Heel fijn, door vakantie gevraagd voor een latere levering, was allemaal geen enkel probleem. Kwaliteit is hoog. Zeer tevreden.
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Ver mais
I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Ver mais
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Ver mais

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het bestelde was op tijd, makkelijk aan te brengen en staat keurig in de panelen

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Zeer tevreden over de materialen die worden gebruikt. De vele toepassingen die mogelijk zijn met de wandpanelen, of een roomdivider, denk aan verlichting, haakjes, planken, en meer. Daar is goed over nagedacht om het onderscheid te maken.

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Snelle levering. Bekend product voor ons, dus we wisten wat er ging komen. Goede kwaliteit.

Resposta da WoodUpp - Netherlands
We hadden al eerder besteld bij woodupp en hun materiaal is van super kwaliteit en snel geleverd geleverd.

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Erg mooie panelen en bijbehorende accessoires. De kleurstalen zijn handig om van te voren te kijken welke kleur het mooiste is op de muur. De panelen waren goed verpakt en werden keurig bezorgd. We hebben ook de bijbehorende spiegel gekocht. Deze is wel aan de prijs, maar is erg mooi. Ook de spiegel was goed verpakt, daar was echt over nagedacht; het uitpakken leek ook wel een beetje op een apple product. De installatie van de panelen was goed te doen en we zijn zeer tevreden met het resultaat!

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Contact was erg makkelijk, en snel. Was iets vergeten te bestellen. Zo geregeld. Levering was erg netjes en de producten zijn erg mooi. En erg makkelijk in gebuik

Resposta da WoodUpp - Netherlands
De geleverde panelen zijn echt super mooi en de levering ging ook vlot
De montage handleiding is duidelijk en het resultaat is echt heel mooi.
Enigste puntje is misschien de prijs die wel hoger is dqn bij de concurrent.
Maar alle kwaliteit heeft een prijs
Overal zeer tevreden.

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Bestelling was perfect levering ook perfect

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Supermooie producten en praktische accessoires die geheel in lijn liggen met het design.

Resposta da WoodUpp - Netherlands
De panelen zijn goed te plaatsen met twee personen. Mijn vrouw en ik hebben op 1 dag twee kamers immens geupgrade. Heel bevredigend om te zien 👍

Resposta da WoodUpp - Netherlands
Snelle, degelijke levering. De producten (viltpanelen) zagen er goed uit.