Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nick var ude at fikse nogle ting i min lejlighed gennem min udlejer; og det gik som smurt - Jeg kan til enhver anbefale WP Ejendomsservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektiv og ordentligt fix af to mindre ting i lejligheden. Enorm høflighed og god energi fra Nick, der udførte et fremragende arbejde. Kan klart anbefales!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WP Service har været en fornøjelse at samarbejde med! Nick og teamet har fuldstændig styr på det, og de gjorde hele processen overskuelig og nem og jeg har følt mig tryg i det hele. Utroligt hjælpsomm... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Limpeza Comercial
  2. Jardineiro
  3. Companhia gestora de propriedade
  4. Serviço de limpeza de janelas

Escrito pela empresa

WP Service ApS er et ejendomsserviceselskab, som er beliggende i det centrale Aarhus C, hvor vi også har det meste af vores daglige aktivitet. Vi udfører primært ejendomsservice hos ejerforeninger, erhvervsejendomme og private ejendomme. Kvalitet og kundetilfredshed er for os de vigtigste parametre, som vi bruger til at måle effektiviteten af vores arbejde med. Vi plejer gerne at sige ”hellere 10 % for meget end 5 % for lidt”. Denne tilgang kommer altid vores kunder til gode. Vi er et ejendomsserviceselskab, som med stolthed sætter en ære i at tage ansvar og tilbyde professionel ejendomsservice i et attraktivt prisniveau. Vi går meget op i vores kunders velbefindende, og det er vigtigt for os, at alle vores kunder får den bedste ejendomsservice for hver en krone. Samtidig lægger vi vægt på at være synlige og effektive, ligesom det også er vigtigt for os at være i øjenhøjde med alle ejendommes beboere samt det bestyrende led i ejendommen. For os er kundetilfredshed et mål i sig selv. Vi har en vision om at gøre op med utilfredsstillende serviceydelser. Ofte bliver serviceydelser ikke udført til kundens fulde tilfredshed og er ydermere overbetalte, og den branchetendens ønsker vi at gøre op med. Derfor går vi mod strømmen og tilbyder vores serviceydelser til meget konkurrencedygtige priser og altid baseret på et skræddersyet tilbud til kunden. Vores mission er at blive en veletableret servicevirksomhed både lokalt og nationalt. Det er med målet om at tilbyde en god, fair og kvalitetsbevidst service til alle vores kunder. Vi ønsker at minimere de fordyrende administrative mellemled, som ofte findes i en servicevirksomhed. På den måde kan vi tilbyde vores kunder ejendomsservice for alle pengene.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kvalitet af gulvvask

Kvaliteten af WP’s arbejde er elendigt og matcher på ingen måde deres enormt høje pris. Desuden rydder de sjældent op efter sig. Gulvene bliver ikke vasket rene men kun tørret overfladisk over. WP’s arbejde kan IKKE anbefales.

Hej
I forholder jer ikke til kritikpunkterne.
Gulves vaskes IKKE grundigt, som I påstår. Om I har en fast procedure eller ej, så slaskes gulvet kun overfladisk over, og bliver på ingen måde dybderenset. Selv overfladiske pletter forsvinder ikke efter jeres `vask`. Hvis I ville bruge lidt mere tid på rengøringen, end de typiske 15 minutter I er her, kunne det sikkert blive bedre.
Desuden vil det være rart, hvis I vil rydde op efter jeres besøg.

24 de abril de 2023

Hej S.L.

Tak for din anmeldese.

Vi har helt faste procedurer for hvordan rengøring af opgange forgår, så vi altid sikre os et højt niveau af kvalitet i vores arbejde.

En del af denne procedure er bl.a. at alle paneler, balustre, repos og trin støvsuges grundigt samt at alle flader som vindueskarme og postkasser tørres, hvorefter trin, repos og gulv vaskes med mikrofibermopper og opblandet sæbevand som giver gulvet pleje.

