Wrap-LabAvaliações

Detalhes da empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. Designer Gráfico
  3. Construtora de Interiores

Welkom bij Wrap-Lab, gespecialiseerd in interieur wrapping en belettering. Wij transformeren jouw ruimtes met hoogwaardige folies, waardoor interieurs en keukens een compleet nieuwe uitstraling krijgen – zonder hak -en breekwerk en gewoon op locatie bij jou thuis of op kantoor. Ontdek hoe wij met vakmanschap en passie jouw omgeving verrijken.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over het werk van…

Super tevreden over het werk van Wrap-lab.
Onze keuken is echt als nieuw geworden en ziet er weer modern en strak uit.

Ze kwamen snel langs om de mogelijkheden te bespreken en namen hier uitgebreid de tijd voor. Door de vele stalen en keuzemogelijkheden konden ze heel goed visualiseren hoe de keuken uiteindelijk zou worden. Dat maakte het kiezen een stuk makkelijker en was dan ook snel geregeld.

De afwerking is superstrak, zonder luchtbellen of losse randen. Mooie strakke hoekjes en alles werd netjes achtergelaten. Ook een week later zit alles nog perfect vast en ziet het er top uit.

Het resultaat oogt alsof er een compleet nieuwe keuken geplaatst is, maar dan voor een nette prijs. Zeker een aanrader voor deze toppers!

6 de junho de 2026

Topper

Een rustige jongen, die met je meedenkt, je goed adviseert en net werk aflevert. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!

12 de junho de 2026

Resposta da Wrap-Lab

Graag gedaan, veel plezier ermee!

Toppertjes

Toppertjes! Betaalbaar, meedenkend, zeer behulpzaam, vriendelijk.
Prachtig werk geleverd!

4 de junho de 2026

Resposta da Wrap-Lab

Heel graag gedaan, veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een badkamer meubel laten…

We hebben een badkamer meubel laten wrappen.
En die is heel mooi geworden in hout look met reliëf , ziet er compleet anders uit.

Hij werkt heel netjes en neemt echt de tijd. Ook bij het uitzoeken uit zijn enorme keuze aan folie die echt heel dik en stevig zijn.
De kwaliteit van de folie is echt duurzaam.

En nu gaan ze ook de keukendeuren vervangen met nieuwe grepen.
Dat regelen ze dus ook als je deuren niet meer geschikt zijn om er folie overheen te plakken. Werken ze samen met een bedrijf die deurtjes op maat maakt.

Je kunt zelf een keuze maken uit de folie gewoon bij je thuis met jou lichtinval en vloer, voor de beste kleur en structuur.

Hij denkt heel creatief met je mee en geeft je goede adviezen uit ervaring .
Komt heel vriendelijk en geduldig over.
Kwaliteit en afwerking is prioriteit bij hem.

20 de maio de 2026

Resposta da Wrap-Lab

Heel graag gedaan, veel plezier ermee!

Keuken make-over van topkwaliteit

In november 2025 onze keuken laten doen en nog steeds superblij dat we deze keuze hebben gemaakt! Dit bedrijf werkt snel netjes en denkt mee met de wensen vanuit ons. Dit bedrijf is een aanrader voor degene die snel een verandering in hun huis willen aanbrengen! Nogmaals bedankt voor de geleverde service.

20 de novembro de 2025

Resposta da Wrap-Lab

Bedankt Nico, heel graag gedaan!

Prima gewerkt

Prima gewerkt , klaar in 1 dag ! Netjes en vlug , veel keuze in materiaal . Heb een hele nieuwe keuken . Bedankt 👍🏽

14 de agosto de 2025

Dankjewel Carin!

Aardige,behulpzame mensen!

Aardige,behulpzame mensen!

Weten advies te geven wat past bij keuken! en eventueel woonkamer.

Ik zou ze zeer zeker adviseren! ze werken nauwkeurig en letten op alle details.

24 de março de 2026

Resposta da Wrap-Lab

Bedankt Inge, heel graag gedaan en veel plezier met je "nieuwe " keuken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf, vakkundig en vriendelijk

Hele leuke sociale jongen die super strak en mooi werk levert, rustig komt overleggen over de enorme keuze aan folies,wij wilden aanvankelijk onze keuken compleet vervangen maar hebben toen gekozen voor het laten wrappen van de keuken, die ziet er nu compleet anders uit voor een aanzienlijk lager bedrag, wij zijn super tevreden en kunnen Wrap-Lab zeker aanraden, bedankt!

8 de abril de 2026

Resposta da Wrap-Lab

bedankt voor je leuke review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.