Workshoppers.nl Avaliações

Detalhes da empresa

1. Organização de Eventos e Cerimonial
  2. Entretenimento para Empresas
  3. Empresa de Organização de Eventos

Workshoppers helpt je bij het organiseren van inspirerende, gestructureerde en succesvolle workshops. Of het nu gaat om motiveren, verbinden of vermaken – Workshoppers regelt het tot in de puntjes!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rapworkshop op de middelbare school

Ik heb de rapworkshop geboekt voor onze school, Aeres VMBO Maartensdijk, en wij zijn als school erg tevreden over hoe dit is verlopen. Ondanks de lastige periode aan het einde van het schooljaar wist Thomas de leerlingen op een leuke en enthousiaste manier mee te krijgen. De leerlingen hebben plezier gehad en ook vanuit de docenten kreeg ik achteraf positieve reacties over de workshop. Daarnaast was de samenwerking vooraf erg prettig. Thomas dacht goed mee, was flexibel en goed bereikbaar. Dat maakte het erg fijn om de workshop te organiseren en te boeken.

Kortom: een leuke, enthousiaste workshop en een prettige samenwerking. Zeker een aanrader voor andere scholen!

8 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inspirerende en goed georganiseerde workshopervaring! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb onlangs een workshop gevolgd bij Workshoppers en ben ontzettend positief over de hele ervaring. Vanaf het moment van inschrijven tot de afsluiting van de sessie was alles professioneel geregeld. De communicatie vooraf was duidelijk en vriendelijk, en op de dag zelf verliep alles soepel.

De trainer was niet alleen deskundig, maar ook erg enthousiast en wist de groep goed te betrekken. De inhoud van de workshop was direct toepasbaar in de praktijk, en de interactieve opdrachten zorgden voor een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Je merkt dat Workshoppers veel aandacht besteedt aan de kwaliteit van hun programma’s.

Ik ging naar huis met nieuwe inzichten, inspiratie én concrete tools die ik meteen kon gebruiken. Absoluut een aanrader voor iedereen die zichzelf of zijn team verder wil ontwikkelen!

2 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas is een oprecht en eerlijk…

Thomas is een oprecht en eerlijk persoon die mensen graag verder helpt en van eerlijke onderbouwde feedback voorziet.
Zijn manier van aanpakken en communiceren is ook vermakelijk en heeft een bepaalde jus wat het erg leuk maakt!

Top!

26 de março de 2025

Super. Zeker aan te raden

Helemaal niks om over te klagen. Alles ging super smooth en communicatie was meer dan top. Bedankt!

15 de maio de 2025

Resposta da Workshoppers.nl

Bedankt Kyan, het was top!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne ervaring met deze partij

Hele fijne ervaring met deze partij. Leuk enthousiast team, duidelijk, goede communicatie. Zeker een aanrader!

12 de maio de 2025

Dankjewel Lisa!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader, deze workshops zullen je veel leren!

Thomas is een enorm harde werker, die ook nog eens precies weet waar hij het over heeft. Die combinatie zorgt ervoor dat hij fantastische workshops kan geven! Zeker een aanrader voor mensen die het meeste willen leren.

27 de maio de 2025

Dankjewel! Het was gezellig 🤝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top ervaring met Workshoppers.nl!

Top ervaring met Workshoppers.nl!
Soepele boeking, duidelijke communicatie en een superleuke workshop. Alles was goed geregeld en de begeleider was professioneel én enthousiast. Zeker een aanrader voor een leuke groepsactiviteit!

24 de maio de 2025

Dankjewel voor het vertrouwen Naomi! 🤝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas is bekwaam en leeft zich goed in…

Thomas is bekwaam en leeft zich goed in naar de wens van de klant. Hij is enthousiast en brengt met de nodige humor een gezellige sfeer. En gebruikt dat om professioneel de workshop te geven.
Ik ben erg enthousiast en kan hem vanharte bij u aanbevelen.

16 de maio de 2025

Dankjewel Johan! Het was een fijne samenwerking 🤝

Hele fijne ervaring met Workshoppers

Hele fijne ervaring met Workshoppers! Ze hadden prachtige workshops georganiseerd vol enthousiasme. Snelle en nette communicatie en alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben ontzettend genoten van de workshops en ze waren erg leuk om aan mee te doen. Echt een grote aanrader!

26 de maio de 2025

Dankjewel Roxy! Het was een mooie dag! Thnx voor je vertrouwen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superblij met mijn ervaring!

Superblij met mijn ervaring bij Workshoppers! Thnx Thomas en Esther! Het contact was echt persoonlijk, wat het meteen heel relaxed maakte. Alles was top geregeld, dus nergens gedoe of onduidelijkheid. De communicatie? Heel helder, ik wist altijd precies wat er speelde. En de docenten? Echt geweldig! Ze weten waar ze het over hebben en maken het ook nog eens erg leuk. De samenwerking voelde echt fijn en ontspannen, precies wat je wilt als je zoiets wilt organiseren. Ik kan Workshoppers zeker aanraden!

26 de maio de 2025

Resposta da Workshoppers.nl

Het was fijn met je te werken Floriaan!

Fijne ervaring

Ik heb een erg fijne ervaring met workshoppers! Ze zijn erg betrouwbaar en duidelijk capabel in het organiseren van workshops. Leuk contact en uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat!

1 de maio de 2025

Resposta da Workshoppers.nl

Dankjewel Thijs! Bedankt voor je vertrouwen!