Efter hver arbejdsopgave tages der billeder som gemmes til dokumentation for kvalitetssikring.

Hvis du skriver en mail til os med hvilken opgang det drejer sig om, så vil vi meget gerne kigge ind i det.
For at sikre en god service vil vi gerne tilbyd opgangen en ekstra rengøring på vores regning, så vi er sikker på at alt er som det skal være.

kontakt@wpejendomsservice.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superservice med smil på læben

Jeg er supertilfreds med WP service. Alexander kom forbi til en nærmest umulig opgave; en skæv gammel dør, der ikke havde kunnet lukkes i mange år. Døren blev høvlet til og lukker nu fint igen.

29 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super effektive og kan løse stort det…

Super effektive og kan løse stort det alle de små problemer i husstanden som den almene borger ikke lige kan fikse 🙌🏻

10 de fevereiro de 2023

Hej Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes om vores kvalitet og service.

Kan kun anbefale WP Service

Kan kun anbefale WP Service, altid ren og i orden, vi bruger dem i vores ejendom.
Har lige brugt deres håndværker service til udskiftning af tre kælderdøre, ingen ekstraregning, alt er bare i orden.

1 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rar, effektiv og professionel hjælp

Nick trådte ind i lejligheden og skabte sig et hurtigt overblik over de 4-5 ting der skulle ordnes stort og småt. Hele seancen tog ikke mere end 30 minutter og det inkluderet også en lille hyggelig snak. Nu spiller vores lejlighed igen. Tak for det professionelle og effektive arbejde.

Mvh. Svend og Anne Marie

17 de outubro de 2022

Hej Svend,

Vi er glade for at i er tilfredse med servicen og arbejdet der er udført. :)

Vh.
WP Service

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Godt men dyrt

Yder et godt stykke arbejde, dog dårlig kommunikation og forventningsafstemning i forhold til pris og arbejdstimer.

15 de setembro de 2022

Hej Max,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Vi er glade for at i kan lide det stykke arbejde vi har udført for jer. Vi er mindre glade for at I har oplevelsen af dårlig kommunikation og forventningsafstemning, da en af vores mål er høj kundetilfredshed på alle vores opgaver.

Vi udføre normalt ikke rengøring for kunder som ikke har en fast serviceaftale, hvilket er grunden til at vi har udført arbejde på timeløn hos jer.
Ved besigtigelse af opgaven vurdere vi at det tager 1-2 timer at udføre. ved udførelsen ser vi at det tager 3 timer at udføre arbejdet så det lever op til vores standart af rengøring. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hvilket er grunden til at vi er gået lidt over tid på jeres opgave.

Hvis i ønsker at oprette en fast serviceaftale med os, så vil jeg gerne tilbyde jer første måned uden beregning. :)

Kontakt mig gerne direkte på kontak@wpejendomsservice.dk eller på tlf. 60548386.

Vh,
WP Service ApS

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

stop med at spam postkasser

ingen remlamer betyder også i ikke skal smide jeres skod i alle vores postkasser. hele opgangen flyder fordi ingen gidder jeres reklamer

OPDATERING: har sendt jer en mail med billede af nej tak reklamer mærket på vores postkasse og i er aldrig vendt tilbage så det var vist bare løgn at i ville gøre noget.

27 de agosto de 2022

Hej Tobias,

Tusind tak for din henvendelse.

I forbindelse med uddeling af markedsføringsmateriale er alle vores medarbejdere instrueret i ikke at uddele materiale i postkasser med mærkater hvor der står ''reklamer nej tak''.

Hvis det er tilfældet at du har modtaget materiale selvom du havde markeret at du ikke ville modtage den slags reklame, så er du meget velkommen til at sende mig en mail med et billede af din postkasse.

Viser det sig at fejlen ligger hos os, så vil vi gerne tilbyde en rengøring af jeres trappeopgang på vores regning.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh.
WP Service ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais