20DEGREES - Warmtepompen & Airconditioners Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenaar Jorre Pecasse liegt zijn verhaal aan elkaar. Hij durft te beweren dat de leverancier de te leveren goederen tot twee keer toe bij ons thuis heeft proberen af te leveren en er niemand thuis w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uiterst correct bedrijf. Begint met goede pitch en maakt dit ook waar. Uitleg onderbouwd met nodige brochures. Nadien duidelijke offerte. Komt bij installeren op tijd ( een unicum tegenwoordig )... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

139 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Leuk team

Leuk team, nette monteurs, professionele adquate installatie naar wens. Alles prima verlopen, zullen het zeker verder vertellen en nog enkele aanschaffen.

17 de julho de 2023

Chappeau wat een Service en Prachtig eindresultaat

Onze 17 jarige airco was stuk, dus zonder afspraak even naar de Vogelzankweg gereden. Wij kort ons verhaal verteld, Jorre had een gaatje in zijn agenda en meteen achter ons aangereden. Waar maak je dit nog mee. Tijdens het bezoek bij ons afgestemd wat wij wilde (aangezien wij Design binnen units hadden) geen probleem aan onze wens werd voldaan. En ook belangrijk geen wachttijden van weken binnen tijdsbestek van 3 weken alles kant en klaar. Prachtig betaalbaar werk afgeleverd en secuur, netjes gewerkt. Chappeau voor 20Degrees. Kan dit bedrijf alleen maar bij iedereen die geen zwoele kleffe nachten wil hebben aanbevelen.

23 de maio de 2023

vakkundig en vriendelijk

Al de tweede keer (na verhuizing) dat ik gebruik maak van de diensten van 20degrees. De medewerkers hebben verstand van zaken en denken mee. Alles was al op voorraad dus het kon snel geïnstalleerd worden. Ook de installateurs zijn erg vriendelijk en netjes. En ik ben blij met een veel duurzamer huis.

3 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne communicatie en mooie afwerking…

Fijne communicatie en mooie afwerking van de airco’s. Ze werken met producten van goede kwaliteit. Met het aansluiten hadden ze per ongeluk een stopcontact gebruikt dat voor een ander doel gereserveerd was, maar dat hebben ze snel en vakkundig opgelost.

25 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

eerste ervaring goed, tweede helaas slechter

Ik heb tweemaal gebruik gemaakt van 20degrees. de eerste keer een installatie van een airco op zolder, wat soepel en professioneel verliep zonder problemen. Een hele prettige ervaring dus, zoals hier vaker beschreven.
Daarop heb ik ze enkele maanden later gevraagd om een airco met wifi module te installeren in mijn praktijk. Helaas is dit een hele andere ervaring geworden. Met name de communicatie was slecht, er werd vaker niet gereageerd op mijn berichten en ook de communicatie met mijn aannemer verliep niet goed. De airco is in december geïnstalleerd, maar de wifi module werkt nu in april nog altijd niet. Ik ervaar zowel de service als de communicatie deze keer helaas als onvoldoende en heb in dit traject al twee keer een klacht ingediend bij het bedrijf. helaas is na mijn eerste klacht de service en communicatie niet verbeterd. Na mijn tweede klacht is er direct contact met mij opgenomen en is het probleem binnen enkele dagen opgelost. ter compensatie van de slechte communicatie heb ik de kosten voor de Wifi module retour gekregen. Mijn airco functioneert nu naar behoren.

2 de abril de 2023

Vakkundig werk

Tevens wil ik graag uw bedrijf en bedrijfsvoering complementeren met het fijn en vakkundig contact met de 2 installatie medewerkers. De correcte werkwijze sprak ons zeer aan.

2 de março de 2023

Een 10 voor 20 degrees.

Vanaf het eerste oriënterend gesprek tot en met de realisatie zijn de werkzaamheden perfect uitgevoerd zoals vooraf afgesproken.
Een jong bedrijf met professionals die perfect weten wat dienstverlening inhoud.

1 de março de 2023

Snelle respons

Snelle respons, heldere site, net advies bij huisbezoek, bellen kan maar meestal inspreken, respons daarop ook keurig en snel.

14 de fevereiro de 2023

State of the Art oplevering

20 Degrees doet wat ze beloven en méér. Mijn wensen werden aangevuld met professionele adviezen. Zeer goede opname aan huis verwerkt in een alomvattende offerte. Een perfecte oplevering met oog voor detail en de zwarte strakke goten passen heel mooi bij onze woning. Beleefd en keurig werk-team.

9 de fevereiro de 2023

Ontzetten tevreden!

Wat een geweldig bedrijf. Er wordt ruim de tijd genomen om te kijken wat de beste oplossing is voor de betreffende situatie. Aangezien het bij ons in de woonkamer dusdanig warm was, werd er alles op alles ingezet om de installatie zo snel als mogelijk te realiseren. Waarvoor enorm dank! De installatie zelf ging ook vlekkeloos. Al met al zijn we ontzetten tevreden. Meerdere bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan 20degrees.

17 de agosto de 2022

Super tevreden!

Super tevreden!
Aanbevolen door onze dochter .
Professioneel bedrijf;
Denkt zeker mee met klant. Vriendelijke medewerkers/monteurs.
Komen gemaakte (duidelijke) afspraken gewoon na!
Werkzaamheden worden schoon opgeleverd!
In één woord TOP!

12 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.