Bardzo lubię buty Wojas wzór 2156. Są świetne i noszę je od wielu lat. Idealne na lato. Nie ma lepszych. Niestety, od kilku lat zniknął wariant w kolorze nabuku/beżu. Pojawiła się w zamian wersja z b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Towar jest zawsze solidnie zabezpieczony w przesyłkach, koszty przesyłek firma bierze na siebie co jest ogromnym plusem. Czasami ceny są zbyt wysokie ale z czegoś one wynikają więc rozumiem, ale nie u... Ver mais
Pracuję w służbach ochrony, dlatego na co dzień korzystam również z butów służbowych Państwa firmy. Sprawdzają się one znakomicie są bardzo wygodne, solidnie wykonane i dobrze znoszą intensywne użytko... Ver mais
Dostępna szybka pomoc konsumencka i komunikacja mailowa, buty jak zawsze najwyższej jakości. Wysyłka szybka. Kupuję w Wojas od 10 lat. Mam kilka butów od Wojas, w tym trzewiki zimowe od 5 lat, wsp... Ver mais
As pessoas também visitaram
Krótko
Krótko, na temat bez zbędnych formalności, zakup, płatność, dostawa w szybkim terminie.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam sklep.
Dobre i ładne produkty
Dobre i ładne produkty, wysoka jakość!
Szybko i sprawnie
Porządny sklep
Strona internetowa bardzo przejrzysta
Strona internetowa bardzo przejrzysta, ładne zdjęcia i wystarczający opis produktów. Dostawa bardzo szybka .
Buty ladne i wygodne
Buty ladne i wygodne, wysyłka szybka, cena promocyjna.
Buty i torebki firmy Wojas rewelacyjne
Buty i torebki firmy Wojas rewelacyjne
Świeży klient
Mam na swoim koncie dopiero kilka zakupów w sklepie Wojas,ale do tej pory się nie zawiodłam na jakości i na pewno będę wracać
Sklep internetowy wyslal używane buty
Sklep internetowy wyslal używane buty. Nie do pomyslenia! Marka która uwaza sie za premium. Buty za 380 zl przyszly zniszly ze niszczonymi podeszwami i korkami, wszedzie sa obtarcia. Ogromny problem ze zwrotem. Brak chęcią rozwiązania sytuacji a ja chce tylko zwrotu pieniędzy. Widocznie sprawa bedzie musiała zostać rozwiązana przez Rzecznika Praw Konsumenta
Prosty proces zamówienia fajny kody…
Prosty proces zamówienia fajny kody rabatowe super jakość butów
PRZEJRZYSTOŚĆ USŁUGI I PRODUKTU
Wysokiej jakości towar i atrakcyjna cena
Wysokiej jakości towar i atrakcyjna cena
nie oszczedzamy na tym czego nie widać ale czuć na stopie
super design.
super materiały nic niezabrakło
b fajna podeszwa z EVA. Unikat
może jeszcze krótsza jakaś linia bardziej trendy -zakręcona?
Uwielbiam firmę Wojas
Uwielbiam firmę Wojas, mam wiele produktów z tej firmy i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
Świetna jakość butów
Świetna jakość butów, solidność, niezawodność
Wszystko było dobrze
Wszystko było dobrze, zamówienie składa się szybko, wymiary są dobrze dopasowane.
Jestem zadowolony z wyrobów galanterii…
Jestem zadowolony z wyrobów galanterii skórzanej
Piekne wygodne buty
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.