anbefales
Bedste sko til problem fødder
Bedste sko til problem fødder, men størrelser (Nora III Leather) er desværre ikke til at regne med. Bruger 39 i én farve, men ikke i en anden. Problemet er sikkert at i ikke får dem produceret i DK, og er nok til det bliver for besværligt, trods god service.

Resposta da WODEN A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.