Ik sta bij jullie ingeschreven
Ik sta bij jullie ingeschreven. Nooit heb ik woningaanbod van jullie. Maar elke maand moet ik wel betalen. Wel jammer. Gezien de tekorten van woningen in Nederland.

Resposta de WoonConsole
WoonConsole automatiseert jouw zoektocht! Je ontvangt het nieuwste aanbod vrije sector huurwoningen van woning coöperaties en makelaars direct in je mailbox. Door heel Nederland
Randstad 22 46, 1316BZ, Almere, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de WoonConsole
Dit is een SCAM!! Trap er niet in!!
Op 5 mei ben ik een maandabonnement aangegaan. Nooit heb ik een mail van jullie ontvangen met woningaanbod. Op 28 mei opgezegd maar toch extra maand in rekening gebracht omdat jullie 1 maand opzegtermijn hanteren?? Wat is dit voor oplichterij?
Heb bij verschillende diensten zoekopdrachten uitgezet die overigens veel hulpvaardiger waren en niet een maand opzegtermijn hanteren wat schandelijk is omdat je meestal opzegt als je een woning hebt gevonden.
Nu word ik gebombardeerd met mails, sms en brieven met dreigingen incassobureau.

Resposta de WoonConsole
I found an ad on Facebook. I called back the number provided and it turns out it's this company. When I suggested that I send him State Mantas from my account and my contacts, the gentleman told me that I have to pay some package of 20 euros anyway.
This is absurd, I see in the advertisement that there is an offer available, I say that I want to send the documents related to the application for this apartment, such as my statements from the account, and the man I'm calling still explains to me that I have to buy some package. Since I'm looking for an apartment I've already paid for four such sites and none of them have any results because I haven't found an apartment yet. Every site where you have to pay to look for an apartment is a scam.

Resposta de WoonConsole
Ben verbaasd door de 5-sterren reviews die dit bedrijf krijgt. Ik betaal €14 per maand voor de woningalerts van Woonconsole, maar ontvang geen enkel bericht per e-mail – ook niet in mijn spam. Tot mijn frustratie zie ik pas bij het inloggen op de website dat er wel degelijk woningen zijn geweest die perfect passen bij mijn zoekprofiel. Tegen die tijd is het helaas vaak al te laat om te reageren.
Een woningalertdienst hoort juist proactief te informeren, zeker als je ervoor betaalt. Nu moet ik alsnog alles zelf handmatig in de gaten houden. Dit maakt de dienst in mijn ogen totaal onbetrouwbaar en z’n geld niet waard. Na afloop van mijn contract stap ik over en zal ik Woonconsole absoluut afraden in mijn omgeving.

Resposta de WoonConsole
Snelle alerts voor €9 per maand, veel huizen, dit is een van de beste deals voor een woning bot platform. Ik heb het vergeleken met duurdere websites en woonconsole was soms zelfs nog wat sneller. IMO de beste website voor huurwoningen.

Resposta de WoonConsole
Veel woningen komen online en het werkt goed tot zo ver. Ik ben erg benieuwd.

Resposta de WoonConsole
Netjes opgelost met af te zeggen van de abonnement dankjulliewel

Resposta de WoonConsole
Ik heb Woonconsole 6 maanden gebruikt en het werkt op dezelfde manier als de bekende duurdere platformen van de reclames. Ze verzamelen woningen van andere sites en sturen je een email bij elke nieuwe match. Woonconsole is mijn favoriet omdat het de goedkoopste is en geen fratsen heeft met opzeggen.

Resposta de WoonConsole
Ik heb een proefabonnement afgesloten.nu zit er 1 jaar en moet blijven betalen. Oplichters trap er niet in. En je krijgt binnen 2 dagen incasso brief dat je betalen.
Groetjes

Zogenaamd heb je 3 verschillende abbonement keuzes waarvan
[1] eerste week gratis daarna 29,95
[2] 6 maanden 14,33 per maand
[3] 12 maanden 9,98 per maand
Ik had de nummer [1]
En wat krijg ik ? een brief van woonconsole dat ik betalings achterstand heb. En het binnen een temijn moet betalen en dat er anders incasso kosten bij komen.
Je wordt gewoon belazerd waar je bij staat.
Oja en telefonisch ook niet bereikbaar

Resposta de WoonConsole
Laat je niet misleiden. Alle positieve reviews zijn geplaatst door bots en nep-accounts. Als je op de accounts klikt zie je dat ze “toevallig” positief hebben gereageerd op meerdere verhuur platforms en eenzelfde fietsenwinkel.

Resposta de WoonConsole
Gratis proefabonnement afgesloten gelijk de andere dag geannuleerd dezelfde dag ging namelijk niet. Er staat dat je 14 dagen bedenktijd hebt alleen nu krijg ik een rekening dat ik €29.95 moet betalen omdat ik niet op tijd op gezegd zou hebben. Heb screenshots gestuurd van de opzegging alleen daar staat helaas geen datum bij van de dag van opzegging.

Resposta de WoonConsole
Ik heb een betaald account van €9,98 per maand genomen voor 12 maanden, en daar ik wel tevreden mee. Veel aanbod en dankzij de e mailmeldingen kon ik snel reageren. Veel goedkoper dan andere websites. Opzeggen ging ook zonder gedoe, wat fijn is. Voor de prijs is het het zeker waard.
WoonConsole heeft alle huizen, wat super handig is. Het duurde soms wel even voor ik iets hoorde van de klantenservice omdat hun mails in mijn spam belandden. Het kostte wat tijd, maar het is goed gekomen.
De site werkt fijn en je snapt snel hoe het allemaal werkt. Sommige huizen zijn wel echt snel weg, maar dat is tegenwoordig overal zo. Het helpt om snel te reageren, vooral als je een email krijgt over nieuwe woningen.
WoonConsole is makkelijk in gebruik en fijn om eindelijk een keer niet opgelicht te worden door een huizen platform. Ik heb ondanks de lastige woningmarkt toch een leuk plekje gevonden. Het werkt allemaal simpel en duidelijk.
Wij hebben een nieuwe huur woning via een makelaar dankzij woonconsole. De klantenservice is heel erg aardig en heeft mij goed geholpen.
Eerlijk en goed geholpen door de mensen van woonconsole

Resposta de WoonConsole
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.