Har haft mange gode oplevelser med køb fra Woden - gode sneakers hurtigt leveret! Denne gang måtte jeg returnere, da modellen ikke helt passede mig. Også dette forr er gik hurtigt og problemfrit👍
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte gummistøvler i mocca og oplevede at de flækkede på indersiden ved storetåen og tværs over på begge fødder efter 1 måned. Jeg fik dem erstattet med et par nye, men oplevede desværre det samm... Ver mais
A empresa respondeu
Plejer at elske Woden, har købt deres sneakers adskillige gange. I efteråret købte jeg så et par gummistøvler - de er desværre revnet synkront på begge støvler. Jeg har henvendt mig en del gange over... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service! Jeg har efterhånden købt en del fodtøj fra Woden, både i butikker som i Wodens netbutik - altid til min fulde tilfredshed. Ved min sidste bestilling var jeg lidt for hurtig og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Vi tror på produkter og mennesker, hvorfor vores sko er omhyggeligt designet og produceret af passionerede og dygtige mennesker. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv.
Informações de contato
Balticagade 12 A, 8000, Aarhus, Dinamarca
- +4538400444
- customerservice@woden.com
- woden.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 72% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse. Første par var desværre for store, fik pengene retur meget hurtigt. Da jeg købte et par mere gik det lige så hurtigt som første gang.
Og jeg er meget glad for sandalerne, som virkelig har god komfort
Sandaler i verdensklasse
Enkelt og let - super hurtig levering.
De fedeste og blødeste sandaler ever :-)
Mine første par sko var perfekte men…
Mine første par sko var perfekte men andet par var helt forkerte i størrelsen. Det var den samme model men bare en anden farve.

Resposta da WODEN A/S
Jeg er tilfreds med handels oplevelsen
Jeg er tilfreds med handels oplevelsen.
Smuk x woden støvlen er desværre meget smal i modellen.
Men hurtigt leveret.
Sendte også retur og det fungerede fint. Og penge tilbage på kontoen.
Jeg har endelig fået et par sandaler…
Jeg har endelig fået et par sandaler jeg kan gå i, uden at få ondt i fødderne.
Jeg kan klart anbefale Woden sandaler, også til kvinder der har problemer med knyster.
Fedeste sandaler….
Hurtig ekspedition….
De fedeste sandaler jeg nogensinde har haft👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Prisændring
Fin sko, go levering. To dage efter var prisen sat ned med 200kr - øv!

Resposta da WODEN A/S
Virkeligt flotte og behagelige…
Virkeligt flotte og behagelige sandaler!
Jeg købte først et par til mig selv. Siden har jeg købt til mine to voksne døtre. Kan varmt anbefale sandalerne 😊
Fantastiske og behagelige
Købte sandalerne LINE - ZEPHYR MULTI, de er meget behagelige og helt fantastiske at gå rundt i en hel dag. De har gjort min hverdag lettere uden vabler og ømme fødder, da der sidder noget stof imellem, som gør det blødt at gå med, uden at de skraver på huden. De kan helt klart anbefaldes til jer som går meget til hverdag.
Absolut fantastiske sandaler…
Absolut fantastiske sandaler 👏Behagelige og bløde - kan varmt anbefales.
Smukke sandaler
Dejlige at have på
Jeg har handlet en del hos woden
Jeg har handlet en del hos woden. Gode kvalitets sko som jeg ved passer. Nogle gange med gode rabatter.
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk og hurtig service,sendte…
Fantastisk og hurtig service,sendte reklamation på et par sneakers, dagen efter fik jeg besked fra wooden at de godt kunne se der var en produktions fejl på dem, så jeg ville få et nyt par tilsendt 👍
Blistered and bloody feet, material caused burn!
I ordered shoes from the site excited about this zero waste type option. I measured my feet according to the site and ordered a size 40, which is also what I usually wear. I took the shoes on a city trip and I got blisters on my toes on day one. I also got burn blisters on my ankles (was wearing ankle socks) Not sure what material is used there but it literally burned my ankles. My feet got so bad that my ankles were bleeding. Once home, I filed a complaint with Woden. It took them 11 days to process my complaint and all they offered was a 15% discount on a full priced new pair of shoes so I could get a bigger size .... unbelievable. Please be warned!

Bedste anbefalinger
Har handlet hos WODEN flere gange, og har kun haft gode oplevelser. Hurtig levering, og mega gode produkter. Bedste anbefalinger herfra.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.