Wood Reformer Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

As a new studio we bought 9 studio oak reformers. They are absolutely amazing. All the comments we get are ‘it’s an amazing studio, but wauw the reformery are so pretty and comfortable!’ ‘The... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week op het open-air event van Wood Reformer zowel het studio model als het foldable model getest - wat een mooie toestellen 😍 Het foldable model is superhandig om op te bergen, maar zelf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tolle Qualität und exzellenter Service! Die Lieferung verlief reibungslos, die Kommunikation war freundlich, und die Maschine sieht fantastisch aus. Wunderschönes Holz, tolles Zubehör, und alles wirk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Equipamentos de Ginástica
  2. Atacadista de Equipamentos para Ginástica
  3. Estúdio de pilates

Wood Reformer is een Belgisch merk van Reformer Pilates toestellen en accessoires. Al onze Pilates Reformers zijn vervaardigd van massief hout (eik en walnoot). Perfect voor die extra warme touch in jouw interieur. Duurzaamheid en kwaliteit vormen de kern van ons werk. Alle toestellen zijn vouwbaar ontworpen, zodat je ze makkelijk kan opplooien en opbergen. Je hoeft geen groot huis of aparte fitnessruimte meer te hebben om aan Reformer Pilates te doen. Wij zijn pas tevreden als jij een mooi toestel in huis hebt waar je elke dag trots op bent en een consistente flow op hebt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

48 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

47 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fonctionne très bien

Très contente de mon appareil! Installation gratuite à domicile avec une explication après 5 jours. Il s'intègre très bien dans mon intérieur.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Merci beaucoup pour votre avis ! C'est un plaisir de lire que vous êtes satisfaite de votre achat. Nous attachons une grande importance à ce que nos clients puissent commencer leur pratique sereinement, c'est pourquoi l'installation à domicile avec les explications techniques fait partie de nos priorités. Nous sommes ravis que le délai de 5 jours vous ait convenu et que l'appareil s'intègre parfaitement dans votre intérieur ! Bons entraînements et profitez bien de votre reformer ! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Compact, compleet en super gebruiksvriendelijk!

Ik ben heel blij met deze reformer. Super makkelijk om op te vouwen en het mooie houten design past perfect in mijn interieur. Super handig dat er een jump board, footstrap en pilates box meegeleverd wordt in dezelfde kleur als de reformer.

29 de janeiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Merci! We hebben er bewust voor gekozen om de Pilates Box, het Jump Board en de Footstrap standaard mee te leveren in dezelfde kleur, zodat het één mooi, esthetisch geheel vormt in je interieur. Dat het opvouwen ook nog eens vlot gaat, zullen onze designers graag horen!

Heel veel plezier met je trainingen en bedankt voor deze mooie review! ✨

Wauw

Super mooie reformer toestellen van top kwaliteit en prachtig design. Ook advies op maat en hulp bij installatie!

29 de janeiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Dankjewel voor de mooie review & leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We gaan voor niets minder dan topkwaliteit mét de nodige service en advies op maat. Merci voor het vertrouwen en geniet van je reformer pilates flows! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na jaren naar studio's te gaan…

Na jaren naar studio's te gaan uiteindelijk de keuze gemaakt om een pilates reformer aan te kopen. Het toestel heeft een prachtig houten design en werd de volgende dag thuis geïnstalleerd met een goede uitleg erbij!

18 de setembro de 2025

Resposta da Wood Reformer

Dankjewel voor de mooie review! Super dat je na al die jaren in de studio de stap naar een eigen reformer hebt gezet. We zijn blij dat het houten design in de smaak valt en dat de installatie en uitleg vlot zijn verlopen. Veel plezier met je trainingen! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met mijn nieuwe Wood…

Heel blij met mijn nieuwe Wood Reformer. De kwaliteit is top en het eiken hout past perfect in mijn interieur! Een aanrader voor iedereen die thuis pilates wilt doen!

21 de janeiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Super om te horen dat de kwaliteit in de smaak valt en dat het eikenhout zo goed past in je interieur. Ideaal om die studio-vibe gewoon naar je eigen woonkamer te halen. Merci voor de aanbeveling en geniet van je trainingen thuis! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit hoger dan verwacht en goede service

Na veel research en het vergelijken van verschillende merken kwam Wood Reformer er prijs-kwaliteit het best uit. Ik heb hem nu enkele weken bijna dagelijks thuis gebruikt, en ben er erg tevreden over: de kwaliteit is hoger dan verwacht, zeer stevig frame en veren die even goed zijn als studio reformers. Het inklapbare ontwerp is super praktisch en makkelijk op te bergen. Ik koos voor de Walnut, die perfect in mijn interieur past. Ook de service was uitstekend; de reformer werd vlot geïnstalleerd op de tweede verdieping zonder lift.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Wat een topbericht! Het doet ons echt plezier dat je na al je opzoekwerk voor ons hebt gekozen.

Het is fijn om te horen dat de kwaliteit en de veren de studio-ervaring bij jou thuis evenaren. Dat onze installateurs de reformer vlot tot op de tweede verdieping hebben gekregen (zonder lift dan nog wel), is exact de service waar we voor staan.

Merci voor het vertrouwen en geniet van je dagelijkse sessies op The Walnut reformer! :-)

Fijne reformer voor thuisgebruik

Fijne reformer voor thuisgebruik. Het hout is van mooie kwaliteit en het inklapsysteem werkt handig. Het is natuurlijk een investering, maar vergeleken met andere merken krijg je hier wel echt een mooi designstuk voor terug in plaats van een metalen frame. De training voelt bijna hetzelfde als in de studio.

15 de janeiro de 2026

Resposta da Wood Reformer

Dankjewel voor de 5/5 review! Fijn om te horen dat het opvouwsysteem en de kwaliteit van het hout in de smaak vallen. Het is inderdaad een investering, maar we zijn blij dat je het ziet als een mooi designstuk in huis in plaats van louter een fitnesstoestel. Dat de training dan ook nog eens aanvoelt zoals in de studio, is exact waar we naar streven. Merci voor het vertrouwen en geniet van je workouts! :-)