Fantastisk app som är kanonbra att ha när man behöver akut hundpassning. Fungerar toppen i Stockholm med betygsatta och BankID verifierade och bra människor som passar vår hund.
Veja o que dizem as avaliações
I tried woof it had some good tips in however I think the 30 pounds month a month price will put a lot of people off
Jag vill rekommendera denna smarta och smidiga app till alla hundägare. Fantastiskt service, enkelt och tryggt. Prova, ni kommer inte att ångra er! Lyx i vardagen!
Detalhes da empresa
Woof gör det tryggt och enkelt att hitta hundvakt. Kom igång och välj bland 600+ 3-stegs verifierade hundvakter i Sverige. Woof tar ingen kommission och är gratis att ladda ner. Få eller erbjud hjälp med promenader, hundpassning, övernattning och hämta & lämna. Kom igång och hitta hundvakt eller bli en hundvakt.
Informações de contato
Stockholm, 11437, Stockholm, Suécia
- victorkennedy@woofapp.se
- woofapp.se
Fantastisk app som är kanonbra att ha…
I tried woof it had some good tips in…
Älskar woof!!!
Älskar woof! Så smart och enkel app. Underlättar vardagen enormt! Grymt🙌🏻
Tryggt och bra när man vill hitta hundvakt
Hittade en hundvakt som hette Maria som tog väl hand om Mini.
Smidigt och tryggt.
Otroligt bra app när man inte kan eller…
Otroligt bra app när man inte kan eller orkar gå ut med hunden, alla hundvakter har varit fantastiska och jag älskar hur smidig tjänsten är!
Hitta hundvakt
Hittade en väldigt bra hundvakt åt Zoe. Kändes tryggt och bra. Kommer boka hundvakt med Woof igen👍
Trygg, super smidig app och topp service!
En riktig life saver för alla oss som hybrid jobbar och inte vill betala för hunddagis 5 dagar i veckan!
Super smidig app
Super smidig app, enkel att använda och kul att få tjäna pengar på att gå ut med andras hundar!
Fantastiskt service
Bästa appen jag har sett
Bästa appen jag har sett, väldigt bra idee och jag tycker att alla ska börja andvönda.
Enkel app och så smart
Enkel app och så smart, 10 av 10 ladda ner!!
I had a great experience with Woof
I had a great experience with Woof. Creating a request in search for a dog-walker was easy and it feels safe to be able to track where your dog is at all times in the app.
Helt otrolig app
Helt otrolig app! Så smart och så enkelt! Denna appen borde alla hundägare ha! Tummen upp och 5 av 5 från mig! Bra jobbat Woof!
Otroligt bra service!
Otroligt bra service!
Jag har anlitat Woof för både hämning och hundpassning det har fungerat klockrent.
Som Tiptapp för hundar
Som Tiptapp, fast för hundar! Life saver!
I love Woof!
I love Woof!! Very user friendly & smooth to use!
Äntligen!
Äntligen!! Har väntat på detta, hoppas att ni kan expandera så att fler får tillgång till friheten som detta ger🤩
Funktionellt och snyggt!
Snygg design, enkel att använda👍🏻
Väldigt enkel och smidig app som…
Väldigt enkel och smidig app som underlättar för hundägare!
Solklart bästa appen för hundpassning…
Solklart bästa appen för hundpassning jag sett. Klart mer användarvänlig. Enklare än exv amerikanska Rover. Grym funktionalitet med BankID verifiering, geotargeting och instant payment för hundpassare. Dessutom skapad av två svenska tonåringar. Betyg 10 hade varit lämpligt här✨
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.