Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!
de medewerkster was erg behulpzaam en veranderde het mandje omdat het anders te lang zou duren met het toezenden van de wol. Enige nadeel is dat als er een kleur niet op voorraad is, ze de rest ook n... Ver mais
Mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst ; status = voorraad maar nog steeds geen bevestiging dat bestelling verstuurd is. Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd.... Ver mais
Bestel er regelmatig, en ze denken met je mee als er een product langere tijd niet leverbaar is.
Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.
Doornepol 5, 5301LV, Zaltbommel, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altijd goede ervaringen gehad. Website is makkelijk in gebruik, duidelijke foto's, de bezorging is altijd snel en je krijgt wat je besteld hebt. Aanrader!

Resposta da Wolplein
Bestelling gedaan op 15 juni, een week geleden dus en betaald, maar nog steeds niets ontvangen.
Ik hier een mail overgestuurd, hoe dit kan en of dit opgelost kan worden.
Het enige bericht dat ik krijg, is of ik een revieuw kan sturen hoe tevreden ik ben!!!😱 Nou niet tevreden dus, maar zeer ontevreden 😖.

Resposta da Wolplein
Uitgebreid assortiment en snelle levering

Resposta da Wolplein
Ze verwerken je bestelling heel snel en het gaat ook heel snel op de post. Het product is altijd zoals omschreven geweest bij mij. Ik bestel altijd hun budgetyarn en het is echt een aanrader als je iets minder geld uit wil geven!

Resposta da Wolplein
altijd goede produkten en snelle levering

Resposta da Wolplein
Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt.
Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment echt een zooitje van maakt. Ze stellen bijna iedere bezorging op dit moment voor minstens 1 dag uit. Helaas hebben jullie toch voor Post. nl gekozen waardoor ik de volgende dag mijn project niet af kon maken., En de opdrachtgever teleur moest stellen door nog een dag te wachten. En dan te bedenken dat ik maar 1 meter te kort kwam.

Resposta da Wolplein
Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd. Weinig geloofwaardig dus.
Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf meer.

Tot heden heb ik nog steeds niets ontvangen heb 7 juni het besteld en betaald

Resposta da Wolplein
Breed assortiment goede service snelle levering koop hier al jaren mijn bolletjes enz.

Resposta da Wolplein
Ik heb niets anders dan lof over wolplein,ik wordt altijd goed geholpen bij advies snel een reactie .
Snelle verzending ook.

Resposta da Wolplein
Inmiddels heb ik mijn volledige bestelling goed ontvangen. De verschillende kleurtjes zijn prachtig. Ben er heel content mee.

Resposta da Wolplein
Ik had een vraag over het patroon en kreeg lekker snel antwoord. Heel fijn.

Resposta da Wolplein
Duidelijkheid dat het op voorraad is. en snelle bezorging.

Resposta da Wolplein
Snelle levering van mooie kwaliteit garen

Resposta da Wolplein
Volop keuze en verzending dezelfde dag.
Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.

Resposta da Wolplein
Zeer snelle levering en super snel op reageren op mail. Ze denken met je mee. Helemaal top!

Resposta da Wolplein
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.