Wolplein Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestel er regelmatig, en ze denken met je mee als er een product langere tijd niet leverbaar is. En altijd vlotte bezorging, vandaag besteld morgen binnen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

de medewerkster was erg behulpzaam en veranderde het mandje omdat het anders te lang zou duren met het toezenden van de wol. Enige nadeel is dat als er een kleur niet op voorraad is, ze de rest ook n... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst ; status = voorraad maar nog steeds geen bevestiging dat bestelling verstuurd is. Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja especializada em lã

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

691 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

416 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kleine teleurstelling

Normaal ben ik super tevreden, maar teveel besteld garen moet binnen 30 dagen teruggestuurd worden, bij andere webshop is dat 180 dagen. Heel jammer dit, volgende keer maar beter tellen wat ik nodig heb.

12 de março de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle beoordeling.
Wij nemen je feedback zeker mee.

Prima kwaliteit breigaren

Prima kwaliteit breigaren. Vlotte levering.

12 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooi assortiment en aardig communicatie

Heel mooi assortiment, goed communicatie met de winkel. Bij gebrek aan genoeg garen constructief en laagdrempelig opgelost. Heel tevreden

10 de março de 2026

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zending wordt niet verstuurd omdat een…

Zending wordt niet verstuurd omdat een artikel niet meer op voorraad is, ook na de termijn waarop het ontbrekende artikel zeker aangevuld zou moeten zijn, wat helaas niet is, worden de overige artikelen niet verstuurd. Wacht nu al ruim 3 weken. Ik word aan het lijntje gehouden en niet correct geïnformeerd

9 de março de 2026

Beste,

Wij zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice over uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak en het langere wachten.

Uw feedback nemen wij mee zodat we onze communicatie en afhandeling in dit soort situaties kunnen verbeteren.

Zeer goed

Zeer goed! Op zondag besteld, en de volgende dag in huis. Dus goede service en goed verpakt.👍

1 de março de 2026

Top winkel!

Wolplein is mn favoriete winkel online om garen en andere benodigdheden voor mijn hobby te kopen. Altijd snel binnen, heldere communicatie. Top bedrijf!

Top!

De website is duidelijk, ruime keuze en vriendelijke prijzen. De levering was vlot.

7 de março de 2026

Fijne site

Fijne site, korting als je lid bent.
Mooie materialen en vlot geleverd.
Keurig!!

7 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De winkel is zeer correct

De winkel is zeer correct, betrouwbaar en zeer prijselijk in vergelijking met andere winkels. Ook zeer vlugge levering, op donderdagnamiddag besteld en vrijdagvoormiddag al geleverd.

27 de fevereiro de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Wolplein

Op de website van Wolplein staat duidelijk vermeld: “vandaag besteld, morgen in huis.” Helaas klopt hier helemaal niets van.

Mijn bestelling werd niet de volgende dag geleverd, maar pas na 9 dagen. Daarnaast bleken twee keer de door mij gekozen kleuren niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk moest ik zelfs een derde keuze maken. Dat is ontzettend frustrerend als je bewust bepaalde kleuren uitkiest voor een project.

Er werd mij beloofd dat alles op donderdag in orde zou worden gemaakt, maar uiteindelijk duurde het wéér 5 dagen voordat ik mijn bestelling ontving. Als verklaring kreeg ik: “Door een kleine storing in ons systeem is uw bestelling vertraagd. Wij waren hier helaas niet direct van op de hoogte.”

Dit vind ik geen acceptabel excuus. Als klant mag je verwachten dat voorraadinformatie klopt en dat bestellingen volgens de belofte op de website worden geleverd.

Al met al een zeer vervelende ervaring. Misleidende levertijden, slechte communicatie en veel onnodige vertraging. Voor mij geen bestelling meer bij Wolplein.

3 de março de 2026

Beste,

Excuses voor de vertraging in onze reactie en de bestelling. Bedankt voor de feedback die u met ons heeft gedeeld.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze meenemen om in de toekomst tot betere oplossingen te komen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snel en betrouwbaar. goed materiaal

bestelling is snel binnengekomen de kleurtjes van het chenille garen zijn precies als de kleuren op mij telefoon .
bedankt tot de volgende bestelling

3 de março de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij deze winkel kun je vanalles…

Bij deze winkel kun je vanalles bestellen het zijn vriendelijke mensen en verzenden de produkten netjes en op tijd en mocht het zo zijn dat het even niet op voorraad is krijg je een mail waarin het word uitgelegd , deze online winkel is zeker een aanrader!🌸

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super service

Alles verliep perfect

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bezorging niet snel.

Bezorging niet snel.
Ik kan er verder nog niet veel over zeggen. Op de site staat voor bepaalde tijd besteld dan zelfde dag verzonden.
Ik heb mijn bestelling 23 februari gedaan, krijg vandaag 2 maart een bevestiging dat ze het aan het inpakken zijn. Dus aardig vertraagd. Niet erg maar misschien dan ook niet vermelden op de site.
Afwachten dus ..

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle feedback.

Graag had ik je verder willen helpen met jouw bestelling. Zou jij daarom mijn informatie aanvraag willen beantwoorden? Dan kijk ik even met je mee.

Snel geleverd

Zoals altijd snel geleverd, goede overzichtelijke website.

25 de fevereiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zondag avond besteld en maandag middag…

Zondag avond besteld en maandag middag al binnen
Keurig verzorgd en alle bollen betroffen ook nog hetzelfde kleurbad.
Snelle en goede communicatie

24 de fevereiro de 2026

Supersnel

In een weekend besteld en de volgende dag op maandag al bezorgd. Prachtige kleuren mooie katoen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geweldig

Geweldig. Super snel geleverd. Zondagavond besteld en maandagmorgen al in huis. Super tof.!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en voldoende keuze

Snelle levering en voldoende keuze. Het patroon was makkelijk te downloaden.

1 de março de 2026

Sylvia - Wolplein.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.