WILLIAMS WORLD TOURS ApS Avaliações 38

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du tror du har overblikket og de bedste priser på Momondo, Hotels og andre sites så er du helt væk! Vi bruger altid WWT når vi booker rejser. Med Roberts mangeårige erfaringer og kæmpe netværk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service hurtige svar på vores spørgsmål Virkelig kompetent og tager ansvar Flyvning fra Beirut til København gik som planlagt og var en kæmpe mulighed for de strandede dansker for at komme hje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid købt rejser igennem WWT og har altid fået det jeg gerne ville uanset om det gjaldt ruterejser eller større en rejsepakke så har servicen og forventningerne til det jeg har fået altid vær... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling herfra

Vi bruger altid WWT når vi booker rejser. Med Roberts mangeårige erfaringer og kæmpe netværk er der altid garanti for en vellykket rejse og gode oplevelser.
Robert har altid det store overblik om hvilke ruter, stopovers, hoteller som er bedst. Tak for at spare mig for en masse timer og besvær💪
Den bedste anbefalinger herfra.

2 de janeiro de 2023

Kære Niels,
Tusinde tak for den flotte anbefaling af både WWT og min person. Det betyder ekstremt meget for mig at vide at vores kunder er glade for vores måde at give service samt håndteringen af rejserne.
Bh. Robert WWT.DK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt fantastisk rejse med Robert…

En helt fantastisk rejse med Robert William tours. Mine kone har manglet 3 bagage a 23 kg siden 2 August.

Robert har hjulpet mig gennem hele processen, selv om Turkish Airlines som min kone fløj med, ikke svarede på min korrespondance, så var Robert den der skrev til dem og hjalp mig gennem hele processen.

Den service, den venlighed, den ro, den tro om at få bagagen tilbage efter den var blevet fundet, gav mig håb.

I dag modtog vi vores bagage efter 2 måneder, bagagen var ikke blevet sporet uden Roberts hjalp, vejledning og ro.

Derfor er jeg super taknemmelig og kan kun anbefale at man booker billet gennem Robert William tours.

Tusind tak Robert. Du er fantastisk.

27 de setembro de 2022

Kære Adham Zamzam,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af wwt.dk. Vi er blot glade for at kunne bidrage og hjælpe med at få din hustrus baggage tilbage.

Dbh. Robert William Assaad/ Williams World Tours

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været på en helt fantastisk…

Vi har været på en helt fantastisk rejse med Williams Worlds tours til Seychellerne.
Ferien var meget fint tilrettelagt med en passende længde. Robert har været yderst hjælpsom til at besvare alle vores spørgsmål og komme med forslag til den helt perfekte sammensætning for os.
Der er skal også være stor ros til de samarbejdspartnere de har udvalgt. Vi har følt os i trygge hænder, og der blev taget godt af os hele vejen.

Hele vejen igennem har vi haft en oplevelse af professionalitet, forståelse og engagement for at skabe de bedst mulige rejseoplevelser og betingelser for os.

Der er bestemt ikke en finger at sætte på, de levede fuldstændig op til vores forventninger.
Vi vil anbefale alle eventyrslystne og folk, som gerne vil have en kæmpe oplevelse, at tage en tur med Williams worlds tours!

Vi har fået en oplevelse for livet med denne rejse.

Tusind tak for dejlig oplevelse Robert!

22 de agosto de 2022

Kære Sara,

Det glæder mig, at I synes godt om vores rejser til Seychellerne. Vi sætter en ære i, at have glade ferie rejsende.
Tusinde tak for støtten.
Williams World Tours ApS/ Robert William Assaad

Top service

Har altid bestilt mine billetter igennem WILLIAMS WORLD TOURS. Det hele spiller bare og servicen er i top!

20 de julho de 2022

Kære Karim,

Tusinde tak for støtten!

Mvh. Williams World Tours ApS

Verdensklasse service

Super god service, kan varmt anbefales.

20 de julho de 2022

Kære Yahya,

Vi sætter stor pris på jeres support og opbakning.

Mvh. Williams World Tours ApS

Seychellerne juni 2022

Netop hjemkommet fra WWT's ø-hoprejse til Seychellerne vil vi gerne komplimentere Robert for en virkelig interessant, veltilrettelagt og helt igennem fantastisk tur. Alt, flyrejse, intern transport med katamaran og Twin-Otter og hoteller fungerede optimalt og med høj standard. Jeres lokale agent, 7 South, var yderst pålidelig og opmærksom og hentede og bragte os omkring uden den mindste afvigelse. Det var fantastisk at opleve de forskellige øer i en passende blanding af længden og variationen af opholdene, med hotellerne og maden af fin kvalitet. Også Robert's assistance og hjælpsomhed ved vores planlægning af rejsen og tilrettelægning af alle detaljer vil vi takke for. Vi kan kun give WWT og Robert den bedste anbefaling og drømmer allerede om at kunne vende retur til Seychellerne.
Mvh. Liliana og John Jensen, Frederiksberg

1 de julho de 2022

Resposta de WILLIAMS WORLD TOURS ApS

Kære Liliana og John Jensen, Tusinde tak for jeres pæne anmeldelse. Det varmer meget, at I er tilfredse med os. Vi glæder os til at byde jer velkommen næste gang I skal ud og opleve verden.

