Okay product but definitely not worth the price. Delivery was fast, but I expected better quality
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Nikt nie odpowiada na maile, na telefony...przelew zrobiony, towaru brak !!!
Ogromny wybór marek i modeli gwarantuje, że każdy znajdzie coś dla siebie! :) obsługa sklepu jest bardzo pomocna i uprzejma. Przesyłki dochodzą błyskawicznie i jeszcze nigdy nie zawiodłam się na ich z... Ver mais
Detalhes da empresa
- Joalheria
- Joalheria Especializada em Itens Personalizados
- Joalheiro
- Designer de jóias
- Fabricante de jóias
- Relojoaria
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kochasz biżuterię? My też! Zespół 21Diamonds połączyła pasja do biżuterii i piękna. Naszą ambicją jest stworzenie wygodnego sklepu internetowego z biżuterią, w którym znajdą Państwo biżuterię najwyższej jakości. Oferujemy możliwość zaprojektowania biżuterii, gotowe produkty czołowych marek europejskich i światowych (Pilgrim, Svarowski Crystallized, Esprit, Marc O'Polo, Konplott, SYL) oraz popularne zegarki (ICW WATCH, Tommy Hilfiger, Sector, Skagen) Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania oraz doradzimy przy wyborze rozmiaru, modelu oraz projektowaniu biżuterii. Pragniemy stworzyć godną polecenia i zaufania platformę dlatego gorąco zachęcamy do kontaktu! Serdecznie dziękujemy za cenne opinie i komentarze o naszym sklepie. Tylko dzięki Państwa opiniom możemy udoskonalić nasz serwis oraz obsługę klienta. Wierzymy, że szczere opinie o 21DIAMONDS pomogą również wielu osobom zdecydować o zakupie.
Informações de contato
Okay product but definitely not worth…
Serdecznie Polecam !
SKLEP W POLSCE TO FIKCJA - UWAŻAJCIE
Nikt nie odpowiada na maile, na telefony...przelew zrobiony, towaru brak !!!
Very good bargain, fast sending, good quality. I recommend!
fast shipping, good quality, tightly packed, clock looks better than in photos, it has 3 straps, big clock dial.
just perfect!
perfect customer service. Very fast transport. Good quality products.
total satisfaction:)
Great jewellery, excellent customer service, very fast shipping!!
Świetny towar i profesjonalna obsluga
Zamówiony zegarek b dobrej jakości (ICE). Dostawa z Monachium ekspresowa. Polecam
quick delivery
quick delivery, transaction without problems
Bardzo dobry sklep. Polecam
Wszystko zgodne z opisem, zegarek naprawdę taki jak na zdjeciu oraz w opisie. Szybka dostawa, dobry kontakt. Bardzo polecam !
Piękna biżuteria i profesjonalna obsługa
Ogromny wybór marek i modeli gwarantuje, że każdy znajdzie coś dla siebie! :) obsługa sklepu jest bardzo pomocna i uprzejma. Przesyłki dochodzą błyskawicznie i jeszcze nigdy nie zawiodłam się na ich zawartości ;)
so good watches and so fast :)
For me this is really Good site in internet, here u can find everything exclusiv.

cheap, fast, great !!!
One day I made order and three days after gift was in my home! Realy fast without any problems.

Resposta de 21DIAMONDS Polska
Rewelacyjny sklep i profesjonalna obsługa klienta!
Gorąco polecam 21Diamonds! Produkty najwyższej jakości, bardzo profesjonalna obsługa klienta i szybki czas realizacji! Nie wyobrażam sobie lepszego serwisu! Polecam!

Gorąco polecam!
Piękna biżuteria samych najlepszych marek. Rewelacyjna obsługa i szybka wysyłka. Polecam gorąco 21Diamonds!

Polecam 21DIAMONDS !!!
Gorąco polecam sklep internetowy 21DIAMONDS. Piękna biżuteria, sprawna obsługa, żadnych problemów. z pewnością zostanę stałą klijentką!

21DIAMONDS wygrywa!
Jestem zachwycona 21DIAMONDS! Jest taki wybór marek, że najczęściej nie potrafię się zdecydować, co wybrać! Biżuteria jest prześliczna! Plus świetna obsługa i żadnych problemów podczas przesyłki. Naprawdę warto spróbować!

polecam 21diamonds!
według mnie najlepszy sklep internetowy z biżuterią w Polsce. mają wszystkie najfajniejsze marki a strona internetowa jest super łatwa w obsłudze wiec ja kupuje tam teraz wszystko:)) naprawde polecam!!!:)

Polecam 21 !
Jestem zachwycona 21 DIAMONDS ! Ekspresowa wysyłka, a towar w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach!

Resposta de 21DIAMONDS Polska
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.