Med venlig sommer hilsen
Robert William Assaad/WILLIAMS WORLD TOURS ApS

Service i topklassen

Kan meget varmt anbefales. Super service af Robert, som har hjulpet os med flybilletter til Asien næste år. Enorm professionel, og hurtig. Som kunder følte vi os meget trygge og supergodt behandlet. Det var første gang vi brugte WWT, men det er absolut ikke den sidste 😊. Tusind tak Robert.

5 de março de 2022

Kære Pavla,

Tusinde tak for dine pæne ord. Jeg er utrolig glad for at kunne give den service som I kunder forventer. Glæder mig til at kunne byder jer velkommen en anden gang. Dbh. Robert wwt.dk :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alså havde jeg kunne give dig 15 af de…

Alså havde jeg kunne give dig 15 af de slags så havde du fået.
Jeg vil bare sige 100000 tak for din hjælp.
Havde booket en rejse men blev nødt til at ændre datoen sendte en Søndag aften Mandag morgen kom der så en mail retur ingen problem.Sikken en service kan kun varmt anbefale wwwt.dk

31 de janeiro de 2022

Hej Kurt,
Tak er kun et fattigt ord. :)
1000 tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at vores kunder værdsætter vores flid for at give jer kunder den bedst tænkelige service. Bh. Robert Williams World Tours

En ferie i paradiset - Coco de Mer - Praslin

Vi kom hjem i lørdags fra Praslin efter en rigtig dejlig ferie, takket være WWT's planlægning. Vi skal hilse jer personligt mange gange fra Ash og Bart, de var glade for at vi var kommet igen, efter 3 år.
Alt gik fint, vi havde en god flyvetur med Emirates og Air Seychelles (en oplevelse med Twin Otter) og vi blev taget godt imod af 7' South, som kørte os til hotellet. De 2 ture vi havde booket var rigtig gode, især den til Vallee de Mai, hvor vi havde en god guide og chauffør, Robert, som kørte os rundt og fortalte om naturen og Seychelles historie - rigtig spændende.
På La Digue følte vi os hjemme, vi cyklede næsten hele øen rundt og spiste godt.
Der var en rigtig god standard på Coco de Mer, også i forhold til Covid-19 sikkerhed. Hver morgen tjekkede de temperaturen på alle gæster, man skulle have maske på mens man gik rundt indendørs på restauranten og i lobbyen. Men ellers var der en afslappet stemning, personlig service af de meget venlige ansatte, hvor vi genkendte flere fra 2019. Vi følte os hjemme og det var bestemt ikke sidste gang at vi besøgte Coco de Mer!
Mange tak for jeres hjælp, vi er glade for at det gik så fint i denne tid med restriktioner!

26 de janeiro de 2022

Hej Bettina,
Tusinde tak for jeres flotte anmeldes af både os og af vores leverandører. Det er virkeligt dejligt at høre at I havde endnu en dejlig oplevelse på Seychellerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. Dbh. Robert/ Williams World Tours

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supr god service som altid

Supr god service som altid. Super hurtig response. Derudover er Robert altid en behagelig rejseekspert at tale med, og man kan roligt bestille hos ham.

12 de junho de 2021

Kære Mohammed El-Chal,
1000 tak for de rosende ord og omtale. Much appreciated.
Robert - wwt.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service at Robert til at…

Super god service at Robert til at finde 2 ledige pladser med MEA , super information. Man kan altid få hjælp at Robert.

10 de junho de 2021

Kære Lene Nøhr,
Tusinde tak for din pæne anmeldelse. Det varmer meget, at I er tilfredse med os.

Med venlig sommer hilsen

Robert William Assaad
WILLIAMS WORLD TOURS

Kan absolut anbefales

Kan absolut anbefales, servicen er i top, vi har altid følt os sikrer, og altid opdateret hvad angår rejsen. :)

9 de junho de 2021

Kære Maher,
Tak for den pæne omtale og for støtten. Bh. Robert wwt.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best service almost help some

8 de junho de 2021

Dear Rafic

Thank you for your support and happy that we always can provide top quality service towards you.
Krgds Robert wwt.dk

Rigtig god service

Står altid til rådighed og yder en fantastisk service.

1 de junho de 2021

Kære Douaa,

Tak for dine altid pæne ord.

Mvh, Robert wwt.dk

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. God service 24timer

7 de maio de 2021

Kære Saydé
Tusind tak for de pæne ord. Det giver os en forsat lyst til vores arbejde 🤗

Vil klart anbefalde William World Tour

Vil klart anbefalde William World Tour. Lette at komme i kontakt med, hurtige svar, og holder 100% hvad de lover. Jeg vil fremadrettet kun bestille mine flybilletter fra William World Tour.

11 de março de 2021

Kære Farah,

1000 tak for din varme anbefaling, Vi sætter stor pris på, at du og andre giver jeres mening tilkende. :)

Williams World Tours - wwt.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man får altid en rigtig god service når…

Man får altid en rigtig god service når man booker gennem Williams World Travel, jeg kunne ikke drømme om at bruge et andet rejsebureau.

27 de fevereiro de 2021

Kære Lone, 10000 Tak for din opbakning. 🤗

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais